- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi sadeturkkahve
Geçer geçer. Ne yanıkların geçtiğini gördüm ben bu tarifle.Teşekkür ederim yardımların için. Şifa olur inşallah. Bunun izi kolay kolay geçecek gibi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer geçer. Ne yanıkların geçtiğini gördüm ben bu tarifle.Teşekkür ederim yardımların için. Şifa olur inşallah. Bunun izi kolay kolay geçecek gibi değil
Hep kullanıyorum. Elimin altındadır sürekli.Ne kadar sıklıkla kullandınız bunlar için?
Teşekkür ederimHep kullanıyorum. Elimin altındadır sürekli.
Umut oldunGeçer geçer. Ne yanıkların geçtiğini gördüm ben bu tarifle.
Yazayım bak bir kısmını, süt dökülen bebeği yazmışım zaten, şimdi kocaman kadın oldu hiçbir iz yok yüzünde falan. Amcamın ayağına kaynar su döküldü, ona da hemen sürdük sıfır iz. Komşunun çocuğu göbeğini yanan sobaya dayamış avuç içi kadar yanık vardı, şimdi cropla gezen bir genç kız oldu. Ben sürekli fırında ocakta oramı buramı yakarım, hiç yanık izim yok. Hatta yara izim vardı bacağımda ona sürdüm şu an belli belirsiz. Annem gençliğinden beri yüzüne sürer her gece, yaşını duyan şaşırıyor. Ben yüzüme sürmeye cesaret edemedim cildim yağlı diye. Arada duşa girmeden yarım saat önce sürüp duşta yıkıyorum maske gibi. Ama dediğim gibi sürüp güneşe çıkmayın sakın.Umut oldun
Benimde geçer inşallah sağlık ocağına gittim temizlemediler. Aile hekimi plastik cerraha git biz dokunmayalım dedi. Bir de neden bu kadar rahatsın diyor. O ne demek dedim. Evlimisin dedi. Evet diyince he ondan alan aldı hesabı diyerek kendince espri yaptı. Ne diyosunuz siz ya dünden beri gözüme gelmedi diye avutuyorum şükrediyorum ben dedim. Gözüme gelse ne yapacaktım dedim. Moralimin içine etti bıraktı.Yazayım bak bir kısmını, süt dökülen bebeği yazmışım zaten, şimdi kocaman kadın oldu hiçbir iz yok yüzünde falan. Amcamın ayağına kaynar su döküldü, ona da hemen sürdük sıfır iz. Komşunun çocuğu göbeğini yanan sobaya dayamış avuç içi kadar yanık vardı, şimdi cropla gezen bir genç kız oldu. Ben sürekli fırında ocakta oramı buramı yakarım, hiç yanık izim yok. Hatta yara izim vardı bacağımda ona sürdüm şu an belli belirsiz. Annem gençliğinden beri yüzüne sürer her gece, yaşını duyan şaşırıyor. Ben yüzüme sürmeye cesaret edemedim cildim yağlı diye. Arada duşa girmeden yarım saat önce sürüp duşta yıkıyorum maske gibi. Ama dediğim gibi sürüp güneşe çıkmayın sakın.
Mucize krem koydum adını
Hey allahım ya, herkes ayrı bir deli.Benimde geçer inşallah sağlık ocağına gittim temizlemediler. Aile hekimi plastik cerraha git biz dokunmayalım dedi. Bir de neden bu kadar rahatsın diyor. O ne demek dedim. Evlimisin dedi. Evet diyince he ondan alan aldı hesabı diyerek kendince espri yaptı. Ne diyosunuz siz ya dünden beri gözüme gelmedi diye avutuyorum şükrediyorum ben dedim. Gözüme gelse ne yapacaktım dedim. Moralimin içine etti bıraktı.
Sorma. Onun mantığına göre iyice Psikolojim bozulması lazımdı herhalde. Bu şehirde sağlık sistemi sıfır. Alternatif hastane de yok. Resmen dağda kalmış gibi hissediyorum kendimi. Makyaj temizleme pediyle sildim silebildiğim kadar. Böyle sürecem artık mumuHey allahım ya, herkes ayrı bir deli.
Hangi şehir ki?Sorma. Onun mantığına göre iyice Psikolojim bozulması lazımdı herhalde. Bu şehirde sağlık sistemi sıfır. Alternatif hastane de yok. Resmen dağda kalmış gibi hissediyorum kendimi. Makyaj temizleme pediyle sildim silebildiğim kadar. Böyle sürecem artık mumu
Iğdır. Sağlık problemin olunca Erzuruma gitmek lazım orası da 4 saat. Sürekli gidilmiyor da. O kadar pişmanım ki bu şehire geldiğimize gün sayıyorum gitmek için. Hiç bir sağlık problemimi çözemedim bu şehirde hepsini yaza ankara için erteledim. Bi de bu geldi başıma bunu da çözen yok.Hangi şehir ki?
Sür bence de öyle. İlk başta canın yanacak, korkma.
Kars'a gitseniz, orası daha yakın değil mi?Iğdır. Sağlık problemin olunca Erzuruma gitmek lazım orası da 4 saat. Sürekli gidilmiyor da. O kadar pişmanım ki bu şehire geldiğimize gün sayıyorum gitmek için. Hiç bir sağlık problemimi çözemedim bu şehirde hepsini yaza ankara için erteledim. Bi de bu geldi başıma bunu da çözen yok.
Oyyy allah kolaylık versinIğdır. Sağlık problemin olunca Erzuruma gitmek lazım orası da 4 saat. Sürekli gidilmiyor da. O kadar pişmanım ki bu şehire geldiğimize gün sayıyorum gitmek için. Hiç bir sağlık problemimi çözemedim bu şehirde hepsini yaza ankara için erteledim. Bi de bu geldi başıma bunu da çözen yok.
Oranın da buradan bir farkı yok. Gitmeye değmez. Şehir hastanesi olarak civar ilde en iyisi Erzurum. Buradaki insanlarda oraya gidiyor hep.Kars'a gitseniz, orası daha yakın değil mi?
Bu katı birşey oldu ben mi yanlış yaptımOyyy allah kolaylık versin
Yağı az gelmiş.Bu katı birşey oldu ben mi yanlış yaptım
Yenisini yapayımYağı az gelmiş.
Erit onu yağ ekle üstüne. Yenisine gerek yok.Yenisini yapayım
Aaa seninki aleovera gibi olmuş. Zeytinyağıyla mı yaptın? Ben beceremedim bir türlü 2 kapak kantaron yağ kattım yine aynı. Sanırım balmumunu cok koydum 2 kesme şeker kadar kırmıştım
Bunda normal mum var, bal mumu bulamayınca böyle yapmıştım. O yüzden rengi farklı olabiler.Aaa seninki aleovera gibi olmuş. Zeytinyağıyla mı yaptın? Ben beceremedim bir türlü 2 kapak kantaron yağ kattım yine aynı. Sanırım balmumunu cok koydum 2 kesme şeker kadar kırmıştım