- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 33
- Konu Sahibi sadeturkkahve
-
Kantoron yağını duymuştum ama diğer hep duyduğum ve faydasına şahit olduğum da elma suyu.Hanimlar merhaba, sıcak su dokulmesi sonucu 2. Derece yanikta iz kalmamasi için öğrendiğim doğal yöntemler sarı kantron yağı ve bildiğimiz elektrikler kesilince kullandığımız mumun zeytinyağında eritilmesi ile yapılan krem. Ancak zeytinyagi mum karisiminin ne siklikla surulecegini bilemiyorum. Sari kantronmu zeytinyagi mum karsimimi, hangisi daha iyi gelir? Bilgisi olan yada deneyen varmı? şimdiden teşekkürler
Hanimlar merhaba, sıcak su dokulmesi sonucu 2. Derece yanikta iz kalmamasi için öğrendiğim doğal yöntemler sarı kantron yağı ve bildiğimiz elektrikler kesilince kullandığımız mumun zeytinyağında eritilmesi ile yapılan krem. Ancak zeytinyagi mum karisiminin ne siklikla surulecegini bilemiyorum. Sari kantronmu zeytinyagi mum karsimimi, hangisi daha iyi gelir? Bilgisi olan yada deneyen varmı? şimdiden teşekkürler
sene başında arkadaşım elini ciddi derecede ve etinin içine doğru derin bir şekilde yaktı bi kaza sonucu, sarı kataron yağı ve madecassol krem(eczaneden bu) uyguladı her gün.kantaron yağını direkt sürdü sık sık gün içinde, gece yatarken de madecassol sürdü.elinde güneş lekesi gibi belli belirsiz iz kaldı.sizinki daha hafif olduğundan tamamen geçer sanırım.Hanimlar merhaba, sıcak su dokulmesi sonucu 2. Derece yanikta iz kalmamasi için öğrendiğim doğal yöntemler sarı kantron yağı ve bildiğimiz elektrikler kesilince kullandığımız mumun zeytinyağında eritilmesi ile yapılan krem. Ancak zeytinyagi mum karisiminin ne siklikla surulecegini bilemiyorum. Sari kantronmu zeytinyagi mum karsimimi, hangisi daha iyi gelir? Bilgisi olan yada deneyen varmı? şimdiden teşekkürler
Hanimlar merhaba, sıcak su dokulmesi sonucu 2. Derece yanikta iz kalmamasi için öğrendiğim doğal yöntemler sarı kantron yağı ve bildiğimiz elektrikler kesilince kullandığımız mumun zeytinyağında eritilmesi ile yapılan krem. Ancak zeytinyagi mum karisiminin ne siklikla surulecegini bilemiyorum. Sari kantronmu zeytinyagi mum karsimimi, hangisi daha iyi gelir? Bilgisi olan yada deneyen varmı? şimdiden teşekkürler
Sarıkantaronda zeytinyağıda iyi geliyor canım mum karışımını bilmiyorum amaHanimlar merhaba, sıcak su dokulmesi sonucu 2. Derece yanikta iz kalmamasi için öğrendiğim doğal yöntemler sarı kantron yağı ve bildiğimiz elektrikler kesilince kullandığımız mumun zeytinyağında eritilmesi ile yapılan krem. Ancak zeytinyagi mum karisiminin ne siklikla surulecegini bilemiyorum. Sari kantronmu zeytinyagi mum karsimimi, hangisi daha iyi gelir? Bilgisi olan yada deneyen varmı? şimdiden teşekkürler
Bu bal mumu, normal parafin değil diye biliyorum ve açık yarada 2. Derecede enfekte etmemek gerek. Madecasol de mutlaka kullanın.Hanimlar merhaba, sıcak su dokulmesi sonucu 2. Derece yanikta iz kalmamasi için öğrendiğim doğal yöntemler sarı kantron yağı ve bildiğimiz elektrikler kesilince kullandığımız mumun zeytinyağında eritilmesi ile yapılan krem. Ancak zeytinyagi mum karisiminin ne siklikla surulecegini bilemiyorum. Sari kantronmu zeytinyagi mum karsimimi, hangisi daha iyi gelir? Bilgisi olan yada deneyen varmı? şimdiden teşekkürler
Kırmızı iğne diyorlardı odun sobasınin üstünde fokur fokur kaynarken çayımız elimi attığım gibi devrildi elime çok kötü olmuştu ellerim onunla geçti iz falanda kalmadi
Harika. Gündüz zeytinyağı mum ikilisi, gece de kantron yağı mi kullanmak daha mi yi olur yoksa sadece zeytinyağı mumdan mi devam etsem kafam karistizeytinyağı ve mum ikilisi. Üzerine koca tencere kaynar süt dökülen çocukta hiç iz kalmadığına şahit oldum. Evimde hep bulunur, her türlü yanık, çatlak vs. için kullanırım. Güneş lekelerinde çok etkili. Emdikçe süreceksiniz günde 5-6 kez eder heralde. İlk başta çok acır, yanar sonra rahatlatır. Ama sürüp güneşe çıkmayın.
Rif diye bir ilaç kullandım bende. TeşekkürlerKırmızı iğne diyorlardı odun sobasınin üstünde fokur fokur kaynarken çayımız elimi attığım gibi devrildi elime çok kötü olmuştu ellerim onunla geçti iz falanda kalmadi
Evet Rif ampul.Rif ampul olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?