Yanik izi kalmamasi icin bilgisi olanlar paylasabilirmi?

annemin tüm vücuduna çaydanlık döküldü hastaneye gittik doktor hemen silverdinle hametanı yogurt gibi sürdü vücuduna günde 2 kez yap sende bunu dedi şuan hiç leke falan kalmadı. Bende 3.derece lazer yanığı olmuştu coresatin sürdüm ama bende iz kaldı keşke silverdinle hametan sürseydim

ayrıca yanığa kesinlikle doğal yöntemler tavsiye etmiyorum kantaron yağı dışında. Yoğurtmuş yumurta akıymış asla..

Canım benim başımdan aşağı kaynar çorba döküldü. Yaklaşık 150 derecede yandım anlayacağın. Mum ve hakiki zeytin yağı karışımı sürdüm. Silverdin sürdüm, bepanthen sürdüm. Ama Silverdini çok kullanmak cilt tonunda açılma yapıyor. Çok ağır olan yerlerimde izi kaldı sadece. Suratımda boynumda kollarımda kalmadı. Bir göğsüm ve bir baldırımda kaldı.merdivenden yuvarlanıp elimdeki çorba dökülmüştü. ölümden dönen biri olarak takmıyorum izi falan....

Kaza geliyorum demiyor işte.
Kurtulmuşsun gerçekten Allah korumuş. Aktaran öğrendiğime göre sarı kantron yagi eski yanık izlerini de geçiyormuş, göğüs ve baldıra sürebilirsin. Zararı olmaz sonuçta. Dediğin gibi geçmese de önemli değil canını kurtarmissin.

Contractubex adlı krem gerçekten çok iyi. Plastik cerrahlar yazıyorlar genelde. Kullanılmaya başlanıldığı andan itibaren etki ediyor.

Ben zeytinyağı sürmüştüm baya işe yaradı geçti gitti

O kadar çok yağ sürdüm ki ö geldi
Mekadonyadan bile krem getirtmiştim...
Ama teşekkür ederim bir bakarım

Merhaba izleriniz tam ne kadar süre sonra geçti ? Benim de yeni doldurulmuş çay döküldü bacağıma,iki ay oldu kahverengi iz var şu an

Bu kürü nasıl uyguluyoruz. Dün yanağıma ve boynuma yağ sıçradı

Bu kürü nasıl uyguluyoruz. Dün yanağıma ve boynuma yağ sıçradı
Saf zeytinyağında (market yağı olmasın) bir tane beyaz mumu eritin soğuyunca yanık olan yere sürün. Bu acil versiyon.

Evde bulundurmak için mum yerine bal mumu eklerseniz daha iyi olur. İçine gül yağı katabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Elimde beyaz mum değil de bal mumu var. Onu eritip kantaronla karıştırsam olur mu? Saf zeytinyağımda var. Ama gül yağı yok

Teşekkür ederim. Elimde beyaz mum değil de bal mumu var. Onu eritip kantaronla karıştırsam olur mu? Saf zeytinyağımda var. Ama gül yağı yok
Bal mumu daha iyi. Kantaronla hiç karıştırmadım bilmiyorum. Gül yağı şart değil zaten güzel koksun diye.

Ama mumu eritip yağa eklemeyin. Yağ ve mumu bir cezveye falan birlikte koyun, kısık ateşte yavaş yavaş kontrollü bir şekilde yağı yakmadan eritin. Soğuyunca krem gibi bir kıvamı olacak.

Çok sağol ya. Yüzümde dün acilde sürülen krem var bunu temizlemem lazım ama suyla yıkasam bişey olur mu bilmiyorum. Sağlık ocağında gitsem temizlerler mi

Çok sağol ya. Yüzümde dün acilde sürülen krem var bunu temizlemem lazım ama suyla yıkasam bişey olur mu bilmiyorum. Sağlık ocağında gitsem temizlerler mi
Yanığa su değdirilmez diye biliyorum. Sağlık ocağına gidin siz.

Bi de cezvede erittikten sonra eriyik haldeyken bi kavanoza koyun orda donsun, yazmayı unutmuşum.

Yanığa su değdirilmez diye biliyorum. Sağlık ocağına gidin siz.

Bi de cezvede erittikten sonra eriyik haldeyken bi kavanoza koyun orda donsun, yazmayı unutmuşum.
Teşekkür ederim yardımların için. Şifa olur inşallah. Bunun izi kolay kolay geçecek gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…