Yanık.. izi kalır mı kızlar ne yapmam lazım? Resimli

Domuz yağı pek fark etmemiş. Medicasol kullan sık sık sür. Elim yandığında kullandım iz kalmadi

Hem madecassol krem hem de domuz yağı kullandım, devam da ediyorum. Plastik cerrah yanığımı kapatmamı söyledi, inanılmaz hızlı bir iyileşme sağladım izde yavaş yavaş geçiyor. Çok küçük bir pürüz dışında kalmayacak gibi kızlar :)

Aktardan domuz yaği alin merak etmeyin yemediginiz surece gunah degilmis hemen gecirir yara ve yanik izleri kaybolir bizim akrabamiz trafik kazasi gecirdi yuzunde 80 tane dikis vardi ondan surdu ve iz kalmadi

üzerinden baya zaman geçmiş ama belki başka okuyan olur kudret narı yanık izi bırakmıyor sütle bacağım yanmıştı allaha şükür iz kalmadı çabuk topladı

biraz geç oldu ama geçmiş olsun
üzerinden baya zaman geçmiş ama belki başka okuyan olur kudret narı yanık izi bırakmıyor sütle bacağım yanmıştı allaha şükür iz kalmadı çabuk topladı

okuyan başka arkadaşlara da faydalı olur diye yazayım ben de :) aloe vera da yanıkta çok işe yarıyor. ben de hayli sakar biri olduğum için elimi kolumu çok yakarım. hemen aloe vera sürerim. hem acısını alıyor hem de çabucak iyileştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…