- 18 Mart 2011
- 8.359
- 26.012
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Size de çok geçmişler olsun..Geçmiş olsun, Bende de egzoz yanığı olmuştu, iz kalmadı, iz kalmaması için ektsra birşey yapmamıştım, sizinki daha belirgin.
Kantaron yağı veya Bepantholün su bazlı ve yağ bazlı kremlerini alıp karıştırarak kullanabilirsiniz.
Canım bende okudum baya herkes çok iyi sonuç almış, siz nerden almıştınız nerde bulurum domuz yağı denen mereti?Aleo verayı bilemmde domuz yagı cok faydalı. Ornegin annem iş kazasında tırnagı kopmuştu. Bi tanıdık domuz yagıyla eski haline gelir dedi. Ve dedigide oldu.
Cnm biz göçmenlerin oldugu bi köyde yasadıgımız için. Getirtebiliyorduk. Bize bulgarıstanlı bi abla getirdi. Nerde bulunur bilememCanım bende okudum baya herkes çok iyi sonuç almış, siz nerden almıştınız nerde bulurum domuz yağı denen mereti?
Vallahi doktor şöyle bir baktı, hiçbir şey demedi canım 2 gün suya sokma güneşten koru dedi yolladı pansumana. Devlet hastanesi işte acil bi de ne kadar olacak ki. Çok fena çok, anestol diye bi merhem var acısını alıyor o ama iz kalacak diye aklım çıkıyor. Bi de bacağın ne önünde ne arkasında çok ara bir yerde Allah bilir nasıl uyuyacağım bir yerlere değdirmedenAyy içim titredi geçmiş olsun kaçıncı derece yanıkmış ?
Benim o yağı bir şekilde bulmam lazım ama dur bakalım inşallah kandırılmadan hallederim. Biraz zorlasam eczanede aktarda falan bulabilir miyim ki acaba? Ay deli çıkıcamCnm biz göçmenlerin oldugu bi köyde yasadıgımız için. Getirtebiliyorduk. Bize bulgarıstanlı bi abla getirdi. Nerde bulunur bilemem
Vallahi doktor şöyle bir baktı, hiçbir şey demedi canım 2 gün suya sokma güneşten koru dedi yolladı pansumana. Devlet hastanesi işte acil bi de ne kadar olacak ki. Çok fena çok, anestol diye bi merhem var acısını alıyor o ama iz kalacak diye aklım çıkıyor. Bi de bacağın ne önünde ne arkasında çok ara bir yerde Allah bilir nasıl uyuyacağım bir yerlere değdirmeden
İkisinede sorun aktarda bulunabilrBenim o yağı bir şekilde bulmam lazım ama dur bakalım inşallah kandırılmadan hallederim. Biraz zorlasam eczanede aktarda falan bulabilir miyim ki acaba? Ay deli çıkıcam
Aslında derin bir yanık değil, acısı ilk yandığında çok kötüydü ama o kremi sürdükten yaklaşık 10 dk sonra hiç kalmadı. Beni derinin rengiyle, yanık alanının büyüklüğü ürkütüyor birazYüzeyselse kalmaz bence ama derinse bilemiyorum.
Kalmaz inşallah hele bi iyileşte izi sonra düşün.
İstersen birde cildiyeye git tekrardanAslında derin bir yanık değil, acısı ilk yandığında çok kötüydü ama o kremi sürdükten yaklaşık 10 dk sonra hiç kalmadı. Beni derinin rengiyle, yanık alanının büyüklüğü ürkütüyor biraz
Sabah ilk işim cildiyeye görünmek zaten, böyle olmaz bu. Acildeki doktor öyle göz ucuyla baktı.İstersen birde cildiyeye git tekrardan
Acil işte adı üstündeSabah ilk işim cildiyeye görünmek zaten, böyle olmaz bu. Acildeki doktor öyle göz ucuyla baktı.
Onlarda bir yerde haklı neler geliyor afedersin benim kıytırık yanık yanında hiçbir şey kalıyor. İlgin için çok çok teşekkür ederim canım bana cildiye yolları gözüktüAcil işte adı üstünde
Herkesle ancak dk lık ilgilenebiliyorlar
Yani aciller hep full.Onlarda bir yerde haklı neler geliyor afedersin benim kıytırık yanık yanında hiçbir şey kalıyor. İlgin için çok çok teşekkür ederim canım bana cildiye yolları gözüktü
Amiin, inşallahYani aciller hep full.
Rica ederim gerçekten bakınca içim titredi.
İnşallah iz kalmaz,
Allah bütün şifa bekleyenlere şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?