Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul eminönünde kuzum, kapalı çarşının ordaMısır carsısı nerede?
KIz ben izmirdd oturuyorum :) iyileşmiş fotonuda at buraya cnm bizi haberdar etİstanbul eminönünde kuzum, kapalı çarşının orda
Ah canım kusura bakma ben bi an sormadan etmeden şehri akıl verir gibi oldum Domuz yağı sürmeye başladığımdan itibaren gün gün atarım artık buraya :)KIz ben izmirdd oturuyorum :) iyileşmiş fotonuda at buraya cnm bizi haberdar et
Aman cnm olsun sende yardımcı olmak istedin saol :)Ah canım kusura bakma ben bi an sormadan etmeden şehri akıl verir gibi oldum Domuz yağı sürmeye başladığımdan itibaren gün gün atarım artık buraya :)
İyileşmiş yanık fotoğraflarımla görüşmek üzere canısı :):)Aman cnm olsun sende yardımcı olmak istedin saol :)
Ayy inşAllah cnm :)İyileşmiş yanık fotoğraflarımla görüşmek üzere canısı :):)
Canım önemli değil ne demek. Şimdi sürdüm soyulan yerlerini çok fena yakıyor ama dayanıyorum, inşallah şifa olur amin :)Canimmm daha yeni gördüm msjini pardon. Hemen sür tabiki, her türlü yaraya cok iyi geliyor. Kremden kalirsa buzlukda bekletebilirsin haberin olsun.
acil sifalar olsun...
Çok teşekkür ederim canım bende burdaki tavsiyelerden ve kullananlardan duyarak domuz yağı aldım sürdüm şimdi biraz yaktı ama inşallah düzelecekYanık izine kantaron yağı iyi gelir çok geçmiş olsun
Kuzum çok araştırdım, babamın bulgar arkadaşı geçen sene kaynar sudan yanmış 2.derece iyileşene kadar bu yağdan sürmüş iz kalmamış çabuk iyileşmiş bizim buralarda herkesin evinde bulunur herkes bunu kullanır dedi, forumdan da birkaç kişi yararını görmüş deneyeyim dedim inşallah işe yarar :/Iyilesmeye yakin elma puresi yada suyu sur
Iz birakmiyor dediler.Domuzyagu umarim enfeksiyon yapmaz icime sinmedi bu fikr.
Madecassol yanik izlerini iyilestiriyor. Icerigini oku bi istersen gecmis olsun