Yanık.. izi kalır mı kızlar ne yapmam lazım? Resimli

Mısır carsısı nerede?

KIz ben izmirdd oturuyorum :) iyileşmiş fotonuda at buraya cnm bizi haberdar et
Ah canım kusura bakma ben bi an sormadan etmeden şehri akıl verir gibi oldum :KK43: Domuz yağı sürmeye başladığımdan itibaren gün gün atarım artık buraya :)

Ah canım kusura bakma ben bi an sormadan etmeden şehri akıl verir gibi oldum :KK43: Domuz yağı sürmeye başladığımdan itibaren gün gün atarım artık buraya :)
Aman cnm olsun sende yardımcı olmak istedin saol :)

Canimmm daha yeni gördüm msjini pardon. Hemen sür tabiki, her türlü yaraya cok iyi geliyor. Kremden kalirsa buzlukda bekletebilirsin haberin olsun.
acil sifalar olsun...

Canimmm daha yeni gördüm msjini pardon. Hemen sür tabiki, her türlü yaraya cok iyi geliyor. Kremden kalirsa buzlukda bekletebilirsin haberin olsun.
acil sifalar olsun...
Canım önemli değil ne demek. Şimdi sürdüm soyulan yerlerini çok fena yakıyor ama dayanıyorum, inşallah şifa olur amin :)
Baya bir arko krem kutusunun yarısından fazlası dolu geldi. Bu yanması normaldir inşallah.

Iyilesmeye yakin elma puresi yada suyu sur
Iz birakmiyor dediler.Domuzyagu umarim enfeksiyon yapmaz icime sinmedi bu fikr.

Iyilesmeye yakin elma puresi yada suyu sur
Iz birakmiyor dediler.Domuzyagu umarim enfeksiyon yapmaz icime sinmedi bu fikr.
Kuzum çok araştırdım, babamın bulgar arkadaşı geçen sene kaynar sudan yanmış 2.derece iyileşene kadar bu yağdan sürmüş iz kalmamış çabuk iyileşmiş bizim buralarda herkesin evinde bulunur herkes bunu kullanır dedi, forumdan da birkaç kişi yararını görmüş deneyeyim dedim inşallah işe yarar :/

Contractubex kullanabilirsin leke için, geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kızlar domuz yağını iki gündür sürüyorum, yara sürmeye başlamadan soyulmuştu zaten ortadan buyrun 2 gün sonraki hali bir de ciykinkuybaa ciykinkuybaa sordun mu teyzene canımm :)

Eklentiler

• IMG_1823.JPG
    IMG_1823.JPG
    22,7 KB · Görüntüleme: 223
5.gün kızlar

Eklentiler

• IMG_1865.JPG
    IMG_1865.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG_1865.JPG
    IMG_1865.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 202