- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa duyuyorum mıcır pazarı? Hemen araştırıyorum çokk teşekkür ederimteyzemin yüzüne kaynar su dökülmüstü domuz yagi kremiyle iz bile kalmadi. Macır pazarlarina bakin
Domuz yağı çok iyi geliyormuş kuzum onu arıyorum yana yakıla, ama bulamazsam senin yöntemler aklımda :) Baksana bacak siyah neredeyseAy çok fena ya :-( geçmiş olsun.
İyileştikten sonra yoğurdun kaymak kısmını sür sürekli onunla ovala. İz kalacağını sanmıyorum. Bol bol iri tuzlu ılık suyla kese yap. İz kalırsa. Ama iyileştikten sonra tamam mı
Bir şey olmaz umarım ya. Benim sırtıma da gelinimiz nasıl pürüzsüz hiç leke yok dedi. Sonra bir hafta sonra saçımı düzleştirirken yaktı iz kaldı. Simdi ben yapıyorum faydasını gördüm. İnşaALLAH iz kalmaz.Domuz yağı çok iyi geliyormuş kuzum onu arıyorum yana yakıla, ama bulamazsam senin yöntemler aklımda :) Baksana bacak siyah neredeyse
Nazar mı desem seninkine başka bir şey mi neyse bir de burdan banlanmayalım :) Geçen yıl benim arkadaşta sırtıma fritözün telini yapıştırmıştı bildiğin yanlışlıkla, orda ufaktan bi izim vardı uzun sürede kaldı 6 ay sonra silindi gitti vallahi bende anlamadım ama bu seferki bir tuhaf oldu :/Bir şey olmaz umarım ya. Benim sırtıma da gelinimiz nasıl pürüzsüz hiç leke yok dedi. Sonra bir hafta sonra saçımı düzleştirirken yaktı iz kaldı. Simdi ben yapıyorum faydasını gördüm. İnşaALLAH iz kalmaz.
Bakındım ama bulamıyorum İstanbul'dayım, siz biliyor musunuz yerini?teyzemin yüzüne kaynar su dökülmüstü domuz yagi kremiyle iz bile kalmadi. Macır pazarlarina bakin
Tövbestafurullah fritöz de iyiymiş. Dikkat etNazar mı desem seninkine başka bir şey mi neyse bir de burdan banlanmayalım :) Geçen yıl benim arkadaşta sırtıma fritözün telini yapıştırmıştı bildiğin yanlışlıkla, orda ufaktan bi izim vardı uzun sürede kaldı 6 ay sonra silindi gitti vallahi bende anlamadım ama bu seferki bir tuhaf oldu :/
Hemde nasıl canım, benim acı eşiğim yüksektir yandı vallahi oturup yarım saat ağladım öyle bir acı anlatamam. Allah'tan krem acısını alıyor yok gibi yani sanki yanmamış gibi. İnşallah benimki de soyulup gider, yanıktır sonuçta illa ki iyileşir ama çok büyük rengide çok koyu iz kalmasın tek derdimAy bilirim onu canim. Sanki elektrik carpiyo ya ..
kolum da senin ayagin gibi olmustu hicbirsey yapmadim. Soyulup gidiyo merak etme.
Teşekkür ederim canım benim :)yok canim ben yurt disindayim zaten ailem Bursada yasiyor. Aktarlara sor kesin bi yönlendirme yaparlar
Insallah kalmaz canim , cok gevmis olsunHemde nasıl canım, benim acı eşiğim yüksektir yandı vallahi oturup yarım saat ağladım öyle bir acı anlatamam. Allah'tan krem acısını alıyor yok gibi yani sanki yanmamış gibi. İnşallah benimki de soyulup gider, yanıktır sonuçta illa ki iyileşir ama çok büyük rengide çok koyu iz kalmasın tek derdim
Nerden buldun bu arada benımde eklem agrım var viks sürüyorum yarım saat sonra aynı sekilde agrıyor . Domuz yagı geçirir belki ayrıca fiyatı ne kadar.Kızlar domuz yağım bugün geldi yara iyileşmeden mi sürmem gerekiyor bunu yardım edin ne olur ciykinkuybaa Runkli
Allah razı olsun canım benim 2 saattir çırpınıyorum geçince mi sürülüyor yoksa iyileşmeden mi diye.. İnşallah yağ sayesinde çabucak iyileşir iz miz kalmaz hemen sürmeye başlıyorum şimdiSür cnm yaranın üstüne iyileşmesini bekleme inşAllah geçer izi bile kalmaz Allah'ın izniyle
Canım ben para vermedim, babamın bulgar bir arkadaşına rica minnet getirttik bulgaristandan inşallah işe yarar, yanında zdrave kremde yollamış geçmiş olsun sana da off o ağrılar çok zorNerden buldun bu arada benımde eklem agrım var viks sürüyorum yarım saat sonra aynı sekilde agrıyor . Domuz yagı geçirir belki ayrıca fiyatı ne kadar.
Şifa olsun inşAllahAllah razı olsun canım benim 2 saattir çırpınıyorum geçince mi sürülüyor yoksa iyileşmeden mi diye.. İnşallah yağ sayesinde çabucak iyileşir iz miz kalmaz hemen sürmeye başlıyorum şimdi
Bizde bulgarıstandan getirtmiştik :) aktara sorucam bi ara belki vardırCanım ben para vermedim, babamın bulgar bir arkadaşına rica minnet getirttik bulgaristandan inşallah işe yarar, yanında zdrave kremde yollamış geçmiş olsun sana da off o ağrılar çok zor
Sor kuzum belki çıkar ben çok aktara sordum ama yok belki mısır çarşısındaki aktarlarda olabilir, çok turist gidiyor ya orayaBizde bulgarıstandan getirtmiştik :) aktara sorucam bi ara belki vardır