Yandaş medya Yusuf Yerkel'in yeni görüntülerini servis etti

tabi tabi eminim görmemişinizdir o mesajları :))
eee bizde rte nin yumrukladığını görüntülerde görememiştik bir türlü hani çeken kamera sallanıp vs duruyordu ama savunuyoruz, aklamaya çalışıyoruz olduk ama :44:

Bu konuda karsi cikip, o konuda " geneleksel egitimi tercih ederim " diyen arkadaslar artik sizde " biziz o" deyin bari ya..
Isim vermek bana göre degil ama link vercem yoksa okypeteye özelden..
lütfen verirmisin. merak ettim.

.:)
üyelik ismim cok eski...düsüncelerimde degisti..zamaninda basbakanimizi sevmeyenler karsi cikanlar bile onu sever oldu..:)

çok keskin bir dönüş olmuş sizinki de...yani eğer devrimci düşünceleriniz başbakan sayesinde değişti ise,zaten eskiden de pek sağlam değilmiş derim ben,zira bence başbakan devrimci ruhu canlandırıyor insanda..:)

Bir gün bende sevebilir miyim acaba:26:,bence ben umutsuz bir vaka yım.
Allah göstermesin diyeyim :)
tahtalaravuransmiley:):)

bak o konuyu hatırlarsan feci sinirliydim. çünkü inancıma laf edilmişti efsa tarafından. o yüzden gergindim. böyle bile olsa efsaya şu kadar kötü bir şey yazmadım. ve evet o yorumları görmedim. yalan yok.

Son düzenleme:
haklisiniz birsey olmaz artik...Basbakanimizin sayesinde herkez istedigi gibi atip tutuyo...eskiden olsaydi bir basbakana veya cumhur baskanina küfretmek sövmek hayal bile edilmesine müsade edilmezdi deyilmi...

Bu söylediklerinize inanmıyorum ,kanıtlayın lütfen
Eğer derseniz ki söylerim de anlamazsınız,haklı olduğumu kanıtlamış olacaksınız.

Orada olsam ve bir kisi cikip ölen insanlari, o yakici aciyi kendi cikari icin kullanmaya kalksa agzini burnunu kirarim yani o derece..

Anladııııım, sizin hayata, olaylara yaklaşımınız ağız burun kurmakla temellenmiş.

Şiddet, parçanız.

Başbakanı bundan futbol takımı gibi tutuyorsunuz anlaşıldı.

E o halde herhangi bir konuda söyleyecekleriniz benim için bla bla bla.

yok rengina isim vermek değil olay ... üzerine alınacak bir durum yok , en azından senin yok , kimsenin de yok ..
demeye çalıştığım şiddete karşı değiliz , yerine durumuna göre şiddete ses etmiyoruz, bir örneğini de burda gördük ,
zaten kendini bilen insan neden üzerine alınsın ki , şiddete karşı bir insansan her durumda karşıdır, kişi de bilir kendini , hani konuyu nickleri taramasına gerek yok .. neyse sen orda da karşı olduğunu belirtmiştin zaten konu sen değil.

Yok izlemişlerde,nasıl kıvıracaklarını şaşırdılar.Oraya buraya sataşınca bu görüntüleri normal kabul etmemizi bekliyorlar

eminim normal olarak kabul edenlerde vardır hanı biz onlara satılmıslar diyoruz işte onlar ...nasıl kör ediyorlar insanı anlamıyorum yaa

ha öylemi....bilmiyordum...cok sasirdim.....yarin yine degisebilr düsüncelerim hic belli olmaz yani..:):):)

Son düzenleme:

ylnız efsaa konusunun bu konuyla uzaktan yakından alakası yok ona da açıklık getirmek lazım. evet ikisi de şiddet ama o şahsın 12 13 yaşındaki kızların fotolarını çalıp burada benim diye göstermesi, aynı zamanda o fotoların sübyancı sitelerinden alınmış olması, üstelik bunlara rağmen burada dini vaaz vermesi benim için durumu değiştirir.

yani evet hepimiz şiddete karsıyız, ne kadar o konuda şiddet içeren sözü hatırlamasam da sübyancı, o küçük çocuklara sapkınlık gösteren insanlara müstehak olan şeyler var. bu konuda kimse hayır öyle değil demez sanıyorum.

Son düzenleme:
Yalnız yolsuzluk olayı da kayınvalide-gelin ve düğünde takılan altınlara benzetildi ya...Gerçekten çok mantıklıymış,siyaset bilimcileri bunu nasıl da düşünemediler?Bir de deniyor ki açıklayamam neden açıklayamıyorsunuz?Çünkü bilmiyorsunuz,bu kadar basit.Şimdi çok gizli devlet sırlarına vakıf olup devletin bekası için bunları saklamakla görevlendirilmiş CIA ajanı pozlarına girmek...

Son düzenleme:
Halen efsa mı savunuluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya gercekten bana masal anlatmayin ya..

Ben oldugum gibi bir insanim, lafi egip bükmem, isime geldigi gibi konusmam.

Evet dogru okudunuz..

Soma da olsam, etrafim aci ile feryad eden insnlarla, dul eslerle, yetim cocuklala dolu olsa birileride diger illerden toplanip gelmis olsa ve o aciyi kendi cikari icin kullanmaya kalksa orada o durumda ki Weiiss olarak agizlarini burunlarini kirarim okk.

Yani Basbakan in o kisinin ensesinden tutmasini elestiririm, o bir basbakan, ölmüs anasina küfretseler sabredecek derim yada iki kisinin ufak bir meseleyi siddetle cözmeye calismasini elestiririm dogru bulmam yada esini döven adamlari elestiririm yada cocugunu döven ebeveynlere tahammül edemem ama orada olsam ve o aciyi o feryatlari cikar icin kullanmak ve provoke etmek isteyen adamida ezerim..

Ben dilimi egip bükmem neyse o...

Son düzenleme:

o zaman belissa , yusuf yerkelin o an neye sinirlendiğini neye kızdığını tam olarak bilemiyoruz , belki öncesinde ağır küfür yedi yada daha başka bişey , o zaman durum ona göre de değişir diyebiliriz... ama ben böyle desem adım savunucu, körü körüne inananan , padişahım çok yaşacı olur ...
yan efsa olayında olayın şartlarını ve durumunu ve çok gerildiğinizi düşünerek haklı bulursanız , kimi zaman bizimde rte için yok görmedik , yok yapması doğru , yok polis haklı dememiz durumu değiştirecek ve adımız şakşakcı olmayacak ( bu sözler sana değil ortaya söylüyorum yanlış anlama olurmu )

Ne kadarda eminsiniz siz öyle başkalarından?

İnsanların içini okuma ,niyetini bilme konusunda özel bir ihtisasiniz olmalı bu kadar büyük cümleler kurdugunuza gore...

Bizim evimizde ne agzina çakmak var ne bir eşyaya zarar geldiğinde birine "bagirmak" var , değil ki öyle bir dövmek olsun...

İnsan hayatinin onurunun her seyden daha kıymetli olduğunu öğretti anne babamiz çok şükür...

İnsanin Bir aractan daha kıymetli olduğunu savunup alisin sasirmayin diyenleri de anlayamamak bunlardan olsa gerek..

Bir gun birinin esyasina zarar verdiğinizde ya da çocuğunuz bir anlik yanlisa düştüğünde gordugunuz siddete sasirmazsiniz umarim doğal şeyler size gore nasilsa güler geçersiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok yanlış anlamıyorum benim yorumlarım ortadadır zaten isteyen alıntılyıp bak sen zamanında böyle söylemiştin diyebilir, çekinmiyorum yazdıklarımdan.
şiddet evet duruma göre değişir gerçekten sence de öyle değil mi? ben kendim asla kimseye şiddet uygulayamam yapımda yoktur ama tecavüzcü sapık insanlar ve bilumum buna benzer olaylarda niye dövmüşler demem, niye dövmemişler de demem.

biz de öyle böyle hakarete maruz kalmışıszdır mesela değil mi? ama gidip dövmeyiz durum farklı yani. efsaa olayını burayla karşılastırmak olmadı yani bence.

Son düzenleme:

Bende onu söylüyorum iste..
Burada ki kisilerin ise dogruyu söylemedigini düsünüyorum..
Soma da aci ile feryad eden kadinlari, dul esleri, yetim cocuklari görsek ve bu olayi kendi cikari icin kullanmaya calisan provoke eden kisileri görsek acaba kac kisi susup oturabilir.

Mesela ben somada olsam ve Mehmet Baransu da yanimda olsa gercekten iki tokat cekerim..
Zira adam " bu daha az" diyor daha cok feaket ve ölüm istiyor acikca..

Son düzenleme:

ben efsa olaynıda gerilmiştim derken haklı bunu diyen dedimmi demedim. atmayın bol keseden.gerginliğim efsanın bana dedikleri yüzündendi.

Son düzenleme:

benim söylemek istediğim bu değil ben hiç şidddete destek olmadım ...
ama etrafımı gözlemliyorum , az buçuk halkımıızın yapısını biliyorum ...
emin olma konusuna gelince ama siz bizim şakşakcı olduğumuzdan emin siniz, insanların içini okuma var, vicdanlı olup olmadığımızı sorgulama var hemde pc başında eeee bu nasıl oluyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…