- 9 Kasım 2013
- 965
- 577
- 358
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kreste deyiliz canim...yetiskin insanlar gibi konusabiliriz...piki deyil peki...türkcemizi bozmayalim deyilmi..:) piki.
--------------
benim söylemek istediğim bu değil ben hiç şidddete destek olmadım ...
ama etrafımı gözlemliyorum , az buçuk halkımıızın yapısını biliyorum ...
emin olma konusuna gelince ama siz bizim şakşakcı olduğumuzdan emin siniz, insanların içini okuma var, vicdanlı olup olmadığımızı sorgulama var hemde pc başında eeee bu nasıl oluyor :44:
Bende onu söylüyorum iste..
Burada ki kisilerin ise dogruyu söylemedigini düsünüyorum..
Soma da aci ile feryad eden kadinlari, dul esleri, yetim cocuklari görsek ve bu olayi kendi cikari icin kullanmaya calisan provoke eden kisileri görsek acaba kac kisi susup oturabilir.
Mesela ben somada olsam ve Mehmet Baransu da yanimda olsa gercekten iki tokat cekerim..
Zira adam " bu daha az" diyor daha cok feaket ve ölüm istiyor acikca..
Bende onu söylüyorum iste..
Burada ki kisilerin ise dogruyu söylemedigini düsünüyorum..
Soma da aci ile feryad eden kadinlari, dul esleri, yetim cocuklari görsek ve bu olayi kendi cikari icin kullanmaya calisan provoke eden kisileri görsek acaba kac kisi susup oturabilir.
Mesela ben somada olsam ve Mehmet Baransu da yanimda olsa gercekten iki tokat cekerim..
Zira adam " bu daha az" diyor daha cok feaket ve ölüm istiyor acikca..
Benim böyle bir yorumumu bulun daha sonra siz diye genelleyin..
Sirf ayni düşüncede olmuyoruz diye hemen taraf yapmayin boşa cikar çünkü...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklisiniz birsey olmaz artik...Basbakanimizin sayesinde herkez istedigi gibi atip tutuyo...eskiden olsaydi bir basbakana veya cumhur baskanina küfretmek sövmek hayal bile edilmesine müsade edilmezdi deyilmi...
olayları kendi çıkarı için kullanmaya calısan insanlara hiç birimiz hak vermeyiz zaten.
ama dediğim gibi şiddet çok farklı bir durum. yani benim şiddeti müstehak görmem için o kişinin ağır bir suç işlemiş olması gerekir.
Yerkeli tasvip etmiyorum bu konuda mesela.
Ne kadarda eminsiniz siz öyle başkalarından?
İnsanların içini okuma ,niyetini bilme konusunda özel bir ihtisasiniz olmalı bu kadar büyük cümleler kurdugunuza gore...
Bizim evimizde ne agzina çakmak var ne bir eşyaya zarar geldiğinde birine "bagirmak" var , değil ki öyle bir dövmek olsun...
İnsan hayatinin onurunun her seyden daha kıymetli olduğunu öğretti anne babamiz çok şükür...
İnsanin Bir aractan daha kıymetli olduğunu savunup alisin sasirmayin diyenleri de anlayamamak bunlardan olsa gerek..
Bir gun birinin esyasina zarar verdiğinizde ya da çocuğunuz bir anlik yanlisa düştüğünde gordugunuz siddete sasirmazsiniz umarim doğal şeyler size gore nasilsa güler geçersiniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
..........hmmm evet dogrudur..:)Basbakanimiz sayesinde. Ama basbakan bundan rahatsiz. Demek ki hukuki boyutunu kaldiralim ben kendi isimi kendim gorurum demis basbakan
Eskiden siyasetciler tvye cikip tartisirdi. Artik nerdee :)
evet. bozmamalıyız.kreste deyiliz canim...yetiskin insanlar gibi konusabiliriz...piki deyil peki...türkcemizi bozmayalim deyilmi..
kreste deyiliz canim...yetiskin insanlar gibi konusabiliriz...piki deyil peki...türkcemizi bozmayalim deyilmi..
konuyu bulamam şimdi. link ver bence. konuyuda unuttum.O konunun 82. sayfasi..
görüntüleri izledim soma görüntülerini o kadar kalabalık ki iğne atsan yere düşmez ve belli çoğu ordan burdan gelmiş orda hükümet istifa şu bu diye bağırıyorlar, bu mu şimdi ölüye saygı acıya saygı , sen ağlayan bir umutla dua eden insanların yanında bağırıyorsun istifa istifa diye..
bir de diyorlarki yakınları olan insanlarmış onlar heeee öyledir..
ya kim yakını madende kalmış kurtarılmayı bekliyorken veya ölmüşken bağırabilir , hükümet istifa diyebilir, insanın hali kalmaz ki buna..
büyük saygısızlık çok büyük ...
Alınlarında mı yazıyor ordan burdan geldikleri,yoksa siz müneccim misiniz?
Hiç çok yakınınızı kaybettiniz mi bir kaza sonucu?
Ben babamı trafik kazasında kaybettim.
Hayatımın en büyük amacı o kamyon şoförünü bulmaktı.
Çok şükür bulduk..
O kazada bırakın karşıdaki şoförü,babamın o yola çıkmasına vesile olan herkesi suçladım..
İnsan o acıyla tüm sorumluların aynı acıyı çekmesinden başka birşey dilemez.
Kime bağırsalardı adamlar,bana mı?sana mı?
Savunmasız bir adamı 2 kişi tutmuşken tekmeleyen bir zihniyeti savunup saygıdan bahsetmeyin Allah aşkına.