Yandaş medya Yusuf Yerkel'in yeni görüntülerini servis etti

Ben de merak ettim kim şiddeti savunmuş ve o savunanı destekleyenler kim:26:
ben de yazdım efsaa konusuna ama şiddeti destekleyenleri hatırlamıyorum, varsa bile burada o söylediklerine ters düşen kim:44:

haklisiniz birsey olmaz artik...Basbakanimizin sayesinde herkez istedigi gibi atip tutuyo...eskiden olsaydi bir basbakana veya cumhur baskanina küfretmek sövmek hayal bile edilmesine müsade edilmezdi deyilmi...

burada onu yapan biri varmı. nick verirmisin.
yani sen diyorsunki bunu diyen kişi bu konuda şiddete tepki veriyor. ben bu konuda bu zıt bakan kişiyi merak ettim.

nickleri hatırlıyorum vermeme gerek yok , konu zaten bu değil
bakın haber şiddeti gösteriyor değil mi , tepkinizi hemen gösterdiniz değil mi , ama biri kalktı şiddeti savundu gıkınız çıkmadı , hatta hatırladığım bir kaç kişi daha savunmuştu... olayına göre şiddete tepki gösterirsenzi şidddet hiç bir zaman bitmez de bitmeyecektirde... yani şaşırmayın bu manzaralara şiddet hala savunulup adam etme yöntemi olarak kabul ediliyor...

Ben de merak ettim kim şiddeti savunmuş ve o savunanı destekleyenler kim:26:
ben de yazdım efsaa konusuna ama şiddeti destekleyenleri hatırlamıyorum, varsa bile burada o söylediklerine ters düşen kim:44:
o konuda yazıp b u konuda tersini diyeni bende bilmek istiyorum. bir suçlama varsa o zaman nick verilecek.

noldu şimdi olay siz değilsiniz ama savunmadınızamı geldi.

Son düzenleme:
o konuda yazıp b u konuda tersini diyeni bende bilmek istiyorum. bir suçlama varsa o zaman nick verilecek.

evet çünkü bu şekilde zan altında kalmış oluyoruz.
o konuya bu topikteki nerdeyse herkes yazdı çünkü:26:

Bu konuda karsi cikip, o konuda " geneleksel egitimi tercih ederim " diyen arkadaslar artik sizde " biziz o" deyin bari ya..
Isim vermek bana göre degil ama link vercem yoksa okypeteye özelden..

7 gün darp raporu alan adam ertesi gün nasıl görevinin başına geldi acaba? o görüntüleri gözleriyle izleyemenler var sanırım vurdugu adam karşılık bile veremiyor!!!

ben açıklama yapmak durumunda kaldım. çünkü burada şiddete karşı olduğumu yazmıştım. zan altında bırakıp insanlara iftira atmak hoş değil.

Son düzenleme:
Bu konuda karsi cikip, o konuda " geneleksel egitimi tercih ederim " diyen arkadaslar artik sizde " biziz o" deyin bari ya..
Isim vermek bana göre degil ama link vercem yoksa okypeteye özelden..

weiss ben miyim yoksa vallahi hatırlamıyorum ya eğer öyleyse lütfen söyle.
yani eğitim konusunda benimle konuşuldu o konuda çünkü:44:

Bir tarafta Yerkel diğer tarafta efsanın ağzına vuranlar.
Siyaseti bırak ringe çık :)

yoo neden öyle olsun , eminim şiddeti savunan biri de gelip yorum yapacaktır ...
siz ses etmediniz o zaman şimdide etmeyin size ne oldu şimdi ?????
ben efsanın o konuda bana yaptığı inancıma yaptığı hakarete mesaj yazmaktan başka şey görmüyuordum. okeymi.

Son düzenleme:
Kiz belissa Rengina sen alinma:))
Sen orada " ben geneleksel egitime karsiyim " demistin:))

Ama orada onu savunan bazilari burada tam tersini yazdi:))

Son düzenleme:

herşeyi neden zan altında kalmak veya sizi suçlamak amaçlı söylendiğini düşünüyorsunuz anlamıyorum gerçekten,
ben genel olarak gördüğüm durumu söylüyorum, evet bir iki kişi şiddeti savundu orda , ama kimseden ses çıkmadı yani şöyle söyleyim burda yapılan yorumların hiç biri yapılmadı.. aaa dur bakalım ne demek ağzına çakmak felan denmedi değil mi belissa... şimdi burda tepki oluşunca kimse kusura bakmasın bana hiç samimi gelmiyor hemde hiç.... şidddete karşıysak her olayda her durumda karşı olmalıyızdır ...

7 gün darp raporu alan adam ertesi gün nasıl görevinin başına geldi acaba? o görüntüleri gözleriyle izleyemenler var sanırım vurdugu adam karşılık bile veremiyor!!!

Yok izlemişlerde,nasıl kıvıracaklarını şaşırdılar.Oraya buraya sataşınca bu görüntüleri normal kabul etmemizi bekliyorlar

ha ayrıca orada ses etmememiz burada ağzını gözünü kıracaksın lafına sessiz kalmamazıı gerektirmez. belki mesaj gözümüzden kaçmıştır ,sayfalarca mesaj yazıldı orada. insanları suçlamak için kimse yer aramasın

Son düzenleme:
Kiz belissa Rengina sen alinma:))
Sen orada " ben geneleksel gitime karsiyim " demistin:))

Ama orada onu savunan bazilari burada tam tersini yazdi:))
he tamam o zaman. cidden acaba yazdım mı diye düşünmeye başlamıştım

alarey tamam da canım kim söylediğine ters düşüyorsa sen de açıkla ki kimse zan altında kalmasın.
çünkü böyle söyleyip çekilince bak cogu kişi üstüne alındı. o efsaa konusunda kim vardı? biz vardık yine.
biz de eğitimden yaşın küçüklüğünden saygıdan bahsettik hatta konu deistliğe döndü onu konustuk ben senin söylediğini hatırlasam yazarım yani neden yazmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…