Yandaş medya Yusuf Yerkel'in yeni görüntülerini servis etti

Neyse soruma cevap yok anlaşıldı :))))))

Cezası ban yemekse ben razıyım yeterki mune gelip tekme tokat girişmesin.
Sizi gidi teröristler,provakatörler diyee ....

Bende bandan korkmuyorum da,değmeyecek bir muhabbet,bir kısır döngü için ban yemek biraz acı oluyo.
Tekme ,tokat,cımbız daha fena dediğin gibi,elide ağır zaten

Bende bandan korkmuyorum da,değmeyecek bir muhabbet,bir kısır döngü için ban yemek biraz acı oluyo.
Tekme ,tokat,cımbız daha fena dediğin gibi,elide ağır zaten

ben yeni cımbızlandım. sanırım bu konuda yine tadına bakacağım weiss sayesinde.
yanii olmuyor.
çünkü anlamıyor bizi:)
ayakkabı kutularındaki paraya gelince oraya istifleyende, trafolara giren kedilermiş.. suçlu kedigillerden sarman.

Son düzenleme:
hani hep diyorlar ya bize koyun diyonuz koyun diyonuz diye. Ben koyunlara çok üzülüyorum hakarete maruz kaldıkları için.

Aynı gün bende Weiss yüzünden banlandım..
Ya türkçesi eksik anlamıyor bizi,yada aynı Erdoğan gibi anlamazlıktan gelip konuyu çeviriyor unutturmak için.

Bu arada 301 ölüm darbe girişimiymiş haberiniz olsun.
Mossad ın izini bulamamışlar ama pararlel yapmış,öyle diyolar.

ben kim yaptığını biliyorum. bond , james bond

su yorumcusu: ''Tebrikler. Soma'daki darbe girişimini ortaya çıkarıp bozarak bizden bir adet ekose deli gömleği kazandınız. Güle güle giyin.''

301 kişinin ölümü darbebiymiş. Ve bunun aksini iddia eden herkes BAN BAN BAN yiyecek miş. Sağanak yağmurlar geliyormuş, duyduğuma göre darbe yapmaya geliyorlar mış.

Son düzenleme:
Oda sonucta bir insan deyilmi...ona yapilan hakaretler cok agir ölmüs annesine kadar küfür ederler sonra masum rolü oynarlar..

o halde sizde benim düsüncelerimi hosgörün...nedemisler önce igneyi kendine sonra bsakasina batirin ...benimde hic hatta nefrett ettigim politikaci biri var .ama onu sevmedigimi bile cesaret edemiyorum söylemeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…