- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Şimdi gene ban yiycez,boşverin...
Ayakkabı kutusundaki paralarla bu tekme yiyen adamın yaptığı bir mii Allah aşkına.
Bu adam Haşmetlü nün arabasına dokunma gafleti göstermiş,kellesi vurulsa hakediyor yani.
Cezası ban yemekse ben razıyım yeterki mune gelip tekme tokatgirişmesin.
Sizi gidi teröristler,provakatörler diyee ....
Bende bandan korkmuyorum da,değmeyecek bir muhabbet,bir kısır döngü için ban yemek biraz acı oluyo.
Tekme ,tokat,cımbız daha fena dediğin gibi,elide ağır zaten
ben yeni cımbızlandım. sanırım bu konuda yine tadına bakacağım weiss sayesinde.
yanii olmuyor.
çünkü anlamıyor bizi:)
ayakkabı kutularındaki paraya gelince oraya istifleyende, trafolara giren kedilermiş.. suçlu kedigillerden sarman.
.:)
bir de nickiniz devrimci,gerçekten çok devrimci bir mantalitedesiniz ve beni çok güldürdünüz...
Aynı gün bende Weiss yüzünden banlandım..
Ya türkçesi eksik anlamıyor bizi,yada aynı Erdoğan gibi anlamazlıktan gelip konuyu çeviriyor unutturmak için.
Bu arada 301 ölüm darbe girişimiymiş haberiniz olsun.
Mossad ın izini bulamamışlar ama pararlel yapmış,öyle diyolar.
.:)
üyelik ismim cok eski...düsüncelerimde degisti..zamaninda basbakanimizi sevmeyenler karsi cikanlar bile onu sever oldu..:)
birde bunun tersi olanlar var. eskiden sevip şimdi sevmeyenler. örnek 2 arkadaşım:).:)
üyelik ismim cok eski...düsüncelerimde degisti..zamaninda basbakanimizi sevmeyenler karsi cikanlar bile onu sever oldu..:)
kim nederse desin...Basbakanimiz cok sabirli....Allah onun yardimcisi olsun..Basimizdan eksik etmesin..
Oda sonucta bir insan deyilmi...ona yapilan hakaretler cok agir ölmüs annesine kadar küfür ederler sonra masum rolü oynarlar..evet başbakanın sabrı 3 sn kadar sürüyor,sonra bir an koyuveriyor kendini ...:)tekme tokat ne varsa...
ama işte üzücü olan şu k,,etrafındakiler de öfke problemi yaşayn insanlar olduğu için,dizginleyebilen kimse yok...
ben kim yaptığını biliyorum. bond , james bond
o halde sizde benim düsüncelerimi hosgörün...nedemisler önce igneyi kendine sonra bsakasina batirin ...benimde hic hatta nefrett ettigim politikaci biri var .ama onu sevmedigimi bile cesaret edemiyorum söylemeye...Dunyanin her yerinde basbakanlar yuhlanir kufur yer canim. Bi kesim ister bi kesim istemez. Halkin tamaminin ayni basbakani istedigini gordun mu? Bu isin fitrati budur. Ama hicbiri hirlayip gurlemez. Hos gorur kendini sevmeyenleri. Bu mu bizimkinin sabri?
büyük konusma..:)Bir gün bende sevebilir miyim acaba:26:,bence ben umutsuz bir vaka yım.
olabilir...bende bir politikaciyi cok severdim..simdi ondan nefret ediyorum...birde bunun tersi olanlar var. eskiden sevip şimdi sevmeyenler. örnek 2 arkadaşım:)
herkez isine nasil gelirse ne sekilde görmek ve duymak isterse o sekilde görüp duyuyorlar artikBen bir tek Bilal ile telefonla konuşurken sabırlı buldum şahsen.
Ben bir tek Bilal ile telefonla konuşurken sabırlı buldum şahsen.
nerden biliyorsun yanindamiydin..:)Orda yeri dardı,mecbur kısık sesle konuşuyordu.
Bulunduğu yerde böcük varsa diye korkudan bir ağız tadıynan bağıramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?