Ne zamandır 2 pasta arasında kararsızdım, bu pastayı görünce fikir değiştirdim. Diğerlerini beğenmediğimden değil ama bu epey yaratıcı bir pasta olmuş. Oyum sizindir, başarılar diliyorum. :)

Ne zamandır 2 pasta arasında kararsızdım, bu pastayı görünce fikir değiştirdim. Diğerlerini beğenmediğimden değil ama bu epey yaratıcı bir pasta olmuş. Oyum sizindir, başarılar diliyorum. :)
Yaa,çok teşekkürler onurlandım gerçekten Tabiki tarifleri yapıp yarışmacı olmakta kolay degil,onca seçim arasında oy vermekte degil. İkisinide yaşadım. Sonuçta bir oy hakkı oluyor ve gönül Ne derse ona nasip oluyor Tekrar teşekkür ederim

Bu ne güzel süslü pasta ,ellerinize sağlık çok leziz duruyor,başarılar dilerim.

Off tam da diyetteyken oldu mu bu ama nerden geldim ben gidiyorum eline saglik çok güzel gorunuyor

Ellerinize saglik gercekten guzel gozukuyo patlamaya hazir ,basarilar diliyorum

Off tam da diyetteyken oldu mu bu ama nerden geldim ben gidiyorum eline saglik çok güzel gorunuyor

Ellerinize saglik gercekten guzel gozukuyo patlamaya hazir ,basarilar diliyorum
Teşekkür ederim Kızlar Valla benimde vermek istediğim kilolar var ama veremiyorum :)) İnsan yemek yemeyi sevince zor oluyor
Değerli oylarınızla tarifim birinci olunca patlayacak pasta

Elinize sağlık başarılar dilerim harika görünüyor, süslemesi çok değişik , oy nasıl veriyoruz acaba ? Hiç kullanmadım da bugüne kadar

arzum77 canım şahane bir görsel şölen olmuş pastan ..eminim bir o kadar da lezzetlidir .. Tek tek bakıyorum şu an ilk senin tarifi gördüm ve oldum çıtayı yükselttin epey ... Başarılar dilerimmmmmm

Merhaba,
Erimiş çikolata derken benmari usulü mu erittiniz? Denemek istiyorumda arzum77

Merhaba,
Erimiş çikolata derken benmari usulü mu erittiniz? Denemek istiyorumda arzum77
Ben bu ürünü kullandım. Poşeti ile sıcak suya koyup eritiyorsunuz,sonra tabağa boşalttım. Pasta parçalarını batırıp üstünü malzeme ile süsledim. Çikolata donarsa mikrodalgaya koyup eritebilirsiniz tekrardan.
Benmari usulü ile de çikolata eritip yapabilirsiniz tabi,aynı şey

Çok teşekkür ederim :) ellerinize sağlık,çok güzel görünüyor

Kizim sen ne ettiiin yaaaa masallah dokturmussun, tam benlik pasta, bayildiiiiiiiim hemen denemeliyim, kendi gibi pastasida suslu arkadasim

Eheehehehhh Dene canım muhakkak,tadıda görüntüsü kadar güzel Hazır Pandispanya pasta keki ilede yapabilirsin tabi. Aklında olsun
Tamam canim deniycem hatta yapip ise de goturcem arkadaslar bayram etsin habire onlari doyirup kendim yemiyorum diyetteyimde accik

Rica ederim,yaparsanız eger sizede afiyet olsun
Emin olun krem şanti ile Halley birleşince pastanın içindende enfes bir lezzet çıkıyor
Yaptim :)) yemek için sabırsızlanıyorum ama misafirleri beklemem gerek
Sadece benmari usulü erittigim cikolatada problem yasadim. Dondu haliyle geri eritecek bilmiyorum. Hazırladığımız çikolata sosa batirip oyle yaptim. Olmuştur diye düşünüyorum :)

Uzerini toz antep fıstığı, file fındık,hind.cevizi ve pasta susuyle yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…