- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar bundan yıllar önce kullandığım bir oje vardı marka ve numarasını bir türlü bulamıyorum. Kullanan bilen varsa lütfen yardımcı olsun, oje sanki şeffaf bir renk gibi ama aynı zamanda içinde morumsu mavimsi bir yansıma var. O zaman yanar döner oje derdik. Bilen var mı?
Yardım için çok teşekkürler bunlar da güzelmiş ama benim dediğim şeffaf gibi ama aynı zamansa lila gibi mavimsi :) umarım bulurum
Arkadaşınıza sorsanız pekiBen de bi arkadaşımda görmüştüm sordum sonra unuttum arada düşünüyodum konuya denk gelince takip edeyim dedim
Sadece ders aralarında merhabamin olduğu biriydi. Şuan hiç bir bağım yok yıllardır da farklı şehirlerde yaşıyoruzArkadaşınıza sorsanız peki
anladım teşekkürler umarım buluruz ojeyi :)Sadece ders aralarında merhabamin olduğu biriydi. Şuan hiç bir bağım yok yıllardır da farklı şehirlerde yaşıyoruz
Umarımanladım teşekkürler umarım buluruz ojeyi :)
bulamıyorum zaten hiçbir yerdeKalyon markasınındı o, maalesef artık yok. Kalyon hala devam ediyor oje satmaya ama o yanar dönerli olanı yok.
şu soldaki sanırım dediğin flormar 308Bayanlar bundan yıllar önce kullandığım bir oje vardı marka ve numarasını bir türlü bulamıyorum. Kullanan bilen varsa lütfen yardımcı olsun, oje sanki şeffaf bir renk gibi ama aynı zamanda içinde morumsu mavimsi bir yansıma var. O zaman yanar döner oje derdik. Bilen var mı?
Aaaa evet buna çok benziyor bu olabilir hala satışı var mı ki
Bilemiyorum cnm netten bakman gerekliAaaa evet buna çok benziyor bu olabilir hala satışı var mı ki