• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanaktaki tüylerle ilgilii

Ya gerçekten erkekler çok mükemmel kadın arıyor ama şöyle bi durum var insan bazen kendi de rahatsız olabiliyor..
Benim de yüzümde tüyler koyu renkti ben kendim rahatsız oldum şimdi alıyorum ilerleyen zamanda iğneliye gitcem.....
Diyeceğim o ki sadece erkek arkadaşınız diyosa anlarım da siz de rahatsız oluyosanız çeşitli kurtulma yöntemleri var......:34:

Ya gerçekten erkekler çok mükemmel kadın arıyor ama şöyle bi durum var insan bazen kendi de rahatsız olabiliyor..
Benim de yüzümde tüyler koyu renkti ben kendim rahatsız oldum şimdi alıyorum ilerleyen zamanda iğneliye gitcem.....
Diyeceğim o ki sadece erkek arkadaşınız diyosa anlarım da siz de rahatsız oluyosanız çeşitli kurtulma yöntemleri var......:34:

Aynen katılıyorum benimde hormon bozukluğundan dolayı yüzümde tüyler oluştu ağdayla alıncada resmen kıla dönüştü mecburen lazer epilasyona gidiyorum ama öncesinde sadece bıyıklarımı alırdım favori bölgemde azcık tüy şeklinde vardı onlardan niye rahatsız olayım ayva tüyü şeklinde herhaldeki olucak beğenmeyen gitsin tüysüz pürüzsüz kız bulsun bu son yıllardaki şekilcilik çok fena duruma getirdi milleti kimse huya ,ahlaka ,insanlığa duygulara iç güzelliğe önem vermiyor ciddi olmayan insanlarla arkadaşlık etmeyin kendinizi kullandırmayın derim ben

Back