kızlar bi siteye takılıyorumda çocuk yazmışş inci sözlükte
şimde beyler görüstüğüm bi kız vardı 1 hafta 10 gün filan oldu görüşeli ,kızın yanak kısımlarının alt kısmında bildiğin sakal vardı öperken asker arkadaşımla tokalaşır gibi oluyodumher neyse dün netten yazışıyoduk gece ben dayanamadım lafı o sakallara getirdim tabi kibar dille şu şekilde söyledim -yanak kısımlarının ordaki tüyler hoş gözükmüyor dedim ve o anda tehlikenin farkına varamamistim , kız gulucuk filan atti ilk basta sonra yazmis cok komik ya ayrica benim icin bi sorun teskil etmiyor dedi . o sozun uzerine bende dedim benim icinde sorun degil sadece belirtmek istedim dedim ve bi anda yağmaya basladi uzerime senin le gorusmek istemiyorum artık , yazık sana acıyorum, kendine git yanak kısmı tuysuz bi kız bul filan dedi sonra facebook dan silmiş onu geçtim gece 3 e kadar da telefondan mesaj yollamış bir daha yüzünü görmek istemiyorum diye ...
Ay yazık kıza ne kadar üzülmüş belliki gerizekalı da anlatsın orada burada!
altınada yorum yazmışlar
hiç münakaşaya girmeyip berberin önünden geçerken :
-gel bak sana birşey göstercem diyip içeri soksaydın
yada gel barışalım bak bende sakal bıraktım diye bir resimli mesaj yollayabilirsin panpa
traş seti hediye et
İlk defa mı takıldınız inci sözlüğe? Ondan garip gelmiştir, orası genelde geyik muhabbette dibe vuranların, hayal gücü genişlerin yeri. Çok ciddiye alma panpa.
Bu kadar kötüsü olmasada gecen hafta benim de basıma benzer birsey geldi. Erkek arkadasımla evde oturuken "aşkım benden dah acok sakalın var dedi "Aslında kız arkadaslarıma sorduugmda cok göze batmıyor demişlerdi. Favori bölgemde siyahımsı tuyler var ama oyle de cok sert değil. Sevgilimin oyle soylemesinden sonra cok kafaya taktım. lazer epilasyon merkezleriyle görüştüm hepsi yapmamam gerektiğini hatta ağda ile bile alma dediler cogalır dediler ama cok rahatsız oluyorum . Sizce ne yapıyım kızlar yaa bana yardımcı olun. psikolojim bozuldu resmen. kendime güvenim azaldı.
Bu kadar kötüsü olmasada gecen hafta benim de basıma benzer birsey geldi. Erkek arkadasımla evde oturuken "aşkım benden dah acok sakalın var dedi "Aslında kız arkadaslarıma sorduugmda cok göze batmıyor demişlerdi. Favori bölgemde siyahımsı tuyler var ama oyle de cok sert değil. Sevgilimin oyle soylemesinden sonra cok kafaya taktım. lazer epilasyon merkezleriyle görüştüm hepsi yapmamam gerektiğini hatta ağda ile bile alma dediler cogalır dediler ama cok rahatsız oluyorum . Sizce ne yapıyım kızlar yaa bana yardımcı olun. psikolojim bozuldu resmen. kendime güvenim azaldı.
kızlar benimlede böyle dalga gecenler olmuştu favorilerim biraz uzun gibiydi bende gittim aldım ağdayla azalacağı yerde çoğaldı gerçi sarışınım pek göze batmıyor ama akıl işte başkasının lafına bakıpta yaptık bir kere küçükken saçlarımı kısa kestirirken kuaför oralarımı makasla temizlerdi ondan olmuştu o favorilerde
aman sakın almayınderim ben aldıktan sonra çıkarken o tüyler sertleşiyor ve sivilce oluyor daha berbat oluyor yani benim bıyıklarım bile yoktu arkadaşlar güneşte çıkıyor falan deyince aldım salak gibi şimdi oaraylada uğraşıyorum
yani bıyık neysede favori almayın aldırmayın yada iğneli epilasyon yaptırın bende düşünüyorum
:benimde elmacık kemiğimin üstünde 2 tane siyah tüy var ya cildim de beyaz acaba onları cımbızla çeksem nolur belki kimsenin gözü takılmamıştır bile ama ben aynaya bakınca takılıyor. yada acaba o ikisinin üstüne tüy sarartıcımı sürsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?