• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanaktaki tüylerle ilgilii

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
kızlar bi siteye takılıyorumda çocuk yazmışş inci sözlükte

şimde beyler görüstüğüm bi kız vardı 1 hafta 10 gün filan oldu görüşeli ,kızın yanak kısımlarının alt kısmında bildiğin sakal vardı öperken asker arkadaşımla tokalaşır gibi oluyodumher neyse dün netten yazışıyoduk gece ben dayanamadım lafı o sakallara getirdim tabi kibar dille şu şekilde söyledim -yanak kısımlarının ordaki tüyler hoş gözükmüyor dedim ve o anda tehlikenin farkına varamamistim , kız gulucuk filan atti ilk basta sonra yazmis cok komik ya ayrica benim icin bi sorun teskil etmiyor dedi . o sozun uzerine bende dedim benim icinde sorun degil sadece belirtmek istedim dedim ve bi anda yağmaya basladi uzerime senin le gorusmek istemiyorum artık , yazık sana acıyorum, kendine git yanak kısmı tuysuz bi kız bul filan dedi sonra facebook dan silmiş onu geçtim gece 3 e kadar da telefondan mesaj yollamış bir daha yüzünü görmek istemiyorum diye ...

altınada yorum yazmışlar

hiç münakaşaya girmeyip berberin önünden geçerken :
-gel bak sana birşey göstercem diyip içeri soksaydın

yada gel barışalım bak bende sakal bıraktım diye bir resimli mesaj yollayabilirsin panpa

traş seti hediye et

Son düzenleme:
kızlar bi siteye takılıyorumda çocuk yazmışş inci sözlükte

şimde beyler görüstüğüm bi kız vardı 1 hafta 10 gün filan oldu görüşeli ,kızın yanak kısımlarının alt kısmında bildiğin sakal vardı öperken asker arkadaşımla tokalaşır gibi oluyodumher neyse dün netten yazışıyoduk gece ben dayanamadım lafı o sakallara getirdim tabi kibar dille şu şekilde söyledim -yanak kısımlarının ordaki tüyler hoş gözükmüyor dedim ve o anda tehlikenin farkına varamamistim , kız gulucuk filan atti ilk basta sonra yazmis cok komik ya ayrica benim icin bi sorun teskil etmiyor dedi . o sozun uzerine bende dedim benim icinde sorun degil sadece belirtmek istedim dedim ve bi anda yağmaya basladi uzerime senin le gorusmek istemiyorum artık , yazık sana acıyorum, kendine git yanak kısmı tuysuz bi kız bul filan dedi sonra facebook dan silmiş onu geçtim gece 3 e kadar da telefondan mesaj yollamış bir daha yüzünü görmek istemiyorum diye ...

Ay yazık kıza ne kadar üzülmüş belliki gerizekalı da anlatsın orada burada! :41:

altınada yorum yazmışlar

yada gel barışalım bak bende sakal bıraktım diye bir resimli mesaj yollayabilirsin panpa

traş seti hediye et

İlk defa mı takıldınız inci sözlüğe? Ondan garip gelmiştir, orası genelde geyik muhabbette dibe vuranların, hayal gücü genişlerin yeri. Çok ciddiye alma panpa.:31:

Ay yazık kıza ne kadar üzülmüş belliki gerizekalı da anlatsın orada burada! :41:

evet canım eskiden benimde vardı çocuuun anlattığı gibi sert batcak gibi deildi tüy şeklindeydi ama erkekler böyle maalesef bende öyle rezil olmayayım ilerde diye kalınlaşrı mı çoğalır mı demeden almaya başlamştm

altınada yorum yazmışlar

traş seti hediye et

:19::19: incisözlük ü hiç sevmedim valla,ben de bir ara ekşisözlüğe bakardım.Sonra baktım fazla tuhaf gelmeye başladı amaaan dedim.Saçmalık saçmalık..Nasıl çalışıyor bu erkeklerin beyni anlamıyorum :37:

İlk defa mı takıldınız inci sözlüğe? Ondan garip gelmiştir, orası genelde geyik muhabbette dibe vuranların, hayal gücü genişlerin yeri. Çok ciddiye alma panpa.:31:

yok canım ilk kez takılmadım çoğu erkek böyle yanaklarında böyle tüyler olanlar almalı bence sonra bu pislikleriin dillerine düşmeyelim mazallahh bizi ruslarla filan karşılaştırıyolar :34:

Bu kadar kötüsü olmasada gecen hafta benim de basıma benzer birsey geldi. Erkek arkadasımla evde oturuken "aşkım benden dah acok sakalın var dedi " :( Aslında kız arkadaslarıma sorduugmda cok göze batmıyor demişlerdi. Favori bölgemde siyahımsı tuyler var ama oyle de cok sert değil. Sevgilimin oyle soylemesinden sonra cok kafaya taktım. lazer epilasyon merkezleriyle görüştüm hepsi yapmamam gerektiğini hatta ağda ile bile alma dediler cogalır dediler ama cok rahatsız oluyorum . Sizce ne yapıyım kızlar yaa bana yardımcı olun. psikolojim bozuldu resmen. kendime güvenim azaldı.:(

Bu kadar kötüsü olmasada gecen hafta benim de basıma benzer birsey geldi. Erkek arkadasımla evde oturuken "aşkım benden dah acok sakalın var dedi " :( Aslında kız arkadaslarıma sorduugmda cok göze batmıyor demişlerdi. Favori bölgemde siyahımsı tuyler var ama oyle de cok sert değil. Sevgilimin oyle soylemesinden sonra cok kafaya taktım. lazer epilasyon merkezleriyle görüştüm hepsi yapmamam gerektiğini hatta ağda ile bile alma dediler cogalır dediler ama cok rahatsız oluyorum . Sizce ne yapıyım kızlar yaa bana yardımcı olun. psikolojim bozuldu resmen. kendime güvenim azaldı.:(

çok rahatsız oluyorsan iğneliye git canım, kesin çözüm :34:

seni çok ii anlyıroum benim sevgilimde sürekli dalga geçiyor kendime güvenim sıfırlandı... fawori bölgeme iğneliye gittim ben bitti çok şükür. yüzümede ağdaya gidiyorum 2 bioder kullanmanı tavsiye derim çok işe yarıyor

:5: sevgilinde çok patavatsızmış hee en azından daha başka bi dille söyleyebilrdi :47:

kızlar benimlede böyle dalga gecenler olmuştu favorilerim biraz uzun gibiydi bende gittim aldım ağdayla azalacağı yerde çoğaldı gerçi sarışınım pek göze batmıyor ama akıl işte başkasının lafına bakıpta yaptık bir kere küçükken saçlarımı kısa kestirirken kuaför oralarımı makasla temizlerdi ondan olmuştu o favorilerde
aman sakın almayın:20: derim ben aldıktan sonra çıkarken o tüyler sertleşiyor ve sivilce oluyor daha berbat oluyor yani benim bıyıklarım bile yoktu arkadaşlar güneşte çıkıyor falan deyince aldım salak gibi şimdi oaraylada uğraşıyorum
yani bıyık neysede favori almayın aldırmayın yada iğneli epilasyon yaptırın bende düşünüyorum

inci kapanmıştı, nasıl giriş yaptınız?

kırmızıelma dişilerin inci erkeklerin iç dünyasını yansıtan nadide platformlardan ikisi : ))

ne patavatsız insanlar var ya.bu lafları söylerken karşıdaki insanı düşünmezler hiç:47::47:

insanlar özellikler erkekler bu konuda cok acımasızlar ya. Kendileri kusursuz gibi sanki kusurlarımızı ki o kadar büyük kusur değil bence boyle ufak ayrıntıları soyleyip insanı deli ediyorlar. Avrupada kızlar ozel bölgelerini bile almıyorlar, kolları tüylü geziyorlar ama nedense türk erkekleri kolları tüylü kızlara bile laf ediyorlar. Tamam estetikolarak herkes kılsız olmak ister bebek gibi tüysüz olsun ister ama hem hormonsal, hem genetik faktörler yüzünden olmuyor yani.

sakın sakın aldırma aynısı benimde başıma geldi o kadar pişmanımki aldırdığımı anlatamam lütfen aldırma daha kötü olur.san aldır ne olcak diyenler olabilir ama sakın aldırma derim ben.lazerde çözüm değil.aldırma ama senide rahatsız ediyosa iğneli epilason yapan yerlerle bi görüş bence

kızlar benimlede böyle dalga gecenler olmuştu favorilerim biraz uzun gibiydi bende gittim aldım ağdayla azalacağı yerde çoğaldı gerçi sarışınım pek göze batmıyor ama akıl işte başkasının lafına bakıpta yaptık bir kere küçükken saçlarımı kısa kestirirken kuaför oralarımı makasla temizlerdi ondan olmuştu o favorilerde
aman sakın almayın:20: derim ben aldıktan sonra çıkarken o tüyler sertleşiyor ve sivilce oluyor daha berbat oluyor yani benim bıyıklarım bile yoktu arkadaşlar güneşte çıkıyor falan deyince aldım salak gibi şimdi oaraylada uğraşıyorum
yani bıyık neysede favori almayın aldırmayın yada iğneli epilasyon yaptırın bende düşünüyorum

kesinlikle katılıyorum sana.bende aldırdım yüzüm sivilceden geçilmiyor şimdi.hafta sonu iğneli epilasyona başlıcam inş bende

:benimde elmacık kemiğimin üstünde 2 tane siyah tüy var ya cildim de beyaz acaba onları cımbızla çeksem nolur belki kimsenin gözü takılmamıştır bile ama ben aynaya bakınca takılıyor. yada acaba o ikisinin üstüne tüy sarartıcımı sürsem:37:

Son düzenleme:
:benimde elmacık kemiğimin üstünde 2 tane siyah tüy var ya cildim de beyaz acaba onları cımbızla çeksem nolur belki kimsenin gözü takılmamıştır bile ama ben aynaya bakınca takılıyor. yada acaba o ikisinin üstüne tüy sarartıcımı sürsem:37:

hiç elleme cnm bence aldıkça çoğaltırsın.

kızlar hiç kusura bakmayın ama erkek arkadaşlarınızın patavatsızlığı sizin onlara cesaret vermenizden ne demek benden çok sakalın var her kadınının yüzünde tüyler olur bazısı biraz daha fazla veya belirgin olur kendileri kıl yumağı olurlar sorun değilde sizin tüylerinizmi sorun oluyomuş şu filmler diziler internet erkekleri bu hale getirdi kusursuz kadın göre göre hepsi öyle olur zannediyolar acayip olan siz değilsiniz o çok bayıldıkları kusursuz kadınlar o zaman sizde kusursuz erkekleri örnek verin :27: ay boyun şöyle kilon böyle şu kıllarını aldır bakımlı erkek diye bişey var artık spor yap vücut geliştir falan diye :27: birazda onlar girsin komplekse :52:

Back
X