Yan yaglar dan kurtulmak hiç kimse denemedi

cemre2133

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
2
0
Yanyaglardan kurtulmak için yanyaglarımı oklava cubugu veya daha kalın bir çubuk (süpürge çubugu) ile herhangi birinin yardımı ile hamur açar gibi yan yaglarınızı açmak :) bunu deniyoruz şu an eger olumlu sonuç veririse ki çok umutluyuz buraya yazıcam.:ecrin_bebek:

ya benimde kocamda vardı bu sorun.
Spora yazıldı.Haftada 2 defa gitti
ılk hafta büyük bir kısmından kurtuldu.
ama ne tarz hareketler yaptı bilmiyorumda.
1 aylık kursta bile fark var giderseniz tabi :)

yan yaglardan kurtulmak için bir çok hareketi denedik olumlu sonuçta aldık ama ipince bi bel kadar olmadı bitürlü çünki diyet yapmadık .Diyet yapınca yapınca gögüslerde küçüldügü için yada gögüslerin içi boşaldıgı ve sarktıgı için diyet uygulamıyoruz. Yiyebildigim kadar yiyorum. Gögüslerim bayagı dolguınlaştı. mekik ,çömelme kalkma ,dambılla gögüs çalışma, mekik ve yan yaglar çalışıyorum. Diyet felan uygulamam çünki başıma geldi gögüslerimin içi boşalıyor.

cemre gögüsler kg alınca tekrar doluyor mu?

Son düzenleme:
evet kilo alınca eski haline geri dönüyor ama kilo alıp verdikçe zamanla sarkmalar meydana gelir, dikkatli olmak lazım. Yan yağlardan kurtulmak için benim önerim şu: Ayakta durun, bacaklarınızı omuz hizasından daha fazla olacak şekilde açın, -mümkünse ellerinize 1 yada 2 şer kiloluk ağırlık alınki hareketin etkisi artsın- kollarınızı dümdüz yukarı kaldın ve bir sağa bir sola eğilin. Yapabildiğiniz kadar çok yapın ama ilk seferde abartmayın ertesi gün yanlarınızın ağrısından duramazsınız. :)

mımızz nere kçtın hemen yakaladım seniii kilo dedik hemen topiğini bulmuşun:eek:kaydirigubbakcemile3

hehe opuyorumnanaktan yan bıngıldaklarım var sekercımmmmmm erıtmem lazımyerimseniben

bak yardım alman lazımmış senin kocişe söle alın süpürgenin borusunu yuvarlayınn ohh ne güzel valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

evet erkekler hem zayif hemde formlu kadinlardan cok hoslanirlar ama hem gogusleri dolgun tut (yiyerek) hemde yan yaglar biraz olsun derken onden gobekte cikiyor :-)
yan yaglar olsun derken de arka yaglar virkindiyor... :-) forma denk gelmek kolay dgl yahuu

uzun bir sopayı omuzlarınızın üstüne koyup kollarınızıda sopanın üstünden öne doğru koyun bu şekil de bir sağa bir sola yaklaşık 3/4 dk dönün akşam yapıp sabaha faydasını görebilceğiniz bir hareket garanti kızlarrr :21:

uzun bir sopayı omuzlarınızın üstüne koyup kollarınızıda sopanın üstünden öne doğru koyun bu şekil de bir sağa bir sola yaklaşık 3/4 dk dönün akşam yapıp sabaha faydasını görebilceğiniz bir hareket garanti kızlarrr :21:

evet bende denemştm işe baya yaradı:KK1:

X