Yan komşumla sorunlar

ben eşinizin dışarı çıkmamanıza müsade etmemesini nedense garip buldum.
ben iki arkadaşın dışarı çıkmasında garip bi durum göremedim

İsterse dünyanın en iyi insanı olsun bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok.İnsanları önce tanımak için zaman tanıyın.Beni hep o çağırdı diye bir şey yok.Sonuçta her çağırdığında gitmişsin gezmişsin.Mesaj atar tabaklarını istersin.

Tabi ki kapisini calip esyalarimi istiyorum diyeceksiniz. Bir daha da takmayacaksiniz. Bosverin yadirgarsa yadirgasin. Siz esinizle huzurunuzu bozmayin komsu yuzunden. Haa bana da garip geldi esinizin kiz arkadasinizla cikmaniza karsi cikmasi ama size de makul geldiyse sorun yok.

normal psikolojide biri gibi gelmedi karşı taraf
yan komşunuz eşyalarınızı atmadan biran önce isteyin
Çok anlayışsız bir insan bi keresende bna sennde hiç işkerin bitmyor dedi..buluşmak istedginde işim var diyordm genelde.. Artk bana bunu deyince canıma tak etti ve basladm herseyi acık acık söylemeye sen bekarsn ven evliyim.. Evli kadının yemeği ütüsü msafiri hazrlıgı vs.olur die saydim .. Braz anlayslı ol dedim ardndan bunlarada bi kulp takti o günden sonra 6-7 ay görüsmedik sonra kapıma geldi üç aydr konusıyorduk gecenlerde yine ablayssızlgı yüzünden daylogu tamamen kestim ama yan komsum olmasna sinir oluyorum işte

Anlayısınza tsk ederim..gercekten tuhafıma gitti kızın hal ve hareketleri

ağlamaklı resim atmakta nedir, ya gerçekten çok yalnız yada ciddi sorunlu biri.Küçük bir ilçede yaşıyor olsanızda iki bayanın bir cafede adabıyla oturması kadar normal birşey olamaz.

ağlamaklı resim atmakta nedir, ya gerçekten çok yalnız yada ciddi sorunlu biri.Küçük bir ilçede yaşıyor olsanızda iki bayanın bir cafede adabıyla oturması kadar normal birşey olamaz.
O dönemler sevgilisnden ayrıydi ve onu seviyordu o yüzden öyle msj atyordu canm sıkkın imajı vermek içn..ayrıca bi dönem sık çıkmstk o yüzden göze batablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…