Yan komşumla sorunlar

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
31
ben bir senelik evliyim. Yan komsumla aynınyaslardayoz o da kardesiyle yalnız yasıyor.. Sık sık bir araya geldiğimiz olurdu ama bu genelde onun istekleri doğrultusunda.. Bende onu kırmamak için bulusurdum..derdiyle dertlenip yardımcı olurdum bütün sıkıntısını bnmle paylaşırdı beni samimi bılırdü.. Hergün aralıksız bulusıyorduk..aksamları esim arkadaslarına gidince aksam bile bulusıyorduk..neyse bir kaç kez dsarda takıldığmz oldu.. Burasi bir ilçe olduğu içn esim çok sık görünmemem gerektiğini söyler.. Çok sık gezersem göze çarpar ayrıca iki kız gezersek çok sık gezersek yanlış seyler anlaşılabilirmiş.. Tamamen esiöin zihniyeti böyle banada mantklı geldi neyse.. Sonra dsarda gezmeyi azalttık.. Ancak hastane işi olursa birbirimize arkadaslk edyorduk.. Geçenlerde bni yine hastaneye cagrdi kendi gitmiş.. Çok kötüyüm hastayım ayakta durcak halim yok bayılcak gbiyim dedi bnde esimi zor ikna edip gittim.. Bi baktm abartşcak bsyi yok daha sonra ben evdeyken hep msj atyo hep aglamaklı resimler atıyo çok kötüyüm falan diyor.. Bende brsey olduğunu zannedp ya cagryorum yada yanına gdiyorum bi bakıyorum hiç bsy yok.. Geçenlerde fazla carsya gdemycegmi esimin fikrini söyledim yadırgamaya basladi.. Bni kuaföre cagrdi esim izn vermedi diyince sitem etmeye basladı tavır aldı çok çok sinir oldum.. Herneyse bunu da gectim gecenlerde esimi ikna edip dsarı ckmaya karar verdim. Bu kızla ckcaktk..bi prüz cıktı esimle aramda sonra carsya gitme işi iptal oldu.. Bu arkadas basladi bana sitem etmeye artk sana güvenmycem falanlar.. Sonra bana sen dsarı cıkmak istyosun bütün suçu bana atyosun die sitem ediyo halbuki öyle brsey yok kafasnda kuruyo..bnde basladm bu zmana kadar asıl senn yüzünden cıkıyorduk die hepsni tek tek söyledim.. Kız resmen bni kullanyo gbi hissettim bütün bagları kopardım numarasını falan sildim üstelk bu benm yan komsum.. Bnm onda esyalarım var onları nasl alablirim sizce ? Ayrıca mevzum hakkındaki yorumlarnızıda merak ediyorum.. Ben mi çok safım yaa

böyle zihniyetle eşin takılmana izin verse bile "eşim izin vermiyor" deyip sıyrılman lazım gerçi eşin zaten izin vermiyor. ağlamaklı resimler falan..
yerini bilmeyen insanla samimiyet kurma. saflığı yok etmenin ilk adımı.

Son düzenleme:
Sık muhabbet tez ayrılık getirir uygulamalı öğrenmişsin. Bazı sınırları aşmamak lazım insanlarla. Yan komşunmuş kapısını çal eşyalarını iste ezilip büzülme, sende ona ait birşey varsa da geri götür. Ergen ergen tiplerle nasıl bu kadar samimi oluyorsunuz?

Burasi bir ilçe olduğu içn esim çok sık görünmemem gerektiğini söyler.. Çok sık gezersem göze çarpar ayrıca iki kız gezersek çok sık gezersek yanlış seyler anlaşılabilirmiş..

Ben mi çok safım yaa

Evet safsınız, hayatınızı başkalarının söylemlerine göre yaşayacak kadar saf.
Kız sizi kullanıyor mu bilinmez ama birlikte gezmeniz için kafanıza da silah dayamamıştır diye tahmin ediyorum.

Bnm onda esyalarım var onları nasl alablirim sizce ?

Eşyalarınızı elinizle alacaksınız. Gidin, isteyin, alın.

Gercek
canm cok cesaret verici sözlerin.. Biraz güven geldi

H
herkesin aile anlayısı farklıdır.. Benim problemim bu değil..

Esinin 2 kadin takilmaniza izin vermemesi normal mi sizce? erkek arkadasa izin vermeyen erkek cok da kiz arkadasi yasaklayanini ilk defa duyuyorum, neyse size de uygun geliyormus sıkıntı yok.
Kapisini calip eşyalarınızı isteyin, bunda evirip cevirecek bisey yok size ait olani istiyorsunuz sonucta.

Bence eşin saçmalamış...sen kendini bildikten sonra niye gezmen sorun olsun..kaldı ki gezeceksem eşimden izin alıcak degilim...ha kendin gezmek istemiyosan da kızla bulusma yani kafana silah dayamiyo..eşlerini her halta müdahale ettiren kızlar cok itici geliyo kusura bakmayın...

Ö
öyle ama bana afra tafra ederse öfkemi çok fena kusarım diye korkuyorum.. Çünkü gerçekten iyi niyetimin suistimal edildigini yeni anlıyorum

Konumun t
konumun tamamen dışında bi yorum olmus bunları zamanında aştığım içn bu konunhakknda bsy demek istemiyorum

Mad
Probleminiz kendi yorumunuzda işte bakın:

Başkalarının söylemleriyle hayat yaşamak... Böyle bir şey işte.
Neyse, gerçek probleminizi tez zamanda tespit edebilmeniz dileğiyle, iyi akşamlar diyelim.
em bunu bu kadar iyi farkettiyseniz yol göstermenizi mantıklı insanların fikirlerini öğrenmek istediğim için burada konu actım..

Gercek

canm cok cesaret verici sözlerin.. Biraz güven geldi
Korkacak kendine güvenemeyecek birşey yok, onun çanağı çömleği nesi varsa sende topla çal kapısını, ifadesiz bir şekilde bak afra tafra yapma, o yaparsa da sallama dik dur, sendeki bana ait olan şeyleri alabilir miyim de bekle getirsin. Sakin sakin tırmandırmadan halletmeye çalış.

Siz simdi diyorsunuz ki ben o kizla sirf onun istegi zorlamasi 've onun iyiligi icin bulustum. Acidiniz gibi...

Ben inanmadim kusura bakmayinda yani iyi niyetinize inandim da simdi siz
o kizla oturup sohbet etmekten carsida gezmekten yani yaptiginiz her seyden zevk aliyordunuz. Mutlu oluyurdunuz yani. Karsilikli bir cikar vardi ( iyi anlamda)

Ancak yazinizda sanki silah zoruyla arkadasluk yapmissiniz gibi anlatmissiniz.

Kizin anlayissizliklari esiniz izin vermedigi halde zorlamasi da sacma abes ama siz de su an haksizlik yapiyorsunuz yasadiginz gunlere.

En tahammul edemedigim seydir. Birlikte gezer dolasirsin keyf alirsin sonra bi sorun olunca cocuk gibi ben istemiyordum onun icin gorustum dersin.

Par
pardon ama ben kızdan gezmek istiyorsun eşinle sorun yaşayıp konuyu bana atıyorsun beni kötü gösteriyorsun gibi anlamsız tepkisinden sonra böyle bir açıklama ihtiyacı hissettim konumdada bu ayrıntıyı belirtmiştim ama farketmemişsinz.. Ayrıca kozon menfaati içn bni anlamsz yere cagrdgından duygu sömürüsü yapıp bu seklde dikkat cektgnide belirtmiştm burayıda atlamşsnz .. Konuyu kendi yaşanmışlıklarnzla karıstırmayın bence.. Herkesin yasadgı aynı olmuyor.. Bende buna tahammül edemyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…