Hicbir sey yapamazsiniz, kendisi yardim talep etmedikceMerhaba. 1.5 sene önce şimdiki evimize taşındık. Site 2 bloktan oluşuyor ve bitişik fakat girişleri farklı.
Salon ve yatak odası duvarları diğer bloğun salon ve yatak odası duvarlarıyla bitişik.
Taşındığımızdan beri yan komşumun eşiyle kavgalarına şahit oluyoruz. Öyle üzülüyorum ki hep dua ediyorum. Kavganın şiddeti artık o kadar artti ki gece 4 de seslerine uyanıyorum. Sabah erken saat veya gece hiç farketmiyor. Ne söylediklerini anlamıyorum ama kadın ağlaması bağırması sürekli evin içinde. Son zamanlarda artık adamın sesi pek gelmiyor sada çok kadın cinnet getiriyor gibi. Bu sabah mutfata kahvaltı hazırlarken bile mutfağa kadar sesleri geliyordu. Ben bu komşum için ne yapabilirim kapısına gitsem olmaz. Artık korkuyorum ikisinden biri birbirini öldürecek diye. Rabbim yardım etsin. Sizce ben ne yapabilirim
H HaslanmisPattisNeden bir şey yapmam gerektiğini düşünmem sizi rahatsız ediyor ki? Ağlamalarına şahit olduğum bir kadın var. Elimden bir şey gelir mi diye çözüm arıyorum
Neden bir şey yapmam gerektiğini düşünmem sizi rahatsız ediyor ki? Ağlamalarına şahit olduğum bir kadın var. Elimden bir şey gelir mi diye çözüm arıyorum
Başkalarının olaylarını çok icsellestirmeyin fazla empati de pek iyi değildir durduk yere sizin modunuz da bozuluyor aynı durumu ben de yaşadım, benzer şeyler de düşünmedim değil ama gerçekten yetişkin insanlara karisamazsiniz. Yapacağınız en doğru şey yönetime şikayet etmek. Zaten eminim üst kat alt kat komşuları da rahatsızdır. Bir de öyle bişey ki kavga ederler sonra siz bişey dersiniz kız kalkar sizi tersler bilemezsiniz toksik insanların neler olduğunu belki sizin düşündüğünüz gibi uzulunecek kişi kız değil adamdır kimbilir? Ama ortada tek gerçek apartmanda kimseye bunu yaşatma hakları yok. Şikayet edin.Neden bir şey yapmam gerektiğini düşünmem sizi rahatsız ediyor ki? Ağlamalarına şahit olduğum bir kadın var. Elimden bir şey gelir mi diye çözüm arıyorum
Oradan bakınca karışmış gibi mi görünüyorumBizi üzerinize vazife olmayan şeylere karışma çabanız hiç de rahatsız etmiyor, konu açıyorsunuz yol gösteriyoruz.
Nereyi didiklemişim pardon? Gece uyurken uykumdan uyanıp ben mi kavgalarını ateşliyorum? Mutfağımda kahvaltı hazırlarken ben mi taa nerdeki kavgayı fitilliyorum? Çok acayipsiniz.Sizi ne ilgilendiriyor ki anlamadım biz milletçek bayılıyoruz milletin özel hayatını didiklemeye. Çok mutsuzsa boşanır her tartışan birbirini öldürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?