• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan evde kı hıntlı aıle

yabancı düşmanlığı filan değil.ama biz bile kendi ülkemizde rahat hareket edemezken onların kendi ülkeleri gibi davranmaları rahat hareket etmeleri beni rahatsız ediyor.kendi ülkelerinde baskı altındalar bizim ülkemize gelince cennete düştüklerini sanıyorlar..

tamamen katılıyorum,bu kadar esnek davranılırsa onlarda istedikleri gibi hareket ederler
böyle düşününleri ayrımcılıkla suçluyolar ama yabancı ülkeler bu ayrımcılığı yaptıkları için bu kadar geliştiler..

Çevremde her milletten insan olduğundan iyi bilirim onları.. Onların yemekleri hep aşırı baharatlı olduğundan çok tuhaf kokuyorlar.. Bende hep rahatsız olurdum sınıfımdaki hintli kızdan mesafe aldım.. Onlar için bunlar gayet normal olduğu için değişeceklerini zannetmiyorum. Yurtdışında binbir miletten insanla bir çevrede yaşayınca insan kendi milletinin ne kadar temiz olduğunda anlıyor (istisnalar elbette var) .Allah yardımcınız olsun ama ordan taşınmak sanırım en iyisi.

Yani ne kadr ilgincsiniz ya.. Sizene sokakta ciplak ayakla gezmelerinden? Kotu koku varsa sikayet etmissiniz iste. Diger konularda asilamalicak konular degil yani anneniz aglaya aglaya bu yuzden namaz kilmasin. Bi suru ac insan var, sokaklarda cocuklar var onlar icin kilsin bence. Farkli bi kultur renk diyip tanimak yerine bu dusmanlik nedir boyle? En bastan ilimli olmaniz lazmdi insanlar da dis bilemislerdir artik.. Hic basiniza geldi mi bilmem ne demeyin hic bi sene boyunca liberyali bi kizla ev arkadasligi yaptim. İnanilmaz farkliydik ama anlayisli olabildik birbrmizin kulturunu tanidik cok da guzeldi hersey. İnsani insan oldgu icin benimseyip sevmeye bakin hayatiniz her anlamda kolaylasir

Back