- 4 Nisan 2011
- 1.846
- 932
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Merhaba ne yaptınız .Hangisini aldınız.Memnun musunuz .
Benim aldığım üst korse nin etiketinde elde yıkama resmi vardı
Bu arada üst korseler silinmeli.Benim aldığımın talimatı böyle.
Dikkat etmemişim iç tarafta etikette elde yıkama resm8 vardı yıkadım. Memnuniyete gelince eksikleri var tabi.Kiyaslama yapamam ilk korse deneyimim.Sutyen altından sarkan taşımayı engelliyor,göbeği saklıyor en çok ta beli çok ince gösteriyor. Korseyi taktıktan 3 4 saat sonra bel kısmında biraz toplanıyor oda tshrtte muntazam durmuyor,ikinci şikayetim hafif derecede koltuk altından taşımayı gizleniyor biraz daha korseyi uzun yapsalar oranında kapatırdı. Bu arada 15 gündür takıyorum incelme yok.Bakalim...Olmalı mı 15 günde incelmeMerhaba ne yaptınız .Hangisini aldınız.Memnun musunuz .
Bu arada üst korseler silinmeli.Benim aldığımın talimatı böyle.
Çok teşekkür ederim denicem sporcu sütyeniyle
Merhaba güle güle kullanın.Bebeğiniz de sağlıkla büyüsün .
Dışarıda da iç çamaşırı ile gayet güzel kullanılıyor.
Sütyen olarak sporcu sütyeni tarzı kullanabilirsiniz.
Merhaba canım sizin hangi markaydı.Dikkat etmemişim iç tarafta etikette elde yıkama resm8 vardı yıkadım. Memnuniyete gelince eksikleri var tabi.Kiyaslama yapamam ilk korse deneyimim.Sutyen altından sarkan taşımayı engelliyor,göbeği saklıyor en çok ta beli çok ince gösteriyor. Korseyi taktıktan 3 4 saat sonra bel kısmında biraz toplanıyor oda tshrtte muntazam durmuyor,ikinci şikayetim hafif derecede koltuk altından taşımayı gizleniyor biraz daha korseyi uzun yapsalar oranında kapatırdı. Bu arada 15 gündür takıyorum incelme yok.Bakalim...Olmalı mı 15 günde incelme
Merhaba ne yaptınız aldınız mı.Gelişmeleri yazarsanız memnun olurumMerhaba ben de bu hafta queen modelinden sipariş vermiştim geldi denedim. Göğüsleri çok yukarı verdiği icin kullanamayacağımı düşünerek lateks olanla değistimek icin gönderdim.lateks olan gelince deneyimlerimi paylaşacağım.
Tamam canım.Arada yazın nasıl oldu.Rahat ettiniz mi ?Çok teşekkür ederim denicem sporcu sütyeniyle
Benim ki vedette.Bakalim sonucu yaxarimMerhaba canım sizin hangi markaydı.
Kişiye ve markaya göre bazı kişilerde değişim oluyor.
Mesela biz arkadaşlarla Yamuna aldık.
Herkeste farklı incelmeler oldu.Ama oldu.
Arada yazmayı unutmayınız
İllaki incelenecek başka seçeneği yok.Inceltinceye kadar da takacağım. Yani inceleme özelliği yoksa bile taka taka terleten terleten inceldim diye düşünüyorumMerhaba ne yaptınız aldınız mı.Gelişmeleri yazarsanız memnun olurum
Hayırlısı olsun canım.Güle güle kullan.İllaki incelenecek başka seçeneği yok.Inceltinceye kadar da takacağım. Yani inceleme özelliği yoksa bile taka taka terleten terleten inceldim diye düşünüyorum
Mesaj arada kaynamış. Klavyem düzeldi de. Yoğunluk var biraz.Siz de çok kibarsınız.Ve nerelerdesiniz
Klavyeniz düzelmedi mi?
Merhaba canımMesaj arada kaynamış. Klavyem düzeldi de. Yoğunluk var biraz.
Korse ve cilt bakımına ara vermiş oldum zoraki olarak.
Uğraşana kolay gelsin. şimdiden iyi, bayramlar.
Merhaba canım düzenli kullanırsanız çok işe yarıyor.bu yamuna korse cidden işe yarıyor mu ? aynı zamanda diyet ve spor gerekiyor mu
Teşekkür ederim. İş yoğunluğum var. Hastalık değil çok şükür. Bu iki ay saldım çayıra Mevla'm kayıra durumu yaşayacağım.Merhaba canım
neyiniz var anlamadım ama geçmiş olsun ya da kolay gelsin diyeyim.Size de iyi bayramlar....
Hayırlı olsun.Merhaba canım düzenli kullanırsanız çok işe yarıyor.
Ben denedim arkadaşlarımda memnun.
Herkes inceldi ama herkeste aynı etki olmaz.Değişiyor.
Üst mesajımı da okuyunuz.
Ben yeniden başladım.
Yeni sayfayla yazmaya başlıyorum biraz kullanayım yazacağım.
Kullanmadan yazmam herkes bilir.
Korseyi biliyorum çok etkili şimdi taytı da aldım başladım.
Etkilerini görüp beğenip beğenmediğimi yazacağım.
Neyse iyi canım bir şey olmasın da.Teşekkür ederim. İş yoğunluğum var. Hastalık değil çok şükür. Bu iki ay saldım çayıra Mevla'm kayıra durumu yaşayacağım
.Hayırlı olsun.