- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Merhaba canım.Çok teşekkürler yazdınız.ben biraz korseyi takmaya ara verdim. Kalavyem sıkıntılı az ve özyazayım.havalar çok sıcak. serinleyince spor ve korse sezonunu başlatacağım.
Evet cevap alamayınca vedette istedim.Midyum beden.Daha gelmedi bakalım. Gelsin yazarım yine teşekkürlerMerhaba canım yeni gördüm mesajınızı ne yaptınız aldınız mı?
Lateks diye aratinMerhaba ali ekspreste de var mi yamuna marka olan korse? Biraz inceledim bir sürü marka var ama yamuna bulamadim.
Merhaba canımMerhaba ali ekspreste de var mi yamuna marka olan korse? Biraz inceledim bir sürü marka var ama yamuna bulamadim.
Merhaba canım haklısınız geç gördüm.Bir bakıma daha iyi karşılaştırma yaparız.Evet cevap alamayınca vedette istedim.Midyum beden.Daha gelmedi bakalım. Gelsin yazarım yine teşekkürler
Teşekkür ederim cevap verdiginiz için. Yamuna esnemedigi icin etkili diyorlar ya acaba aliekpresteki diger markalar nasildir esnerse bi anlami yok çünkü o yüzden meeak ediyorum.Merhaba canım
Yamuna Korse satışı Türkiye de.
Aliexpreste ise başka markalar var.Hangi tür istiyorsanız onu yazıp bulursunuz.
Mesela Nurelifefe arkadaşımızın dediği gibi
Rica ederim canım.Mümkün olduğunca yazmaya çalışıyorum.Teşekkür ederim cevap verdiginiz için. Yamuna esnemedigi icin etkili diyorlar ya acaba aliekpresteki diger markalar nasildir esnerse bi anlami yok çünkü o yüzden meeak ediyorum.
Herkese yetişmesi zor tabi.M istemiştim iki kopyala yani iki kademeli ikiside çok zor kapanmayinca iade ettim .iade kabul edilirse small isteyeceğim. Bakalım tekrar yazarımMerhaba canım haklısınız geç gördüm.Bir bakıma daha iyi karşılaştırma yaparız.
Maksat en iyiyi bulmak
Teşekkürler. Her zaman ki çok kibarsınız.Merhaba canım.Çok teşekkürler yazdınız.
Ara verseniz de yemek içmek olarak dikkat edin lütfen
Ben bir haftadır kullanıyorum konseyi ilk günler yanlış takmam dolayısıyla goguslerimi çok kaldırıyorsunuz. Şimdi öyle değil konseyi aşağıya bayağı çekip aşağıdan kapatmaya başlıyorum sıkıntı olmuyorMerhaba bende 10 gün oldu yamuna korse kullanmaya başlayalı çok memnumum ama bebeğim var emziriyorum gögüslerimde haliyle biraz büyük korse takınca gögüsleri çok dikleştiriyor dışarıya çıkarken takamıyorum sütyenle birlikte çok dik görünüyor bi çare bulmam lazım dışarda da takmak istiyorum korseyi napsam bi fikir verin
Bende aşağıdan takmaya başlıyorum aşağıya çekip duruyorum ama otururkende bacaklarıma balenleri değdiği için acıtıyor çok çekince aşağıya.bide oturunca daha çok dik görünüyyor göğüsler belim mi kısa bilemedimBen bir haftadır kullanıyorum konseyi ilk günler yanlış takmam dolayısıyla goguslerimi çok kaldırıyorsunuz. Şimdi öyle değil konseyi aşağıya bayağı çekip aşağıdan kapatmaya başlıyorum sıkıntı olmuyor
Merhaba.Güle güle kullanın.Halen memnun musunuz acaba merak ettim.Merhabalar;
Ben yamunanın taytını aldım yürüyüş yapınca giyiyorum baya bi terletiyor sevdim şimdilik :) umarım işe yarar
Herkese yetişmesi zor tabi.M istemiştim iki kopyala yani iki kademeli ikiside çok zor kapanmayinca iade ettim .iade kabul edilirse small isteyeceğim. Bakalım tekrar yazarım
Merhaba ne yaptınız .Hangisini aldınız.Memnun musunuz .Korseleri makinası atıyor musunuz
Siz de çok kibarsınız.Ve nerelerdesinizTeşekkürler. Her zaman ki çok kibarsınız.
Merhaba güle güle kullanın.Bebeğiniz de sağlıkla büyüsün .Merhaba bende 10 gün oldu yamuna korse kullanmaya başlayalı çok memnumum ama bebeğim var emziriyorum gögüslerimde haliyle biraz büyük korse takınca gögüsleri çok dikleştiriyor dışarıya çıkarken takamıyorum sütyenle birlikte çok dik görünüyor bi çare bulmam lazım dışarda da takmak istiyorum korseyi napsam bi fikir verin