YALVARIRIM BANA BI AKIL VERIN YARDIM EDIN OZELLIKLE AVUKATLAR BASINDAN VELAYET DAVASI GECENLER

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
29
Arkadaslar onceki konularimda bahsetmistim Allah izin verirse martin 13 unde bosanma davam var aldatma da var ve fitograflarda var elimde avukatima verdim asil sorum su kizim 18 aylik sizce yatili verilirmi nolur bi akil verin

Kuzenimin oglu 1 yasindaydi. Hakim ayin 1. Ve 4.haftasi cumartesi pazar ve yilin 7.ayi 1 ay babayla kalmasina hukmetti... tedbirinizi simdiden alin. ama bildigim kadariyla hakimler annenin hakkini savunduklari kadar babaninkinide savunuyorlar artik... uzgunum kuzenim bisey yapamadi

Eski konunuza baktım. Suçlamayla karşılaşmışsınız. Psikolojik rapor isteyebilir mahkeme sizden. Bu durum iftira olduğuna göre siz zaten raporda sağlıklı çıkarsınız. Eşinizin kumar alışkanlığı varmış, avukatınızla görüşün dilekçenizde buna dair şeylere de yer verin. Velayeti her iki tarafa da verebilirler ancak sizin güçlü delilleriniz varsa merak etmeyin çoğunlukla anneye velayet verilir.

Ins tek duam bu

Nasil adalet bu ya

Velayet size verilir %90.babaya yatılı hak veriliyor eğer ekstra bir durum yoksa varsa bunu avukatınıza danışın kullanıp kullanamayacağınızı o söyler.çocuk durmaz büyük ihtimal annesiz o yüzden çok endişelenmeyin adamın kaçırma durumu falan mı var çocuğu?arada yatılı kalsa ne olur?

Evet tehdit etti beni ve cok uzak bi koyde yasiyorlar ic ice cocuk falan atacaklar kenara sirf bana inat aliyorlar

Bebeğin anne sütüne ihtiyacını filan öne sürebilirsiniz ama genelde karar 15 günde bir cuma akşamından pazara , yazın bir ay boyunca baba da kalması yönünde çıkıyor. Bizim ki henüz yatılı almaya kalkışmadı zaten 2 ayda bir gelip görüyor ama benim de yaz tatilinde almak isterlerse diye mideme kramplar giriyor ki VERMEM. Allah yardımcınız olsun çok zor , çocuğunuz çok küçük olduğu için belki yatılı vermezler.

Beni en iyi siz anlarsiniz ah iste iyi insanlar olsa verecegim aklim kalmaz ama inanin icim kan agliyor

Beni en iyi siz anlarsiniz ah iste iyi insanlar olsa verecegim aklim kalmaz ama inanin icim kan agliyor
Ben sadece olay inada binmesin , pislik üzerime sıçramasın diye sustum , hakimin ne dediği önemli değil istersen her gün çocuğunu gör ama yatılı vermeyeceğimi bil dedim. Zaman içinde almaya kalkarsa elimden geleni ardıma koymam yani ki yaşam tarzı vs hakim beni haklı bulur , baba ile kişisel ilişki tesisini tümden kaldırır.

Kadınla hala sevgili mi evli bi adam başka kadınla aldatması yüz kızartıcı suç değil mi
Hani anneye verirken böyle bir şey var mı diye bakıyolarmış ya babaya da bakılır heralde. Avukatınız var mı

Tek derdim kizim inanin parasi pulu umurumda degil bana neler yasatti bi bilseniz hamileyken bile dovdu beni

Tek derdim kizim inanin parasi pulu umurumda degil bana neler yasatti bi bilseniz hamileyken bile dovdu beni
Çok üzüldüm sizi o kadar anlıyorum ki... Benim de hamileliğimde bileğimi kırmıştı.... Ben de bizden uzak olsun derdindeyim... 2 çocuklu bir kadına gitti bizimki de.... Kurtulduk.... Size belki komik gelecek bilmiyorum ama sabah akşam uzaklaştırma duası okuyorum ben... Sanki işe de yarıyor gibi... Ne bileyim Allah yardımcımız olsun , evlatlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…