Inanin raziyim kimle olursa olsun ama bana yavruma bulasmasin yemin olsun ki ac karna sabaha kadar elektriksiz evde karanlikta battaniyenin altinda dua okuyup sabrettim ben elimden geleni yaptim bilseniz neler cektimÇok üzüldüm sizi o kadar anlıyorum ki... Benim de hamileliğimde bileğimi kırmıştı.... Ben de bizden uzak olsun derdindeyim... 2 çocuklu bir kadına gitti bizimki de.... Kurtulduk.... Size belki komik gelecek bilmiyorum ama sabah akşam uzaklaştırma duası okuyorum ben... Sanki işe de yarıyor gibi... Ne bileyim Allah yardımcımız olsun , evlatlarımızı korusun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YALVARIRIM BANA BI AKIL VERIN YARDIM EDIN OZELLIKLE AVUKATLAR BASINDAN VELAYET DAVASI GECENLER
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Ailenin destek oluyor mu , mesleğin var mı, nasıl gecineceksinizInanin raziyim kimle olursa olsun ama bana yavruma bulasmasin yemin olsun ki ac karna sabaha kadar elektriksiz evde karanlikta battaniyenin altinda dua okuyup sabrettim ben elimden geleni yaptim bilseniz neler cektim
Anne babamin yanindayim avukatida babam tuttu zaten babam bana cok duskundu kizimada oyle cok seviyor bizi calistirmiyo bile beni kizin cok kucuk sana ihtiyaci var durumumuz cok kotu degil yeter benm calismam diyorAilenin destek oluyor mu , mesleğin var mı, nasıl gecineceksiniz
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Çok sevindim Allah YARDIMCINIZ olsunAnne babamin yanindayim avukatida babam tuttu zaten babam bana cok duskundu kizimada oyle cok seviyor bizi calistirmiyo bile beni kizin cok kucuk sana ihtiyaci var durumumuz cok kotu degil yeter benm calismam diyor
- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Öyle olmaz. Bebeği annene bırakıp çalışıp ayaklarının üzerinde durman lazım. Bak kocan vardı şimdi yok, yarın öbürgün baban da öyle olacak, o zaman ne yapacaksın. Kendi paranı kazan kimseye tamah etmeAnne babamin yanindayim avukatida babam tuttu zaten babam bana cok duskundu kizimada oyle cok seviyor bizi calistirmiyo bile beni kizin cok kucuk sana ihtiyaci var durumumuz cok kotu degil yeter benm calismam diyor
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Haklısiniz ama bebeği çok küçük boşanma ve velayet çözümlendikten sonra öyle yapacaktır zaten diye düşünüyorum. Biraz kafasını toplamaya ihtiyacı var ve çok şükür aile arkasındaymisÖyle olmaz. Bebeği annene bırakıp çalışıp ayaklarının üzerinde durman lazım. Bak kocan vardı şimdi yok, yarın öbürgün baban da öyle olacak, o zaman ne yapacaksın. Kendi paranı kazan kimseye tamah etme
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Biz bosandigimizda oglum 7 yasinda idi. O yastaki cocuga babada yatili kalma veriliyor. Ama bir arkadasim oglu 2 yasinda iken bosanmis. Mahkeme kararinda cocuk 5 yasina gelene kadar yatili babada kalma yok, 5 yasindan sonra yatili kalma var. 5 yasina kadar baba belirli gunler belirli saatlerde cocugunu goruyor.
Siddet uygulayabilen birine umarim cocuk yatili verilmez.
Arkadasim eşinle farklı şehirlerde mi yaşıyorsunBebeğin anne sütüne ihtiyacını filan öne sürebilirsiniz ama genelde karar 15 günde bir cuma akşamından pazara , yazın bir ay boyunca baba da kalması yönünde çıkıyor. Bizim ki henüz yatılı almaya kalkışmadı zaten 2 ayda bir gelip görüyor ama benim de yaz tatilinde almak isterlerse diye mideme kramplar giriyor ki VERMEM. Allah yardımcınız olsun çok zor , çocuğunuz çok küçük olduğu için belki yatılı vermezler.
Allah razi olsun sizindeÇok sevindim Allah YARDIMCINIZ olsun
A
aynen oyle suan calismamamin bi sebebide esimin cok banka borcu var suan ise girsen maasindan keserler evli oldugunuz icin dediHaklısiniz ama bebeği çok küçük boşanma ve velayet çözümlendikten sonra öyle yapacaktır zaten diye düşünüyorum. Biraz kafasını toplamaya ihtiyacı var ve çok şükür aile arkasındaymis
Ahh icim azcik rahatladi aynen oyle ins ins vermezBiz bosandigimizda oglum 7 yasinda idi. O yastaki cocuga babada yatili kalma veriliyor. Ama bir arkadasim oglu 2 yasinda iken bosanmis. Mahkeme kararinda cocuk 5 yasina gelene kadar yatili babada kalma yok, 5 yasindan sonra yatili kalma var. 5 yasina kadar baba belirli gunler belirli saatlerde cocugunu goruyor.
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Öyle olmuyor bende ona güvenip protokole yazmamıştım her ayın 1. Ve 3. Haftası cumadan pazara yatılı her temmuz bir ay yatılı verdiler. ALLAH tan almaya kalkmadı.Biz bosandigimizda oglum 7 yasinda idi. O yastaki cocuga babada yatili kalma veriliyor. Ama bir arkadasim oglu 2 yasinda iken bosanmis. Mahkeme kararinda cocuk 5 yasina gelene kadar yatili babada kalma yok, 5 yasindan sonra yatili kalma var. 5 yasina kadar baba belirli gunler belirli saatlerde cocugunu goruyor.
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Senin üzerine borç yoksa kesmezlerA
aynen oyle suan calismamamin bi sebebide esimin cok banka borcu var suan ise girsen maasindan keserler evli oldugunuz icin dedi
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Ben avukat degilim. Hakime gore degisiyor demek ki. Peki siz karari temyize verdiniz mi? Bebek emiyor o kadar saat yatili babada duramaz diye?Öyle olmuyor bende ona güvenip protokole yazmamıştım her ayın 1. Ve 3. Haftası cumadan pazara yatılı her temmuz bir ay yatılı verdiler. ALLAH tan almaya kalkmadı.
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Yok canım benimki 3,5 yaşındaydı emme olayı yoktu yani 5 yaş dediniz diye dedim Ama almaya kalkarsa babalık tesisini tümden kaldırma davası açarım ki kazanirim haklı nedenlerim var. Ama kaybedecek bir şeyi yok tehlikeli o yüzden suyuna gittim hep ki ne zaman istersen gel gör o senin oğlun tabiki göreceksin dedim 2 ayda bir görüyorBen avukat degilim. Hakime gore degisiyor demek ki. Peki siz karari temyize verdiniz mi? Bebek emiyor o kadar saat yatili babada duramaz diye?
Son düzenleme:
- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
Arkadaslar onceki konularimda bahsetmistim Allah izin verirse martin 13 unde bosanma davam var aldatma da var ve fitograflarda var elimde avukatima verdim asil sorum su kizim 18 aylik sizce yatili verilirmi nolur bi akil verin
Canim kızın çok küçük ve yüzkızartıcı bir nedenden boşanma gerçekleşiyor kesinlikle yatılı vereceklerini sanmıyorum en az 2 3 yaşına kadar .. 3 yaşından sonra da yatılı için dava acarsa ancak eski eşiniz ,mahkeme onaylayabilir ama şu an için sanmıyorum...
Inanin hic alakasi yoktu ben parasinda degildim tiptede degildim ki yakisiklida degil zaten huyu iyi diye inanmistim oyle sanmisim megerAllahım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Bu adamlar hep böyle miydi yoksa evlenince mi bu hale geldiler. Anlaşılmıyor mu öncesinde ne kadar vicdansız ne kadar merhametsiz oldukları? Yeni evliyim korkuyorum buraları okudukça.
Aminnn inss dediginiz gibi olurCanim kızın çok küçük ve yüzkızartıcı bir nedenden boşanma gerçekleşiyor kesinlikle yatılı vereceklerini sanmıyorum en az 2 3 yaşına kadar .. 3 yaşından sonra da yatılı için dava acarsa ancak eski eşiniz ,mahkeme onaylayabilir ama şu an için sanmıyorum...