Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

yürüyen köşke hiiç gitmedim o yüzden yorum yok bayraktepe olabilir..sakinede orayı istiyordu galiba..herkes yer konusunda fikrini yazsın arkadaşlar..ve bu sefer herkes gelsin lütfen..bahane kabul etmiyoruz..2 ay önceden söylüyoruz randevu defterinize yazın lütfen...

adyalı sitem etmekde haklısınız ama dr o günü cagırınca gitmek zorunda kaldık bursaya gidiyoruz burda olsaydı muhakkak gelirdim ama işte keseye bakcaktık kac tane var diye canım o gün saat6 da geldim kafeye ama kimsecikler yoktu erkenden kalmışsınız inş 2.buluşmaya gelicem görüşmek üzere hepimizi öptüm .

haydi kıslar neredesiniz herkes istediği buluşma yerini yazsın...duyanlar duymayanlara duyursun..

canım ne demişler sitem sevgiden doğar... hayırlısı inşallah 2. buluşmada görüşürüz... bu arada bebişler ikizmi allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin... önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı tabiki biz ne zaman olsa buluşuruz.... öptüm canım...kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr nerdesiniz yelizin teklifine cevaplarınızı görelim... aşk olsun hiç mi özlemediniz...senağlama

canlar hadi nezaman 2ci görüşme arayı fazla uzatmayalım hemen yapalım resimleri gördüm hepiniz bir harika cıkmışsınız hı bu arada dilegin icin sagol canım bebişim tek hadi en yakın zamanda görüşmek üzere öptüm

haziranın ilk haftası bende gelebilirim sonra memlekete gidecegim
yer içinde hiç sorun deil benim için neresi olursa bayraktepe yada baska biyer farketmez
zaten yalovada tercih edebilecegimiz ne kadar yer var ki

o zaman haziranın ilk haftası cumartesi diyelim...yer konusunda tercihlerinizi yazın lütfen hepinizi öptüm...

arkadaşlar 6 haziran cumartesi için kimse olumsuz birşey yazmamış yer konusunda tercihlerinizi belirtin lüften...haydi az kaldı...

Merhaba,ben de Yalovalı sayılırım.Hem eşimin işi nedeniyle Yalova'da,hem de çocuklarımın okulu nedeniyle ıst.'da da evim var.Kısacası haftada 2-3 gün Yalova,2-3 gün de ıst.dayım.Ama 6 Haziran'da Yalova'da yokum ne yazık ki.Akraba düğünü var.Bir dahaki sefer umarım katılabilirim.Sevgiler hepinize.

arkadaşlar bahçelievler67 arkadaşımız şuan yalovada onunda katılabilmesi için buluşmayı 30 mayıs cumartesiye alsak sorun olurmu lütfen yazın..acele....

canım aramıza hoşgeldin..buluşmayı arkadaşlarda onaylarsa 30 mayısa almayı düşünüyoruz..

buluşmadan benım şimdi haberım oluyor..
siz kararlaştırın ..
bana bildirin olurmu ben size uyarım..

ben bugün bahçelievler67 ile tanıştım evet o da bizlerle buluşmada bulunmayı çok istiyor bana uyar erkene alınması. hatta tek hafta sonu (yarın olamıyacağına göre) 30 mayıs.. bence 1 hafta önceye almış olacağız tabi sizlere de uygunsa. ancak kimse yer belirtmiyor nerelerdesiniz..

sen zaten hiiç evde durma 3 kardeş eşlerinizle yakaladım sizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…