• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

anlı şişti hafif biraz morlukta var umarım daha kötü olmaz ama çok ağladı....

canım ya tekrardan geçmiş olsun büyüdükçe başlarına kaza geliyor yavrularımızın allah büyük tehlikelerden korusun.. kendini üzme öpüyorum oğluşunu.. umarım yarın geleceksindir geldiğinde kendisini sevmekte nasip olur inşallah...

haydi yalova uyannnnn...bugün büyük gün 13.30 yalı cafe ...ilk giden güzel bir yer kapsın..:jeyyar: oğlumun arabası turuncu bizi gören parmak kaldırsın..:sm_cool:

haydi otobüs kaçıyorrrr...

evet bugün buluşuyoruz kızlar bende nasıl tanıycaz birbirimizi diyodum
tamam yeliz sen benden önce gidersen oğluşunun arabasından tanıyıp gelcem yanına kaydirigubbakcemile2

günaydın yalovanın güzelleri hadi bakalım buluşma günümüz çattı geldi.... 13.30 da görüşmek dileğiyle....

evet.... en sonunda buluştuk...hihoyyythihoyyyt canlarım ya hepsi birbirinden güzel insanlarla yani sizlerle tanışmak benim için büyük bir mutluluk ve onur oldu.... umarım dostluğumuz daim olur. bu arada aramızda erkeklerimiz küçük iki yakışıklımız da vardı onları da görmek çok güzeldi.. allah sağlıklı başarılı bir gelecek nasip eylesin.. hepinizi çok çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gelemeyen arkadaşlarımız da üzülmesin devamı gelecek canlarım..a.s.a.s.

sonunda bulaşabildik kızlar iyikide buluşmuşuz hepiniz birbirinden sıcakkanlı ve sevimli insanlar
hepsini çok sevdim ama bu buluşma bununla bitmiycek daha da devamı gelicek
hepinizi çok öpüyorumŞeniz

hehee sonunda buluştuk işte hepinizi öpüyorum canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ya resimleri de merak ediyorum, yeliz yeliz hadi ya çatlıyacağım.. valla deminden beri sizi konuşuyorum eşimle adamın kafası şişti işe gitti de kurtuldu benden... ama benden kurtulmak zor gece dayanamam yine devam.... vallahi umduğumdan daha sıcak insanlar tanışmak mutlu etti, beni sevindirik oldum...

kızlar sonunda buluştunuz yani inşallah gününüz güzel geçmiştir.ben yoktum ama aklım hep sizdeydi.hani resimler nerde çok merak ediyorum hepinizi

kızlaaaar.... mazeretsiz gelmeyenler siboş, nuray77,askım geçerli bir mazeret istiyoruz ya aşkolsun niye gelmediniz:kızgın: cezalısınız :oklava:birdaha ki buluşmada size ne yaptırsak acaba! kızlar sizler nedersiniz ne ceza versek...

yaaa... kayınvalideme gidecem gidemiyooom.. yeliz resimleri hemen ekleyebilecekmisin canım ya yoksa gelincemi baksam.. buluşmada yokmuş gibi meraktan çatlıyacağım..

resimleri ekledim yeni konu açtım hatam olduysa düzeltin arkadaşlar oğluşla zor oldu biraz..

arkadaşlar okullar kapanmadan bir buluşma daha yapalım tatile gidenler olur buluşamayız falan haziranın ilk veya 2. haftası olabilir tabi benim fikrim bu sizede uyarsa yada başka fikriniz varsa yazın..bu sefer ilk buluşmaya gelmeyenlerde gelsin yoksa küserim..dahada buluşmaya gelmem..

evet bende varım buluşmaya.... bu sefer yürüyen köşkün orada pikniğe nedersiniz değişiklik olsun havalar da iyice ısınır hem...gerçi bayrak tepeyi de düşünmüştük tabi bunlar benim fikirlerim yoruma açık, tarih benim için fark etmez ben her zaman musaitim....

Back