Az kaldı hayırlısınla alıcan bebeğini kucağına mutlaka haberdar et yarın :)

Hanımlar Aybala hanıma gittim o kadar memnun kaldım ki anlatamam.. her şerde bi hayır varmış öyle ayrıntılı inceleyip bize anlattı ki.. renkli fotoğrafı yoktu bebeğin onun için bile uğraştı pozu yakalayabilmek için.. perinatalog bile ayrıntılı incelememişti bu kadar bize bilgi vermemişti.. iyi ki tavsiyelerinize uyup gitmişim.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

Aaaaa cok sevindimmm.. memnun kalacağınıza emindim acıkcası :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. her muayenede en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Bilgi veriyor. Muhteşem bir doktor 3 haftada bir cağırıyor ama ben dayanamayıp 2 haftada bir mutlaka gidiyorum :)

Beni de 10 gün sonra için çağırdı :) 36. Haftadan sonra her hafta gelirsin dedi.. zaten 2. Sezaryan olacak 38. Haftada Doğum insallah :)

Beni de 10 gün sonra için çağırdı :) 36. Haftadan sonra her hafta gelirsin dedi.. zaten 2. Sezaryan olacak 38. Haftada Doğum insallah :)
Cok az var aramızda benımki daha belli değil nasıl olucağı :) hayırlısınla atlatırsınız inşallah :)

Günayın kızlar Aybala hanımda kaçıncı haftanızda cınsıyetı öğrendınız özellerde daha erken öğrenebılıyosun dıyorlar ama sız ne zamn öğrendınız acaba

Günayın kızlar Aybala hanımda kaçıncı haftanızda cınsıyetı öğrendınız özellerde daha erken öğrenebılıyosun dıyorlar ama sız ne zamn öğrendınız acaba
17. Haftadaydım öğrendiğimde göstermemek için diretti resmen benımkısı :)

17. Haftadaydım öğrendiğimde göstermemek için diretti resmen benımkısı :)
Bakalm ben ne zamn öğrenebılcegım forumlarda bazı arkadaslar 11 12 . haftalarda öğrenmış hatta 10. haftada öğrenene bıle denk geldım. kız mı sızınkı genelde kızlar gec gösterıyo dıyorlar :)

13.-15. Haftada net gösterir canım :)

Erkek benımkısı her seferinde bacaklarını çapraz yapıp kapattı valla birazsa şans meselesi inşallah hayırlısınla tez zamanda öğrenirsiniz

Özelle alakası yok ki bebekle alakası var.
Bebek göstermezse öğrenemezsin

Kızlar renkli usg için Aybala hanıma gitmeyi düşünüyorum muayenesi ne kadar?
Sadece görüntüsü olsun çocuğumun diye bi de babası da görsün diye tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…