Yalova///77

eczane bizim fazocuğum bahçelievler mahallesinde eczanemiz yalova lisesinin karşısında..şimdilik ara verdim oğlum biraz büyüsün başlıycam yine..

bende yalovalıyım ama yalova merkezde değil çınarcıkta oturuyoruz kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin aycancığım ee bursa yazıyor yazlarımı geliyorsun..

kısmet olursa 2-3 güne kadar çınarcıkta olucam :lepi:

Son düzenleme:
yalovalıyım bende...kımler tanıdık ..acepp

ben hoşgeldin canım nasılsın bakalım. yelizciğim inşallah sende hayırlısıyla bebeğini büyütürsün gene başlarsın işe çalışmak gibisi varmı ya hele bu zamanda çok zor tek maaşla gecinmekhihoyyyt

aaa sana söylemedimmi ayy unuttummu ya..havalar ısınsın diye bekliyoruz zaten buluşucaz..haberleşiriz zaten buradan..

evet kıssslaarrr buluşuyoruz link verdim ama yinede yazayım dedim..şimdilik 13 kişiyiz yalovadan üye olan arkadaşlara ulaşalım el birliği ile ulaştıklarımızı verdiğim topiğe yazalım..tarih ve yer belirleyelim zaten organize olana kadarda zaman geçer..hepinizi bekliyoruz..gelmeyene küserim..

Son düzenleme:
aycan sana mesaj gönderemedim kapalı özel mesajın..buluşuyoruz..

merhabalar,ben de aslen selanik göçmeni olmakla beraber anne tarafından yalovalıyım.annemin tüm akrabaları yalovada bir dayım merkezde,bir dayım çiftlikköyde,ananemde safran köyünde.yani bir ayağımız hep yalovada..kendimi bildim bileli her yazımızı yalovada geçiririz ve bayramlardada hep yalovadayızdır,şimdide çiftlikköyde ev yaptırıyoruz yani komple yalovalı olucaz inşallah kaydirigubbakcemile3 2,5 aya yakındır kimsenin bişeyler yazmamış olması üzücü :sinifsinif:

buraya kimse uğramıyor ama sonra demedi demeyin pazartesi kipada saat 1.30 da buluşmamız var herkes davetli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…