Yalova///77

humane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2006
306
0
42
yalovalı yok mu aranızda gerci ben ıspartalıyım ama yalovada oturuyorum

ben yalovalıyım ve yalovada oturuyorum humane
en sonunda kendime aynı memleketten arkidiş buldum sanırım :sm_cool: :1hug:

birisi yalova mı dedi...
yalovalı değilim ama memleketim derim her zaman yalova için..
esenköyde evimiz var kendimi bildim bileli her yaz, her tatilde yalovadayız.. babam da su an yalova da esenköyde yaşıyor..
deprem oldugu sene yalovaya yerleşmeye karar vermiştik. yalovanın içinde ev aradıgımız sırada deprem oldu ve ailem haklı olarak vazgeçti.
hep istemiştim orada yaşamayı.. kısmet değilmiş.. esenköyde evimiz var tatillerle idare ediyorum artık..

angelica simdi nerde oturuosun ?esenkoyu biliorum denize girmek için gitmiştik giremedik 2 tane yalovadan arkadasım oldu ne guzel ya bizde yaklasık 2 yıldır esimle burdayız

angelica simdi nerde oturuosun ?esenkoyu biliorum denize girmek için gitmiştik giremedik 2 tane yalovadan arkadasım oldu ne guzel ya bizde yaklasık 2 yıldır esimle burdayız

canım ben dogma büyüme istanbul ama su an gebze de oturuyorum.. evlendikten sonra gebzeye geldim. karşı kıyıdayım yani : )

merhaba herkese.forumlarınızı uzun zamandır takip etmeme rağmen yaklaşık 1 hafta önce üye olabildim.ben de yalova doğumluyum ama ailemle beraber istanbul da yaşıyorum.Yalovalı olan olmayan herkese selamlar.

yasasın yalovalı bi arkadasım daha oldu hosgeldin trueblue bende yalova istanbul arası geziyorum işte hangi semttesin istanbulda

Herkese selam,
Benim dedem Yalova'da oturuyor.Birçok da ahbabımız var orada.Kendimi bildim bileli küçüklüğümden beri her sene bütün yazım Yalova'da geçti.Çok güzel anılarım var Yalova'da.Ancak depremden sonra 1-2 kere gidebildim ve açıkçası artık gitmek içimden de gelmiyor. Bir çok yakınımızı kaybettik depremde çünkü. Ve şimdi herşey o kadar değişmiş ki eskisi gibi değil sanki. Her gittiğimde nedense üzülüyorum.

Yalovalı herkese selamlar. Yalovalı değilim fakat orada 4 yıl oturdum. İş nedeniyle geçen şubat ayında taşındık. Biz Çiftlikköyde oturuyorduk. Sahilde. Yalovayı çok seviyorum ve ileride eşimle oraya yerleşmeyi düşünüyoruz. Yalovaya sevgiler.

yalova.. en sevdiğim yer.. ikinci memleketim derim hep..
buluşun hadi bende ayarlayabilirsem karşı kıyıdan geleyim.. ne de olsa vapurla 20 dk gebzeden..

bende yalovaliyim ama Almanyada yasiyorum.
orda dogdum büyüdüm. 20 yasimda geldim buraya.cok seviyorum yalovayi ve cok özlüyorum.

slm.bende yazın Yalovalı kışın bursalı oluyorum.:-:)
okullar biterbitmez çiftlikköydeyim.şirin evimi ve köyümü özledim
selamlar

moondance

canım bulusalım tabii ya ben baya oldu bu baslıgı acalı sanırım yeni gordun

evet canım yeni gördüm başlığı...birkaç zamandan beri pek fazla ilgilenemedim siteyle...istersen elif abladan benim mailimi alıp msn ye veya mail atarak anlaşabiliriz humane...senden cevap beklicem..

X