Yalnizliktan artık çok sıkıldım

Buradaki kadınların şikayet edip edip sonra da kocalarını savunması çok komik valla.aslında iyi oluyor, kocanın kıymetini anlamanıza yardimci oluyoruz bize savunurken.
Evlilik iniş çıkışlarla dolu. Çocukla beraber bizim evliliğimiz zaten evrildi. Ben hamileliğim sebebiyle stresten uzak kalmaya, saçma sapan şeylere kulağımı tıkamaya çalışıyorum. Çoğu zamanda cevap vermiyorum. Ama hele ki çocuklarım kimsenin sohbet malzemesi olamaz.

Peki efendim.ama siz de hava atar gibi yazdığınız için tepki toplamışsınız.kim neden durup dururken böyle cevaplar versin size ?.burada kadının derdi var siz yanımdaki kuzenim avucunu yalıyordu, herkes benimle ilgileniyordu diyorsunuz.bu yorumun ne konu sahibine bir faydası var ne de konuyla bir ilgisi var.tek neden çalışmanız mı yani? Insanlar da sizin eksiğinizi söyleyiverir.

Mesajımı bir daha oku. Ben kadının özgür, meşguliyeti, iş sahibi olmasını yazmışım. Çünkü benim tespitim erkekler böyle kadınları tercih ediyor. Tüm gün evde oturan, ufak tefek şeyleri kafasında kuran, kendine bağımlı kadınları değil. Bu kadın bana muhtaç değil, kendi istediği için benimle diyecek kadınları. Arkadaşımla benim aramdaki fark buydu. Tabii belki onlar başka bir şey gördü, bilemeyeceğim. Ben daha az konuşurum, daha ağırım. Bilmiyorum.

Sizin kısmetiniz açıkmış demek ki.ne mutlu size.darisı başımıza o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…