Yalnızlık..

Pgumper

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
2
1
30
Arkadaşlar biraz uzun yazıcam ama okuyup bana yardım edebilirseniz çok sevinirim.
ben 21 yaşındayım ve üniversite 2. sınıf öğrencisiyim.
üniversiteye ilk geldiğimde çok güzel arkadaşlıklarım oldu.öyle soğuk bi kız değilimdir. her zaman güler yüzlü ve sıcak kanlıyımdır ve bunu içimden gelerek gösteririm. neyse hazırlık sınıfının sonunda bizim o güzel kız arkadaş grubumuz dağıldı ve biz sadece 2 kişi kaldık. olsun biz kendimizede yeteriz dedik. arkadaşımın adı da yasemin olsun( kafa karışıklığı olmasın diye isimlendiriyorum). yaseminle bütün bir yaz beraberdik kardeş gibi olduk. bütün sırlarımızı paylaştık birbirimizle. o sene yeni erkek arkadaşımdan ayrılmıştım sağolsun atlatmamda çok yardımcı oldu. neyse 1. sınıfa başladık biz. tabi sınıfa bi sürü yeni insanlar gelmişti bi anda 7kişilik harika bi arkadaş grubumuz oldu kızlı erkekli.ben ve yasemin dışında, emre-hazal(sevgililerdi),ömer,ibrahim-ece(sevgililerdi). daha sonra benimde aynı sınıftan erkek arkadaşım oldu ve 8 kişi olduk. her şeyi birlikte yapıyoruz. gırgır şamata falan neyse ama ben bu süre zarfında yasemini bir kere bile yalnız bırakmadım. sevgilim oldu diye asla onu tek bırakmadım aksine her boş anımda onun yanında olmaya özen gösterdim, o anadolu yakasında ben ise avrupa yakasında oturmama rağmen inanın bana neredeyse her gün onlara gittim. bi gün eniştesi vefat etti onlarda kaldım ve hatta annesi uğraşmasın diye ben yemek hazırladım ailesine, kahvaltı hazırladım.bütün gece ağladığında ben onun yanında bi omuz oldum. hep destek oldum anlayacağınız. neyse yaz geldi bi anda benden uzaklaşmaya başladı. aslında okulun son günlerinde de artık benimle değilde ece ile takılmaya başlamıştı. bende çok sorun etmedim çünkü ece ibrahimden yenş ayrılmıştı belki yaseminle dertleşmek istiyordur diye hiç araya girmedim. haziran sonunda ben tatile çıktım bu sefer hazal bana dert yanmaya başladı. yaseminle, ece görüşüyorlar beni hiç çağırmıyorlar, sen gidince ben yalnız kaldım falan diye. istanbula döndüm yasemine görüşelim çok özledim yazdım hiç cevap vermedi hayırdır ne oldu küsmüyüz yazdım yooo dedi neyse tamam dedim yazmadım bir daha o da yazmadı. bu yaz Hazalın ailesel problemleri vardı bu yüzden de hep onun yanında oldum. sonra o da erkek arkadaşından ayrıldı. arıyordu beni ben çok kötüyüm diyordu koşarak gidiyordum yanına işim olsa bile iptal ediyordum bi şekilde. bütün yaz hiç tatil yapamadı diye onu denize, havuza götürdüm. bana hep yaseminle eceyi kötüleyip durdu.onlarınki gibi arkadaşlık olmaz olsun, merak ediyorum okul açılınca yüzümüze nasıl bakacakalr dedi.hep dedim ki okul açılsın ben o zaman gerçek arkadaşlarımı da görücem dedim içimden. neyse okulun açılmasına yakın ben erkk arkadaşım,hazal ve ibrahim(ecenin eski erkek arkadaşı) buluştuk.görseniz neler dediler bize, bela okumaktan tutun küfürlere kadar yasemin ve ece için. neyse okul açıldı okulun ilk günü oturuyoruz dışarıda.öyasemin ve ece beraber geldiler ve hiç bir şey olmamış gibi gelip bana nasılsın kankam ya deyip öptü ben cevap bile vermedim çünkü gerçekten çok kırgındım. çok moralim bozuldu erkek arkadaşıma kalkalım dedim. hazal onların yanına gitti daha sonra. aradan 1 hafta geçti o sırada okula gitmedik ilk hafta diye. neyse 1 hafta sonra derslerimiz başladı artık. pazartesi okula bir gittim yasemin ece ve hazal 3ü berbaer oturuyorlar. dönüp yüzüme bile bakmadılar.sinirden boş bi sınıfa gidip ağladım ve yanımda sadeceerkek arkadaşım oldu. şuan okul açıldığından beri 3 ay geçti ve inanır mısınız hiç biri benimle konuşmuyor koskoca sınıfta sadece erkek arkadaşımla vakit geçiriyorum. sınıftaki herkes zaten şokta siz nasıl olurda konuşmazsınız harika arkadaştınız diyorlar.
ya birbirlerinin arkasından konuşuyorlardı daha 3 ay öncesine kadar şimdi nasıl oluyorda böyle kanka oluyorlar bir anda ben gerçekten anlamıyorum hiç.
sorun bende mi onu da anlayamıyorum. nasıl oluyorda benim yanımda dertleşebileceğim kimse kalmıyor. hep iyi niyetli yaklaşıyorum, arkadaşlarım mutlu olsun diye elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorum. onların dertleri benim derdim oluyor günlerce çözüm bulmaya çalışıyorum ama ben bunu haketmedim kızlar.
üzgünğm çok uzun oldu ama artık içimde tutmak istemiyorum. gerçekten psikolojim bozuldu. ağlamadığım, nerde yanlış yapıyorum diye düşünmeden geçirmediğim tek günüm yok.

O kizlarin saçini birbirine bağla tum okulu suruyerek gezdir . Aldirma onlarin arkasindan konuşan sanada yapar boyle insana hayatinda yer olmamali . İnsanlar arkadaslar gelir gecer .

Üniv yıllarında oluyor böyle. Çok sağlam arkadaşlıklar bekleme.. binevi menfaat yeridir Üniv. O yüzden derslerine odaklan derim.

Arkadaşlar biraz uzun yazıcam ama okuyup bana yardım edebilirseniz çok sevinirim.
ben 21 yaşındayım ve üniversite 2. sınıf öğrencisiyim.
üniversiteye ilk geldiğimde çok güzel arkadaşlıklarım oldu.öyle soğuk bi kız değilimdir. her zaman güler yüzlü ve sıcak kanlıyımdır ve bunu içimden gelerek gösteririm. neyse hazırlık sınıfının sonunda bizim o güzel kız arkadaş grubumuz dağıldı ve biz sadece 2 kişi kaldık. olsun biz kendimizede yeteriz dedik. arkadaşımın adı da yasemin olsun( kafa karışıklığı olmasın diye isimlendiriyorum). yaseminle bütün bir yaz beraberdik kardeş gibi olduk. bütün sırlarımızı paylaştık birbirimizle. o sene yeni erkek arkadaşımdan ayrılmıştım sağolsun atlatmamda çok yardımcı oldu. neyse 1. sınıfa başladık biz. tabi sınıfa bi sürü yeni insanlar gelmişti bi anda 7kişilik harika bi arkadaş grubumuz oldu kızlı erkekli.ben ve yasemin dışında, emre-hazal(sevgililerdi),ömer,ibrahim-ece(sevgililerdi). daha sonra benimde aynı sınıftan erkek arkadaşım oldu ve 8 kişi olduk. her şeyi birlikte yapıyoruz. gırgır şamata falan neyse ama ben bu süre zarfında yasemini bir kere bile yalnız bırakmadım. sevgilim oldu diye asla onu tek bırakmadım aksine her boş anımda onun yanında olmaya özen gösterdim, o anadolu yakasında ben ise avrupa yakasında oturmama rağmen inanın bana neredeyse her gün onlara gittim. bi gün eniştesi vefat etti onlarda kaldım ve hatta annesi uğraşmasın diye ben yemek hazırladım ailesine, kahvaltı hazırladım.bütün gece ağladığında ben onun yanında bi omuz oldum. hep destek oldum anlayacağınız. neyse yaz geldi bi anda benden uzaklaşmaya başladı. aslında okulun son günlerinde de artık benimle değilde ece ile takılmaya başlamıştı. bende çok sorun etmedim çünkü ece ibrahimden yenş ayrılmıştı belki yaseminle dertleşmek istiyordur diye hiç araya girmedim. haziran sonunda ben tatile çıktım bu sefer hazal bana dert yanmaya başladı. yaseminle, ece görüşüyorlar beni hiç çağırmıyorlar, sen gidince ben yalnız kaldım falan diye. istanbula döndüm yasemine görüşelim çok özledim yazdım hiç cevap vermedi hayırdır ne oldu küsmüyüz yazdım yooo dedi neyse tamam dedim yazmadım bir daha o da yazmadı. bu yaz Hazalın ailesel problemleri vardı bu yüzden de hep onun yanında oldum. sonra o da erkek arkadaşından ayrıldı. arıyordu beni ben çok kötüyüm diyordu koşarak gidiyordum yanına işim olsa bile iptal ediyordum bi şekilde. bütün yaz hiç tatil yapamadı diye onu denize, havuza götürdüm. bana hep yaseminle eceyi kötüleyip durdu.onlarınki gibi arkadaşlık olmaz olsun, merak ediyorum okul açılınca yüzümüze nasıl bakacakalr dedi.hep dedim ki okul açılsın ben o zaman gerçek arkadaşlarımı da görücem dedim içimden. neyse okulun açılmasına yakın ben erkk arkadaşım,hazal ve ibrahim(ecenin eski erkek arkadaşı) buluştuk.görseniz neler dediler bize, bela okumaktan tutun küfürlere kadar yasemin ve ece için. neyse okul açıldı okulun ilk günü oturuyoruz dışarıda.öyasemin ve ece beraber geldiler ve hiç bir şey olmamış gibi gelip bana nasılsın kankam ya deyip öptü ben cevap bile vermedim çünkü gerçekten çok kırgındım. çok moralim bozuldu erkek arkadaşıma kalkalım dedim. hazal onların yanına gitti daha sonra. aradan 1 hafta geçti o sırada okula gitmedik ilk hafta diye. neyse 1 hafta sonra derslerimiz başladı artık. pazartesi okula bir gittim yasemin ece ve hazal 3ü berbaer oturuyorlar. dönüp yüzüme bile bakmadılar.sinirden boş bi sınıfa gidip ağladım ve yanımda sadeceerkek arkadaşım oldu. şuan okul açıldığından beri 3 ay geçti ve inanır mısınız hiç biri benimle konuşmuyor koskoca sınıfta sadece erkek arkadaşımla vakit geçiriyorum. sınıftaki herkes zaten şokta siz nasıl olurda konuşmazsınız harika arkadaştınız diyorlar.
ya birbirlerinin arkasından konuşuyorlardı daha 3 ay öncesine kadar şimdi nasıl oluyorda böyle kanka oluyorlar bir anda ben gerçekten anlamıyorum hiç.
sorun bende mi onu da anlayamıyorum. nasıl oluyorda benim yanımda dertleşebileceğim kimse kalmıyor. hep iyi niyetli yaklaşıyorum, arkadaşlarım mutlu olsun diye elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorum. onların dertleri benim derdim oluyor günlerce çözüm bulmaya çalışıyorum ama ben bunu haketmedim kızlar.
üzgünğm çok uzun oldu ama artık içimde tutmak istemiyorum. gerçekten psikolojim bozuldu. ağlamadığım, nerde yanlış yapıyorum diye düşünmeden geçirmediğim tek günüm yok.
Yahu yaseminler eceler erkek arkadaşlar beynim yandı :KK47: bu kadar çok kişi olursanız tabi aranız bozulur, üniversite son sınıfa gelinceye kadar onlar da dağılırlar merak etmeyin, ayrıca yeni başlamışsınız daha 1. sınıfsınız, anladığım kadarıyla yıl kaybınız da olmuş bunları kafanıza takacağınıza derslerinize calısın da bari okulunuz uzamasın, arkadaslık gelip gecici size kalacak olan eğitiminizdir.
edit: 2.sınıfmışssınız atlamışım ama dediklerim yine gecerli

Anlattiginizdan şu cikiyor o zaman deveyi diken insani ..... yaranirmis diye bi laf war... siz hainlik yapmadığınız icin boyle olmus demekki boswerin.. onlarinki sahte arkadaslik birakib bugun gulsunler yarin bir tartismada hepsinin yüzü ortaya cikar onlarda dagilir sonra gene sana gelirler..

Yanlis arkadaslar.benim basimada geldi cok benzer olaylar.yinede arkadasligimi kesmedim.simdiki aklim olsa boyle insanlara selam vermem.bu tiplerle arkadaslik yapmaktansa yalnizlik daha iyi:KK62:

bu kadar olaya rağmen derslerimin hepsi çok yüksek. aslında bi bakıma onlara teşekkür etmeliyim bunun için çünkü yalnızlık öyle bi duygu yarattı ki bende hiç çalışmadığım kadar ders çalışmaya başladım
Pisman olmayacagin tek seyi yapiyorsun dogru yoldasin bence:KK9:

Siz hangi ara fırsat bulup ders çalışıyorsunuz
3üniversiteye gittim 2sini bitirdim benim bile böyle arkadaş grubum yoktu yahu :KK14:

1arkadaşım olsun adam akıllı olsun
çokluk b....k :KK53:

Valla geldim geleli böyle şeylerle karşılaştım ben de.Tuhaf ya ,insanlara iyilik yapmayacaksın ,adamına göre davranacaksın,sert durunca anca iyi oluyorsun .Ben çocukluk arkadşaıma dostuma yapmadığım iyilik kalmadı bu yaz,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi.O ne yaptı üni.ilk yılında aileden ayrıldığım için çok kötüydüm,doğru düzzgün ne sordu ne aradı ,neyse konuştuk hallettik.Bu sefer de 3 kere her gelmemde görücem seni,ayy kanka seni çok özledim dedi ve her defasında ekti.Yazıklar olsun lan sizin gibilere ,asosyal yaptınız bizi:KK62:

üniversite arkadaşlıkları geçici arkadaşlıklar. mezun olunca işyeri arkadaşlıkları başlıyor ve onlar bitiyor. sonra evleniyorsun akraba çoluk çocuk derken iş arkadaşlıklarıda bitiyor, çocuk anneleri arkadaşlığı başlıyor. yani kısaca o arkadaşlarının hiçbiri bikaç yıl sonra olmayacak. boşa ağlama sızlama. bir daha da fazla değer verme..

Benım de bir ıkı arkadasım oldu sadece bır tanesıyle gorusuyorum üniversiteden .olsa ne olur olmasa ne olur enın de sonunda yollar ayrılıyor.

Üniversite ortamı böyledir, hele yurt ortamı falan daha fenadır bu menfaat işleri konusunda. 4. sınıfım ve insanları sadece birinci sınıfta biraz ciddiye aldım, üzdüler, o nedenle şimdi kimseye zerre kadar güvenmiyorum. Çıkar ilişkileri üst seviyede. İnanır mısın, ortak arkadaşlık olaylarını falan geçtim, insanlar bir şekilde yine de sana bulaşmaya kalkıyorlar. Defalarca aynı sofraya oturduğum, kalbi kırılmasın diye hiçbir hareketine sesimi çıkarmadığım oda arkadaşım aynı zamanda sınıf arkadaşımdı, benim notlarımı kıskandı. Sebebi de 10 puan yüksek almışım, ben geçmişim o bütünlemeye kalmış. Bak ben de süper zeka, süper çalışkan vs. değilimdir. O gün bugündür kimselere güvenmiyorum. Kimsenin kıskançlığıyla da uğraşmayayım diye gerçek sınav notlarımı bile açıklamaz oldum yani. Bak şimdi vizelerin sonuçları açıklandı, 7 tane dersimiz var, 5 tanesinden 100 aldım ama hiç kimseye 100 aldığımı söylemedim. 70-80 falan diyorum. Çünkü insanları biliyorum az çok, ne kimsenin kıskançlığıyla ne de "bana da ders çalıştır madem bu kadar yüksek aldın" tripleriyle uğraşacak halim yok. Üniversiteye gelmişsin, zaten bu kadar kalabalık takılma kimseyle. Kafana da takma, sevgilinle aranız iyiyse gerisini dert etme yani. Üniversite herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı, çıkar yoğun ilişkilerin olduğu bir ortamdır ama sağlam arkadaşlıklar da kurarsan gerçekten sağlam olabilir. Bak ben 4 senedir sorun yaşamadığım arkadaşımı bile fazla önemsemiyorum, neticede mezuniyetten sonra iş güç telaşı derken kimsenin onu bunu düşünecek hali kalmayacak yani.

X