Arkadaşlar selam. Ankara’da yaşıyorum ve hiç arkadaşım yok olanlar çalışıyor. Gün içerisinde ne yapıcağımı şaşırıp kendimi sokağa atıyorum. Birde yeni hamileyim. Yaşıtlarımla arkadaş olmak istiyorum bunu Ankara’da nerede yapabilirim. Kocam işe gittikten sonra çok sıkılıyorum. Hadi kahveye diyebileceğim kadın arkadaşlarımı arıyorum
İnsanların benimle koşa koşa çay içmesinden ziyade daha önce böyle bir durum yaşayanlar var mı nasıl bir çözüm buldular bunu merak ettiğim için böyle bir platforma üye olup yazdım..
İnsanların benimle koşa koşa çay içmesinden ziyade daha önce böyle bir durum yaşayanlar var mı nasıl bir çözüm buldular bunu merak ettiğim için böyle bir platforma üye olup yazdım..
Arkadaşlar selam. Ankara’da yaşıyorum ve hiç arkadaşım yok olanlar çalışıyor. Gün içerisinde ne yapıcağımı şaşırıp kendimi sokağa atıyorum. Birde yeni hamileyim. Yaşıtlarımla arkadaş olmak istiyorum bunu Ankara’da nerede yapabilirim. Kocam işe gittikten sonra çok sıkılıyorum. Hadi kahveye diyebileceğim kadın arkadaşlarımı arıyorum
Aslında belediyelerin sunduğu bir sürü imkanlar var.
Onlarla başlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Kurslar, pilates vs gibi imkanlar sunuluyor, onları araştırın, öncelikle kendinize bir uğraş bulun.
Zaten bu uğraşlar vesilesi ile de bir çevreniz oluşacaktır.
Hamile pilatesine gidebilirsin, hem doğumun için de kolaylık sağlar.Günü birlik workshoplar oluyor seramik, resim vs. Ankarada kesin vardır.Onlara katıl hem kafan dağılır hem de yeni yüzlerle tanışırsın.
Belediyelerin düzenlediği kadınlara özel etkinliklere bakabilirsin, kendi instagram sayfalarında paylaşırlar.Ben bir keresinde açık havada zumbaya gitmiştim çok eğlendim ! sana da tavsiye ederim. Halk eğitim kurslarında da genelde ev hanımları olur, oraya da bir göz at bence.
Doğum kurslarına ve dedikleri gibi hamile pilatesine falan git. Senin gibi hamilelerle orda sohbet muhabbeti ilerletebilirsin belki. İletişim kurabilecegin en kolay ortamlar şu an icin
Yalnızlık zor. Ben de yaşadığım şehirde kimseyi tanımıyorum. Yaşıma uygun kimseyle tanışamadım. İnsan çay kahve içip sohbet edebileceği kafa dengi arkadaş arıyor. Sizi anlıyorum. Maalesef belli bir yaştan sonra arkadaş edinmek inanılmaz zor hatta imkansız.
basligi gorunce icime bi serinlik geldi napcan bacim arkadasi bosver yalniz olmak yanlis insalarla olmaktan iyidir ben hep evde yalniz olmayi severim valla yok illaki arkadas ortami ariyosan bari kursa git hem biseyler ogrenirsin
Ay ben de Ankara’dayım ve dostu geç arkadaşım bile yok ciddi anlamda yok yani eşim ailem dışında kimsem yok liseden sonra falan dağıldı herkes dostum olmasını çok isterdim, yakınlarda kurs şu bu da yok araştırdım gidip gelmeye kalksam günlük 150 tutuyor veremem, hava soğuk çıkasım gelmiyor ev kuşu oldum bir şeyler yapmadan dışarı çıkmadan da o kötü moddan kurtulmak zor, arkadaşım olsaydı da vakit geçirebilseydik diye çok isterdim