- 20 Mayıs 2023
- 868
- 376
- 23
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Selamm. Off kızlar naber Hiç arkadaşım kalmadı ya. Yüzeysel kalıyor bütün insan ilişkilerim. Ben istiyorum ki tek bir tane (aynı dertten muzdarip olması iyi oluyor olmasa da sorun değil) tek bı tanecik arayınca mırın kırın etmeden gelecek arkadaşım yok kalmadı ya :/ dertlerimiz başkalaştı ve kimsenin umurunda değil dertleşmek, karşı tarafı gerçekten dinlemek fln güzel vakit geçirmek ya da. 10 15 senedir zaten sürekli bu döngüleri yaşıyorum gidenler evlenenler hayatima giren çıkan arkadaşlıklar. En son ve en yakın arkadaşım, iş ve evlilik mevzusunu halletti mesela, istemsiz bir boşluk duygusu yaşıyorum. Görüşemiyoruz zaten başka şehirde, mesajla da olduğu kadar. Bir uzaklaşma oluyo iyiyim diyip geçiyorum ne yazayım uzun uzun. hani zaten yıkık hissediyorum mentalim enerjim yok evden çıkasım yok çıksam bunaliyorum avmlerde. Sevgilim zaten yok. Dert bir değil ki aglayasin deli bir değil ki baglayasin
mesela başka bir arkadaşım instagramdan şeyler atıyor en yakın arkadaşım sensin minvalinde. Abi en son ne zaman benle dertleştin? neyden haberim var? ne kadar sıklıkla görüşüyoruz, görüştüğümüzde işlerini mi hallediyoruz yoksa gerçekten görüşüyor muyuz diyemiyorum mesela. Ha dinleyince derdim geçecek mi gecmeyecek ama kimse kimsenin hayatına dokunmak istemiyor.
Diğer arkadaşım dertliydi üst üste üç hafta görüştük normalde asla çıkıp gelmez o kadar sık görüşmeyiz.15 20 senelik arkadaşım liseden. 1 2 haftadır yazmıyor hiç, bende yazmıyorum bilmiyorum ya belki de ben abartmıyorumdur. Bu hayatta yapayalnızız yalnız geldik yalnız gidicez hepsi bu belki de. Allahcım ve ben
Bana da ne iyi geliyor onu da bilmiyorum. Bazen durup bütün arkadaşlıklarımı sonlandırmak istiyorum. Manasız geliyor. Samimi gelmiyor.
mesela başka bir arkadaşım instagramdan şeyler atıyor en yakın arkadaşım sensin minvalinde. Abi en son ne zaman benle dertleştin? neyden haberim var? ne kadar sıklıkla görüşüyoruz, görüştüğümüzde işlerini mi hallediyoruz yoksa gerçekten görüşüyor muyuz diyemiyorum mesela. Ha dinleyince derdim geçecek mi gecmeyecek ama kimse kimsenin hayatına dokunmak istemiyor.
Diğer arkadaşım dertliydi üst üste üç hafta görüştük normalde asla çıkıp gelmez o kadar sık görüşmeyiz.15 20 senelik arkadaşım liseden. 1 2 haftadır yazmıyor hiç, bende yazmıyorum bilmiyorum ya belki de ben abartmıyorumdur. Bu hayatta yapayalnızız yalnız geldik yalnız gidicez hepsi bu belki de. Allahcım ve ben
Bana da ne iyi geliyor onu da bilmiyorum. Bazen durup bütün arkadaşlıklarımı sonlandırmak istiyorum. Manasız geliyor. Samimi gelmiyor.