yani şuan ağlamaktan gözlerim şişti.daha öncede konu açtım.yani sanki kaybolmuş gibiyim.aklımda bişeyler var spor vs gibi.şuanki pskolojimi anlatacak kelime yok.sskdaki pskiyatrıye gittim ilaç veriyor sadece.oda etki etmiyor.belli dk konuşmaya izin vardı alelacele derdimi anlatmaya çalıştım.bi taneside makyaj yap geçer dediBöyle negatif düşünme, bu düşünce bile senin sosyal bir ortamda davranışını etkiler, rahat olamazsın. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Birileriyle tanışırken beni yargılayacaklar , ben iticiyim deyip kendini geri çekmek yerine, bulunduğum ortamın keyfini çıkaracağım, eğleneceğim diye düşün, davranışlarına da yansıyacaktır.
yani şuan ağlamaktan gözlerim şişti.daha öncede konu açtım.yani sanki kaybolmuş gibiyim.aklımda bişeyler var spor vs gibi.şuanki pskolojimi anlatacak kelime yok.sskdaki pskiyatrıye gittim ilaç veriyor sadece.oda etki etmiyor.belli dk konuşmaya izin vardı alelacele derdimi anlatmaya çalıştım.bi taneside makyaj yap geçer dedibaba evi meydan evi koca evi zindan evi demişler illede öyle olcak değil tabi de hayatın tadını çıkar çok ararsın bu günlerini
yani şuan ağlamaktan gözlerim şişti.daha öncede konu açtım.yani sanki kaybolmuş gibiyim.aklımda bişeyler var spor vs gibi.şuanki pskolojimi anlatacak kelime yok.sskdaki pskiyatrıye gittim ilaç veriyor sadece.oda etki etmiyor.belli dk konuşmaya izin vardı alelacele derdimi anlatmaya çalıştım.bi taneside makyaj yap geçer dedibaba evi meydan evi koca evi zindan evi demişler illede öyle olcak değil tabi de hayatın tadını çıkar çok ararsın bu günlerini
yaşım 30 a yaklaşmış olmasından dolayı evlilik hayalleri kurdum hep.ama ne sevgilim oldu ne de görücü geldi.bu yüzden karamsarlığa sürüklendim.çok gözyaşı akıttım ve isyan ettim.şimdi anlıyorum artık.kaderime razı gelmeliyim.sonuçta herkes evlenmek zorunda değil.ama bu evlilik sorunu bende takıntı haline geldi.yalnızlığı da sevmeliyim diyorum.ama olmuyor.isyan ve gözyaşı beni artık çok yoruyor.yaşamak bile işkence gibi geliyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
beni anlamıyorsunuz.pskiyatrıye gittim bi tanesi ilaç verdi diğeride makyaj yap geçer dedi.ruh halim çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum aileme anlatıyorum.anlamıorlar.dua ediyorum sürekli ama yoruldum.çareyide bilmiyorumBuraya bir düzine de yazsam seni bu ruh halinden kurtaramayacağımı biliyorum maalesef. Çok yazdım çünkü sana mutlu ve ümitkar olma adına bu konu hakkında.. Fakat görüyorum ki bu çırpınışlarımız boş..
Sana ruhi şifa versin yüce Allah.. Umarım tez vakitte bu sıkıntılı ruh halinden kurtarır Rabb'im seni.
Öyle ölüm falandan da bahsedip durma. Bu kötü ruh halinin iyi olması içinde ruhi (dua, ibadet) ve bedeni (terapi, psikiyatriste gitme, ilaç,..) tedavi görmen şart. Meşgale bulmaya çalış kendine.. Kendini dinleyip durma habire.
Allah'a emanet ol.. Allah yardımcın olsun
benim senin gibi düşünüp evde kaldım diye isyan eden bir ark. 35 yaş civarındaydı evlendi. hemde sümügünü atmayacak biriyle evlendi. pişmanlıgın dibini yaşıyor.yaşım 30 a yaklaşmış olmasından dolayı evlilik hayalleri kurdum hep.ama ne sevgilim oldu ne de görücü geldi.bu yüzden karamsarlığa sürüklendim.çok gözyaşı akıttım ve isyan ettim.şimdi anlıyorum artık.kaderime razı gelmeliyim.sonuçta herkes evlenmek zorunda değil.ama bu evlilik sorunu bende takıntı haline geldi.yalnızlığı da sevmeliyim diyorum.ama olmuyor.isyan ve gözyaşı beni artık çok yoruyor.yaşamak bile işkence gibi geliyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
bu zamana kadar arkadaşlarımı arayan yanında olan hep bendim.çevrem çok vurdumduymaz iyi gün dostu.sevgili dediğinde karşındakini kullanıyo.dünya zorlu bir sınav.aslında bende eskiden öle düşünüyodum ama çevremdekiler hep evli.onları görüp imreniyorum.elimde değil malesef.bu durumdan nasıl kurtulacağımı düşünüyorumbenim senin gibi düşünüp evde kaldım diye isyan eden bir ark. 35 yaş civarındaydı evlendi. hemde sümügünü atmayacak biriyle evlendi. pişmanlıgın dibini yaşıyor.
bir ark. gecen sene evlendi 42-43 yaşlarında cok ama cok mutlu. bekledi. ve turnayı gözünden vurdu.
ben eşimin 2. karısyım. erken yaşın getirdigi cahillik tecrubesizlik vs.. evlenip ayrılmışlar . biz evlendigimiz de 37 yaşında idi. bende 27 :)
şimdi ben 37 o 47. süper 7 liyiz
elbet kısmetin cıkar. enişde etme. diyelim ki kısmetin cıkmadı dunyanın sonu degil. kursa git, eglen dolaş, gezi turlarına katıl, çalış ne biliyim bir sürü şey yapabilirsin.
hem sosyal olursun. belki evlenecek dogru adamı bulamazsın ama eglenip keyif aldıgın mutlu dk gecirecegin arkadaşlıkların, dostlukların olur. ele ele tutuşuğ gezdigin bir sevgilin olur...
ne biliyim böyle işte....
-ek . ben eşimle tanışmasaydım asla evlenmeyi düşünmüyordum. beni bildiginiz kandırmıştır. hem de tanıştıgmız 1.gun. yazık bana...
beni anlamıyorsunuz.pskiyatrıye gittim bi tanesi ilaç verdi diğeride makyaj yap geçer dedi.ruh halim çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum aileme anlatıyorum.anlamıorlar.dua ediyorum sürekli ama yoruldum.çareyide bilmiyorum
haklısın evde durmaktan oluyor böyle.Arkadaşım seni anlamaz olur muyum? Ben de bekarım, 31 yaşındayım, evlenip hayırlı bir yuva kurmak istiyorum. Ben de bu sabır olayının zor olduğunu biliyorum çünkü yaşıyorum bu durumu bire bir. Ben de ara ara üzülüyorum bu durumuma, çevre baskısı, laf edenler, evde kaldığımı ima eden tavırlarla karşı karşıya ben de kalabiliyorum.
Asıl seni en iyi anlayanlardan biri benim buna emin ol ama olmuyorsa da kendimizi bu kadar yıpratmaya değer mi bunu söylüyorum sana. İnançlı bir insan bu sıkıntılı ruh halinin geçmesi için çaba harcamalı. Allah dilediği zaman kısmetini er geç karşına çıkaracak. İnanan insan buna iman eder ve o güzel günlerin gelmesini hayırla, duayla, sabırla, ümitle bekler.
Benim sana demek istediğim kendi kendini bu kadar yıpratmana izin verme.. Yazık canına, ruhuna. Üzülmemeye çalış. Kendini bu kötü düşüncelerden uzak tutmak için meşgale bul, hobi bul.
Allah yardımcın olsun inşaAllah..
sosyalleş. sevgli olmaktan da neden korkuıyorsun ki bence korkma. belli olmaz 1.2 derken belki 3. kişi hayatının aşkı cıkar ?bu zamana kadar arkadaşlarımı arayan yanında olan hep bendim.çevrem çok vurdumduymaz iyi gün dostu.sevgili dediğinde karşındakini kullanıyo.dünya zorlu bir sınav.aslında bende eskiden öle düşünüyodum ama çevremdekiler hep evli.onları görüp imreniyorum.elimde değil malesef.bu durumdan nasıl kurtulacağımı düşünüyorum
Çok sevdiğim bir psikolog bir programda şöyle demişti. Bu topraklarda aşk çok yanlış anlaşıldı. İki kişi bir araya gelince tamamlanacağız gibi bir algı var. Oysa ki sağlıklı olan kişinin kendisinin tam olması ve iki ayrı kişi olarak birarada bulunmalarıdır. Evlenmek istemek son derece normal bir istektir. Fakat olmadı diye kendinize eksik insan muamelesi yapmayın. Birçok insan yalnızlıktan nefret eder. Fakat öyle bir nimettir ki anlatamam. Üretin. Kendinizi ve yaşamı keşfedin. Herkes bu yaşama kendi rengini bırakmaya geldi. Akışına bırakın. Ve kaygı duymadan yaşamayı öğrenin...yaşım 30 a yaklaşmış olmasından dolayı evlilik hayalleri kurdum hep.ama ne sevgilim oldu ne de görücü geldi.bu yüzden karamsarlığa sürüklendim.çok gözyaşı akıttım ve isyan ettim.şimdi anlıyorum artık.kaderime razı gelmeliyim.sonuçta herkes evlenmek zorunda değil.ama bu evlilik sorunu bende takıntı haline geldi.yalnızlığı da sevmeliyim diyorum.ama olmuyor.isyan ve gözyaşı beni artık çok yoruyor.yaşamak bile işkence gibi geliyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?