• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

cekmeyenwifi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
82
24
3
29
4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya :(

4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya :KK43:
Kapı deliginden falan baksaydiniz. Tanimadiginiz biri ise acmazdiniz. Kilitleyin kapinizi yatin. Yanlislik falan olmustur belki.

Hangi ildesiniz? Kaldığınız apartmanda bir kapıcı ya da görevli varsa onu arayın tekrar olduğunda. Ve görevliyi görürseniz söyleyin gece böyle böyle oldu bir daha olursa sizi arayabilir miyim diye citlatin. Ayrıca kapıya bakmayın bile eğer kimseyi bekliyorsanız açmayın kapinizi

Ayni sey basimiza geldi karşı binadan 12 13 yaslarinda bir kiz çocuğu sanirim rahatsizdi surekli bizim evi gozetlerdi gecenin 12 sinde zili calardi hatta acmayinca nikac kez de evi tasladi ailesini bilgilendirdik olayin tekrarında polise gidecegimizi soyledik ama korkutucu bir durum tekrar etmesi halinde polisi arayin

Yanlış da basılabilir, komşunuz da bir konuda gelmiş olabilir. Kapı deliğinden kontrol etmeden başkasına haber vermeseydiniz. Erkek arkadaşınız şimdi huylanacak
Ya bu binalar bir artı bir şeklinde olduğu için kapının önüne yürüsem ses gidecek diye korktum . Bende donakaldım öyle :(

Keske en azından delikten baksaydıniz yalnız yaşıyorsaniz biraz daha cesur olmaniz lazim. Evinizde biber gazı falan olsun mutlaka ve kapınızı da arkadan iyice kilitlemeden oturmayın içerde. Muhtemelen yanlış basmışlardir ya da konuşurken sesiniz cok gitmiş olabilir mi yan daireye falan? Evine komşusunun çıt sesi gelince şikayete giden takıntılı insanlar var kk'da bolca okuyoruz :işsiz:

kapı deliğinden neden bakmadınız kim diye ? Bazen bizim zilimize de gece 1 de basıyor alttaki çalışan.İşten yorgun geldim görmedim hangi katta oldugumu diyip gidiyor . Apartman hayatında olabiliyor böyle değişik insanlar 🙄
Zili elektrige baglarim, her bastiginda carpilir, bi daha görür mümkünse

Back
X