Çocuk Hastalıkları Yalnız ve acemi bir anneyim...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım kendine de annene de acı çektirme.. onlar torunlarını çocuklarından çok fazla seviyorlar. hem yavrunda anneannesinden mahrum kalmasın..bak belki farklı bir olay benim kayınvalidem ben lohusayken neler yaptı bana..çok kötü günler geçirdim.. eşimle ayrılacaktım onu gözüm görmüyordu artık..o dönem hassas oluyoruz malum.. şimdi ben görüşmüyorum onunla.. Aynı apartmanda oturuyoruz.. ama hafta sonları bebeğimi babasıyla ona gönderiyorum.. bunu kayınvalidemi sevdiğim için değil kızımı sevdiğim için yapıyorum.. bebeğinin sağlığı ile ilgili haberlerini bekliyorum..

arkadaşıma katılıyorum nasıl olurda annene ve ablana kusersın asla asla bunu yapma ve dediği gibi eşine nasıl bu hakkı verdin keşke yapmasaydın bak cnm buyuk ımtıhandayız bunlar annen ve ablan olmasaydıda basına gelıcektı belkı lutfen annenı ara gelsın öpüşün koklaşın barısın eşinede sakın bısı söleme hakkı verme annem ablam böle olsun ıstermıydı de hayat okadar kısaki eğer annene yada ablana bişi olsa bu vijdan azabıyla yaşayamazsın en azından ben yaşayamazdım benım ablam annem herseyım hayatta emınım senınde öledır lütfen kendıne bı iylik yap ve aileni ara bebeğine acıl şifalar diliyorum umarım hersey yoluna girer ...

geçmiş olsun ... bende ağır bir loğusalık yaşadım ve tecrübesiz bir anneydim.bence anneni ve ablanı suçlamamalısın.yakınımda annem ve bir kaç günde olsa kayınvalidem olmasına karşın ben hiç uyumadım loğusalıkta bi taraftan uykusuzluktan sütüm kesilmesin die bol bol sıvı alıp ve bol bol süt sağıp geçirdim.şu an 3.5 aylığız hala uykusuzum o günlerde az da olsa yakınımda olan yakınlardan faydalanmadım die kendimi eleştiriyodum.ama bu olayı okuyunca iyiki içim rahat etmemiş iyiki hep bebişimle olmuşum diyorum.eşim bana uyumadığım için hep söylendi kavga bile ettik ama içim rahat olmadı iyi ki de olmamış.kızım hala uyumayan bi bebek sorununu hala anlayamadık.ben uykusuzluğa razıyım 1 seneyi göze aldım.yeterki bebişim iyi olsun artık ....tüm bebekler iyi olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…