öncelikle çok geçmiş olsun canım.allah bir daha yaşatmasın inşallah.herşey insanoğlu için sınavdır unutma.annenler değil kim olursa olsun bu durumu yaşayacaktın belki,bu derece tepki vermen annelik duygusundan ama sende annenin yavrususun.senin üzülüp telaş etmemen için sana söylememişlerdir.kasıtla yapılan birşey değildir.kimse bu kadar cani olamaz.annene ve ablana çok ihtiyacın olacak daha.bebekler çiçek gibi oluyorlar,çiçeğin her solduğunda yanındakilerle küsersen hayatda yanlız kalırsın.anne olmuş ve bu duyguyu yaşamışken annene nasıl küsebiliyorsun anlamış değilim bu konuda kusura bakma sana hak veremiyorum.bebeğin seninle küsse ne hissederdin?eşinde dünyanın en iyi adamı olsa ömür boyu bunu başına kalkacaktır.neden ona fırsat verdin.sende bebeğinin annesiyken anlamamışsın bak olabilir bunun için daha ılımlı olmanı tavsiye ederim.doğum sonrası depresyona girmiş olabilirsin,kurtulmak içinde önce annen ve ablanla barışman gerekir.çünkü aklın hep onlarda olacak.buda sütünü etkileyecek.biraz muhasebe yap.onlarda suç olmadığını anlayacaksın. bence hemen anneni ablanı ara.inan bana ihtiyaç duyduğunda yanında olacak,gerçek insan ikisi.daha bebişin ve ailenle geçireceğin bir sürü güzel günler var.bunlar geride kalacak.hem unutma sende ablanın bebeğine(istemiyerek)bunu yapabilirdin.bebeğine gelince allah şifa versin umuyorum iyileşecek.yazında allah kimseyi evladıyla sınav etmesin demişsin.AMİN.sende annenin evladısın.sana BEBEĞİN,AİLEN ve EŞİNLE beraber güzel günler temenni ediyorum.bebeğinle olan gelişmeleri yazarsan sevinirim.