- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivet evliyim 6 yıllık. 1 kızım var 2,5 yaşında.leylaaaa annem sen de evlisin dimi
kudurukcu basi gelmisestos yavruuuuum
dedim ama dimi ama dalga geçmeyin VİRÜSdiye iliyorum ersoy beyaz olcak olursa öyle bülent ersoy olmıycak VİRÜSersoy tek basina guzel ama ister istemez bulent ersoy geliyo akila
yok kız o çalan türk, stavros pazaretentisin parçasını ondan güzel çalmış.. merak etme dinden çıkmadın cuma cuma
kesinlikle güzel değil.
kızlar alanur özalp i duyanınız tanıyanınız ya da gideniniz var mı
ivet evliyim 6 yıllık. 1 kızım var 2,5 yaşında.
ivet evliyim 6 yıllık. 1 kızım var 2,5 yaşında.
eee? ne alaka ersoyla hayrunnisa? ersoyu neden sordun anlamadım şimdi?dedim ama dimi ama dalga geçmeyin VİRÜSdiye iliyorum ersoy beyaz olcak olursa öyle bülent ersoy olmıycak VİRÜS
bencede güzel değil
Hayrunnisa koycam eğer kızım olursa buda benim fikrim : kadınların en hayırlısı uğurlusu demekmş :)
eee? ne alaka ersoyla hayrunnisa? ersoyu neden sordun anlamadım şimdi?
nasıl yani ? evliyim diye mi kurtuldum.ohh iyi seni kurtardik
arkidislerim benim ozlemisim valla sizinle hep beraber kudurmayi
estos bacım ben tv den tanıyorum konuştuklarını beğenirim ilğiyle dinlerim ne oldu kız :26::26:
hımm anladım şimdi. yamulmuyorsam beynim tutukluk yaptı. valla evlenip bebek sahibi oluncaya kadar (tabi erkek olursa) bayağı zaman geçer o zamana kadar başka isimler bulursunuz. bide çocuk kesinleşince insan çok kararsız kalıyor. değişir yani o isim. zebercet bile koyabilirsiniz.mert inatla oğlu olucakmış adını ersoy koycakmış onun için sormak istedim nasıl bi isim diye :26:
yaa benim oğlumu götürmeyi düşünüyorum alt ıslatma sorunu için
2 seansta %100 kesin çözüyomuşşş
nasıl yani ? evliyim diye mi kurtuldum.
hımm anladım şimdi. yamulmuyorsam beynim tutukluk yaptı. valla evlenip bebek sahibi oluncaya kadar (tabi erkek olursa) bayağı zaman geçer o zamana kadar başka isimler bulursunuz. bide çocuk kesinleşince insan çok kararsız kalıyor. değişir yani o isim. zebercet bile koyabilirsiniz.
hımmm ok ok genelde söndüren ben oluyorum ama neyse. yine de kurtulmuş sayılırımkis demin inci seksu geceyi anlatiyodu ya biz kudurursak sonduren var
busle patsy napicak dedim ya
e sen de evlisin bu yuzden kurtuldun diyorum