Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evli değilim sözlüde değilim
ayy yok kendimi sadece ezik hissettim evlenesim geldi kocişleriniz nasıl benim bi kocişim yok askerim sevgilim var
ben kaçtım
kızı uyutayım oğlanla faaliyet fln yapayım biraz
yemek de yapılacak
ütü ve çamaşır da var tabii
hadi kaç bakalım. kolay gelsin. benim kıjım da uyudu hiç ilgilenemedim hasta yatağımdan yazıyorum sizlere.ben kaçtım
kızı uyutayım oğlanla faaliyet fln yapayım biraz
yemek de yapılacak
ütü ve çamaşır da var tabii
hadi kaç bakalım. kolay gelsin. benim kıjım da uyudu hiç ilgilenemedim hasta yatağımdan yazıyorum sizlere.
sağol canım. üşüttüm balkon, dondurma ve soğuk su üçlüsü çarptı. sabah dra gittim. ilaç alıp istirahat ediyorum şimdi.geçmiş olsun neyin var :26:
sağol canım. üşüttüm balkon, dondurma ve soğuk su üçlüsü çarptı. sabah dra gittim. ilaç alıp istirahat ediyorum şimdi.geçmiş olsun neyin var :26:
sağol canım. üşüttüm balkon, dondurma ve soğuk su üçlüsü çarptı. sabah dra gittim. ilaç alıp istirahat ediyorum şimdi.
oooooooooo agedeş sen buralara uğrarmıydın
hadi kaç bakalım. kolay gelsin. benim kıjım da uyudu hiç ilgilenemedim hasta yatağımdan yazıyorum sizlere.
teşekkür ederim cnm inşallahkolay gelsin tatlım
umarım oğlunada en kısa zamanda çare bulursun
teşekkür ederim cnm inşallah
geçmiş olsun cnm
biz seninle tanışmamıştık in misin cin misin nerden geldin nereye gidersin
teşekkür ederim cnm inşallah
geçmiş olsun cnm
biz seninle tanışmamıştık in misin cin misin nerden geldin nereye gidersin
e bide beklenen varsaaaa