2 seans az değilmi kız iğne ilaç ne çabuk etki edecek ayol :26:
kıs işin ilginç yanı da o ya
iğne ilaç v.s. yokmuş hiç hatta fiziksel muayene bile yokmuş
sihirli değneği mi var bilimiciiimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 seans az değilmi kız iğne ilaç ne çabuk etki edecek ayol :26:
okuduklarımdan anladığım kadarıyla patsy le sen evli değilsiniz bak sende evli değilmişsin haberin olsun.one kız öyle bide ne sorcam bruda herkeşler evli mi :26:
estalmus oğlun kaç yaşında?kıs işin ilginç yanı da o ya
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ne kuduruklar varmis aramizdahımmm ok ok genelde söndüren ben oluyorum ama neyse. yine de kurtulmuş sayılırım
onun muayene ücreti çokkk pahalı. sanırım 2 sene önceydi 500 tl. arkadaşımm oğlunu götürmek için sormuştu ondan biliyorum.kanal d deki doktorum proğramına sabiha tuna pakkeskin diye cocuk doktoru çıkıyor bide ona bak istersen ben ona daha güvenirim hatta resmi sitesi var ordan ulaşabilirsin
6 yaşında cnmestalmus oğlun kaç yaşında?
kanal d deki doktorum proğramına sabiha tuna pakkeskin diye cocuk doktoru çıkıyor bide ona bak istersen ben ona daha güvenirim hatta resmi sitesi var ordan ulaşabilirsin
one kız öyle bide ne sorcam bruda herkeşler evli mi :26:
okuduklarımdan anladığım kadarıyla patsy le sen evli değilsiniz bak sende evli değilmişsin haberin olsun.
onun muayene ücreti çokkk pahalı. sanırım 2 sene önceydi 500 tl. arkadaşımm oğlunu götürmek için sormuştu ondan biliyorum.
yaa benim oğlumu götürmeyi düşünüyorum alt ıslatma sorunu için
2 seansta %100 kesin çözüyomuşşş
ara ara girip bakıyorumgelmiş aslında 1 saat önce gelmişti ama nereye gitti bilemem artık :44:
kıııııııııs çişinizi b.....nuzu buralara taşımayın onun için azinin topiği var şikerim uygun bi saatte randevulaşıp orada konuşuverin leeeeeeeyyyyyyynnnnnnnn
bi 15 20 dakika sonra dönücem aciil gitmem gerekiyor
aynen öyle canım. bide netten araştırdığım kadarıyla kendisini görmek pekj mümkün olmuyormuş. asistanları- yardımcıları filan bakıyormuş hastalara. keşke kesin çözüm olacağını bilseniz de verseniz ama o kısım tam bi muamma bence. bide bezi bıraktıktan sonra geceleri bezlenen çocuklar bu yaşlara kadar altına kaçırmaya devam ediyorlarmış. sizde bezlediyseniz normal. benim arkadaşımın 2 oğlu var biri 4,5 diğeri 8 yaşında ikisi de bu sebepten halen kaçırıyorlar.ooohhhhh maşallah sıcak keş para
aynen öyle canım. bide netten araştırdığım kadarıyla kendisini görmek pekj mümkün olmuyormuş. asistanları- yardımcıları filan bakıyormuş hastalara. keşke kesin çözüm olacağını bilseniz de verseniz ama o kısım tam bi muamma bence. bide bezi bıraktıktan sonra geceleri bezlenen çocuklar bu yaşlara kadar altına kaçırmaya devam ediyorlarmış. sizde bezlediyseniz normal. benim arkadaşımın 2 oğlu var biri 4,5 diğeri 8 yaşında ikisi de bu sebepten halen kaçırıyorlar.
evet evli değilim sözlüde değilimokuduklarımdan anladığım kadarıyla patsy le sen evli değilsiniz bak sende evli değilmişsin haberin olsun.
evliyik annem haydi sor sor
aynen öyle canım. bide netten araştırdığım kadarıyla kendisini görmek pekj mümkün olmuyormuş. asistanları- yardımcıları filan bakıyormuş hastalara. keşke kesin çözüm olacağını bilseniz de verseniz ama o kısım tam bi muamma bence. bide bezi bıraktıktan sonra geceleri bezlenen çocuklar bu yaşlara kadar altına kaçırmaya devam ediyorlarmış. sizde bezlediyseniz normal. benim arkadaşımın 2 oğlu var biri 4,5 diğeri 8 yaşında ikisi de bu sebepten halen kaçırıyorlar.