- 17 Temmuz 2012
- 2.702
- 5
derbeder ediyo adamı bu türkü. memeleketimin türküsü..........yaf sen şimdi niçün yükledin ki bunu of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derbeder ediyo adamı bu türkü. memeleketimin türküsü..........yaf sen şimdi niçün yükledin ki bunu of
kız topik mopik hak getire abılan tatile gitti gezdi geldi
yaf sen şimdi niçün yükledin ki bunu of
konuş be konuş sen küfür etsende seni seviyorum anlarım :)Gitmiyosun ama tuvaletin olduğunu söylediğin için biz yien senin "arkandan " konuşabilirizzzzzzzzzzz eeeeee türkçe naparsın
bus sen karistirdin beni annem ben gecen dogum gunumde buraya uye degildim bile
derbeder ediyo adamı bu türkü. memeleketimin türküsü..........
hoş buldum tatlım
yok kız bu sefer herifle gittik çekirdek aile olarak
ercurumli çay bardaği seniiiiiii hiçbişeyi de unutmirsin.bas bas paraları leylayaaaaaaaaaaaaaa
yaf bu da bana apla oluyoya ölüyorum gülmekten eeeeeeeee gezebildin mi bari hani adamında yanındaymışya o açıdan soruyorum
himm demek bu sefer kandirdin herufu
inci abla tanışalım mı ben tanımıyorum sanki seni :26:
seksi gecelik loş ışık ve güzel yemeğin yaptıramayacağı istek yoktur
24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var istanbulda oturuyum kısaca evli mutlu çocukluyum sen anlat bakem :26:
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuseksi gecelik loş ışık ve güzel yemeğin yaptıramayacağı istek yoktur
ercurumli çay bardaği seniiiiiii hiçbişeyi de unutmirsin.
anaaaaaaaaaaaaaaampatsy kiz goruyon mu neler soyliii
ercurumli çay bardaği seniiiiiii hiçbişeyi de unutmirsin.
anaaaaaaaaaaaaaaampatsy kiz goruyon mu neler soyliii
24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var istanbulda oturuyum kısaca evli mutlu çocukluyum sen anlat bakem :26:
evli mutlu cocuklu bi de seksuuu