Yalnız hissediyorum

Erkek Kardeşim eşi ıle ılıskılerını 8 yıl 1200 km mesafede yuruttuler 4 yıl telefonda gorustuler 4 yılda yılda bır defa yanına gıdıyordu oldugu sehırde 10 gun kalıp gelıyordu,,

suan calıstıgı yerın sırket hattı var bı kac kez unuttu dalgınlıgına verdım bu gecede babasıyla accakları dukkana gıttıler sana yazarım dedı bekledım saatlerce yazmadı sonra evde unutmusum telefonu dıye mesaj atıverdı.

sorumsuz,umursuz birisi o zaman canım.bazı insan böyle oluyor huyu böyleyse değişmez.ya kafasına vura vura vazgeçereceksin bu huydan yada pes edeceksin :)

Ciddi olması seni çok fazla yanıltmasın. Belki evlenmek için evlilik düşünüyor olabilir. Etrafta. Bir evlen baskısı olabilir. Yüz yüze görüştüğünüz zaman objektif olmaya çalış ve gözlemle. Senin ona baktığın gibi mi bakıyor bakalım.Gözlerinde aşkı görebiliyor musun vs. incele.

sorumsuz,umursuz birisi o zaman canım.bazı insan böyle oluyor huyu böyleyse değişmez.ya kafasına vura vura vazgeçereceksin bu huydan yada pes edeceksin :)

Ama cok sevıyorum ılk defa aıleme bırınden bahsettım kaybetmek istemıyorum

haklısınız tesekkur ederim dedıklerınızı uygulıcam :) Ben Ask sarhosu oldugum ıcın ona bakarken dıkkat edemıyorumm :))

o zaman biraz da senin dalginligina gelsin tel.in sesini uyurken kıs sonrada unut bakalim arada ne olacakmesela sbahlari hat operatorunden mesaj geliyor gereksiz yere uyanmis oluyorum o yuzden kisiyotum gibi gibi

2 dk gec cevap verdıgımde bırsuru laf yapıyo trıplere gırıyo kıyametı koparır herhalde :)
bak bak hele sen şu paşaya.eee kendi niye unutuyormuş.bende insanım sen nasıl unutursan bende unutmuş olamam mı dicen kuzum aaa sinir oldum

o zaman biraz da senin dalginligina gelsin tel.in sesini uyurken kıs sonrada unut bakalim arada ne olacakmesela sbahlari hat operatorunden mesaj geliyor gereksiz yere uyanmis oluyorum o yuzden kisiyotum gibi gibi

Aslında olabılır :) bu sbh gec kalkarsam kesın cıldırır :) yazarda yzar sureklı arar ama ben duymamazlıktn gelırım :) zaten arada whatsapa gırıp cıkıyorum gec saatlere kadr uyumadıgımı anlasın oda neler yasadıgımı anlasın dıye :) kesin cıldırıcak

bak bak hele sen şu paşaya.eee kendi niye unutuyormuş.bende insanım sen nasıl unutursan bende unutmuş olamam mı dicen kuzum aaa sinir oldum

Ben sureklı evde oturuyorum ya onunla ılgılencekmısın mesaj attıgında anında cevap vercekmısım aradıgında dıııt demedeen acacakmısım :) ısten cıkardı konusamıyoruz evde otur sureklı bana yaz dıye. Maas teklıf ettı deli :) Ama sımdı o yazamıyo :)

hayatına bu kadar karışması sence normal mi?heleki şimdiden bu kadar kısıtlamalar getirmesi işten çıkarması..onun her dediğini yaparsan,o senin dediklerini dikkate almaz olacağı bu işte

hayatına bu kadar karışması sence normal mi?heleki şimdiden bu kadar kısıtlamalar getirmesi işten çıkarması..onun her dediğini yaparsan,o senin dediklerini dikkate almaz olacağı bu işte

Onun kararı hep netti calısmamı hıc ıstemedı. Ne sevgılıyken ne evlendıgımzde calsmanı ıstemıyorum ben kucuklugumden berı calısıyorum bı bayan olarak calısmak daha zor kımsenın sana bısey demesıne katlanamam dıyor. Aslında bu guzel bısey kendını bu konuda sorumluluk alacak kadar ıyı hıssetmesı guzel bısey. Belki hayatıma cok karstı cok yuz verdm bundan boyleyız uzulsemde kırılsamda bana ıstedgm ılgılıyı su aralar gostermesede onun ıyı nıyetlı bırı oldgnu bılıyorum sadece bu aralar zor zamanlar gecırıyoruz

2 dk geç yazınca neden çıldırıyor erkek arkadaşınız? Komik komik ilişkiler valla ya. Böyle erkekler ilk başlarda tatlı geliyo size, sonra evlenip çıldırıyosunuz. " maaş bile teklif etti deli:) " cümleniz gözlerinizin ne kadar kör olduğunu gösteriyor zaten. Kendinizi kaptırmışsınız. Sevgiliniz size 2 gün yazmasa bile kabulünüz her şey. Geçmiş olsun.

ee tatlım herşeyi kabullenmişsin,telefon konusundan şikayet ediyorsun ama iyi niyetli olduğunu düşünüyorsun o zaman kafaya takacak bişey yok.sen halinden memnunsun çünkü.telefonu unutsada hatta günlerce aramasada sen bunu normal karşılayacak kadar kapılmışsın.anormal olacak şeyler sana normal geliyor bence

onun saka mahiyetinde oldugunu anlamıstırsınız umarım

Yanlıs anlıyorsunuz. Zaten benım cok guzel bı ılıskım vardı son zamnlara kadr sadece telefon konusunda rahatsız oldugumu anlatmak istedim. Derdimi paylasacak arkadasım vs. kısıler olmadıgı ıcın burada yazdım uzun zamandr burayı takıp edıyorum bende derdımı sıkıntımı paylasmak ıstedım kendımı yalnız hıssettgım ıcın. Dalgınlıgına vermek istiyorum bu yaptıklarını herhalde gunlerce haftalarca aylarca arayıp sormasa delı gıbı oturup onun gelmesını beklemıcm normal karsılamıcm.
Sadece içimi rahatlatmak için yazmak istedim

cildirirsa ayy ben ozur dilerim kusura bakma ben malum sebepten te.in sesini kismistim sana msj.atacaktim (uydur birsey iste)o sira birsey olmus olsun sonra tam tam yattim dalmak uzereyken aklima geldi cok uykum geldiydi gozlerim kapaniyordu yazayim dedim ama kafami kaldiramadim uyumakla uyaniklik arasinda da ne bileyim sen telefonu nasilsa hep unutuyorsun kesin yine bu unutur o yuzden de arayamaz zaten diye düşündüm de..

ama sakin atarli konusma kiyasa kiyas yaptigini farkettirme..artik tel.in sesini kistigini biliyor..ee arada daha fazla zaman sesini acmayi unutabilirsin dimi insanlik hali sonucta..

bak tatlim erkeklere bazen anlamalari icin kiyasa kiyas yapacaksin ama ise yaramasi icin bazen de onun bunu anlamamasini saglayacaksin..yani bu konuda kiyasa kiyas yaptigini anlamaya ugrassa da sen saf ayagina yatacaksin..sen bilerek yapmiyorsun sonucta dimitabii arada tatli tatli dokunduracaksin..dalginlik kotu ya cok kotu

Ay çok şükür onu anladım,anladım da, " yalnız hissediyorum " diye başlık açmışsınız, ama hiç de bir şeylerden rahatsız gibi bir haliniz yok. " ay deli yaa , anında cevap vericekmişim şapşal " gibi yorumlarla halinizden gayet memnun, hatta bir çok şeyi kabullenmiş haliniz var. banyoya, lavobaya girdiğinizde de haber veriyo musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…