Yalnız hissediyorum

guzel fıkırler tesekkurler :)

Gercekten konudan anladıgınızı sanmıyorm zaten önceden guzel bı ılıskım oldgunu dıle getırdm bı kac sefer bu sekılde aramızda bı sorun oldugunda yalnız hıssettm ve paylastm sagolun ortak olmanıza gerek yoktu ıyı geceler

madem isten cikarmis kabul etseydin maasiceyiz yapardin

ben anladım canım seni yanlış anladığım hiç bişey yok.ama bazı anormal şeyleri çok normal kabul etmişsin. nar_agaci arkadaşımızın dediklerini demeye çalıştım :) anında cevap vermek,maaş teklif etmesi gibi şeyler sana normal geliyor ama bence normal değil.ama sen bunu güzel giden bi ilişki kabul etmişsen diyecek sözüm olamaz.sen telefon konusundan şikayetcisin bende sana misilleme yap sende unut telefonu dedim kızdığını söyledin.işte sen bunu kabullenmişsin canım.o yüzden şikayette etsen dikkate almayacaktır.anladın mı demek istediğimi

vay vay vay karsinda cok uyanik biri var ona goreo kesin kiskancliktandir da seni oyle ikna etmis bence..ama en azindan nasil konusacagini biliyor..bence sen ondan uyanik olmalisin yoksa varya bak bu seni sulu dereye goturur susuz getirir haberin bile olmaz ben sana diyeyim

bu arada sen isten yeni ki ciktin?

Aspavaa .!.:
2 bucuk 3 ay kadar oluyor

Son zamanlarda ilgi azaldi dedin ya o yüzden sordum..yani isten cikmis olmanin bir ilgisi olabilirmi diye? evde olduğunu biliyor ya beyefendinin içi mi rahat acaba? Eger öyleyse daha önceki yorumlarını bir daha oku derim..

ÇEKKK RESTİ
ONA DA MUHTAÇLIĞINI HİSSETİRMEKTEN VAZGEÇ ARTIK
evet dygusal olarak ihtiyacın vart muhakkak
ama bunu ne kadar az belli edersen o kadar çok üzerine titrer
hayatın bu acı kuralını unutma
sevdiğini hissettirdiğin zaman sevildiğini daha az hissedersin

İçinize kurt düşürmek istemem ama boyle uzak mesafeli ilişkilerde telefon sık sık bi yerlerde unutulup uzun süren telefona bakilamayacak isler ortaya çıktığında sonunda 'sen kenarda dur da ben burda birini daha idare edeyim' gibi durumlar çıkıyor. Gozunuz kapalı güvenmeyen derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…