• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız hissediyorum

cildirirsa ayy ben ozur dilerim kusura bakma ben malum sebepten te.in sesini kismistim sana msj.atacaktim (uydur birsey iste)o sira birsey olmus olsun sonra tam tam yattim dalmak uzereyken aklima geldi cok uykum geldiydi gozlerim kapaniyordu yazayim dedim ama kafami kaldiramadim uyumakla uyaniklik arasinda da ne bileyim sen telefonu nasilsa hep unutuyorsun kesin yine bu unutur o yuzden de arayamaz zaten diye düşündüm de..

ama sakin atarli konusma kiyasa kiyas yaptigini farkettirme..artik tel.in sesini kistigini biliyor..ee arada daha fazla zaman sesini acmayi unutabilirsin dimi insanlik hali sonucta..

bak tatlim erkeklere bazen anlamalari icin kiyasa kiyas yapacaksin ama ise yaramasi icin bazen de onun bunu anlamamasini saglayacaksin..yani bu konuda kiyasa kiyas yaptigini anlamaya ugrassa da sen saf ayagina yatacaksin..sen bilerek yapmiyorsun sonucta dimi:-)tabii arada tatli tatli dokunduracaksin..dalginlik kotu ya cok kotu:KK71:
guzel fıkırler tesekkurler :)

Ay çok şükür onu anladım,anladım da, " yalnız hissediyorum " diye başlık açmışsınız, ama hiç de bir şeylerden rahatsız gibi bir haliniz yok. " ay deli yaa , anında cevap vericekmişim şapşal:D:D " gibi yorumlarla halinizden gayet memnun, hatta bir çok şeyi kabullenmiş haliniz var. banyoya, lavobaya girdiğinizde de haber veriyo musunuz?

Gercekten konudan anladıgınızı sanmıyorm zaten önceden guzel bı ılıskım oldgunu dıle getırdm bı kac sefer bu sekılde aramızda bı sorun oldugunda yalnız hıssettm ve paylastm sagolun ortak olmanıza gerek yoktu ıyı geceler

Ben sureklı evde oturuyorum ya onunla ılgılencekmısın mesaj attıgında anında cevap vercekmısım :D aradıgında dıııt demedeen acacakmısım :) ısten cıkardı konusamıyoruz evde otur sureklı bana yaz dıye. Maas teklıf ettı deli :) Ama sımdı o yazamıyo :)

madem isten cikarmis kabul etseydin maasi:Dceyiz yapardin:p

Yanlıs anlıyorsunuz. Zaten benım cok guzel bı ılıskım vardı son zamnlara kadr sadece telefon konusunda rahatsız oldugumu anlatmak istedim. Derdimi paylasacak arkadasım vs. kısıler olmadıgı ıcın burada yazdım uzun zamandr burayı takıp edıyorum bende derdımı sıkıntımı paylasmak ıstedım kendımı yalnız hıssettgım ıcın. Dalgınlıgına vermek istiyorum bu yaptıklarını herhalde gunlerce haftalarca aylarca arayıp sormasa delı gıbı oturup onun gelmesını beklemıcm normal karsılamıcm.
Sadece içimi rahatlatmak için yazmak istedim
ben anladım canım seni yanlış anladığım hiç bişey yok.ama bazı anormal şeyleri çok normal kabul etmişsin. nar_agaci nar_agaci arkadaşımızın dediklerini demeye çalıştım :) anında cevap vermek,maaş teklif etmesi gibi şeyler sana normal geliyor ama bence normal değil.ama sen bunu güzel giden bi ilişki kabul etmişsen diyecek sözüm olamaz.sen telefon konusundan şikayetcisin bende sana misilleme yap sende unut telefonu dedim kızdığını söyledin.işte sen bunu kabullenmişsin canım.o yüzden şikayette etsen dikkate almayacaktır.anladın mı demek istediğimi

Onun kararı hep netti calısmamı hıc ıstemedı. Ne sevgılıyken ne evlendıgımzde calsmanı ıstemıyorum ben kucuklugumden berı calısıyorum bı bayan olarak calısmak daha zor kımsenın sana bısey demesıne katlanamam dıyor. Aslında bu guzel bısey kendını bu konuda sorumluluk alacak kadar ıyı hıssetmesı guzel bısey. Belki hayatıma cok karstı cok yuz verdm bundan boyleyız uzulsemde kırılsamda bana ıstedgm ılgılıyı su aralar gostermesede onun ıyı nıyetlı bırı oldgnu bılıyorum sadece bu aralar zor zamanlar gecırıyoruz

vay vay vay karsinda cok uyanik biri var ona gore:KK56:o kesin kiskancliktandir da seni oyle ikna etmis bence..ama en azindan nasil konusacagini biliyor..bence sen ondan uyanik olmalisin yoksa varya bak bu seni sulu dereye goturur susuz getirir haberin bile olmaz ben sana diyeyim:KK14:

bu arada sen isten yeni ki ciktin?

Aspavaa .!.:
2 bucuk 3 ay kadar oluyor

Son zamanlarda ilgi azaldi dedin ya o yüzden sordum..yani isten cikmis olmanin bir ilgisi olabilirmi diye? evde olduğunu biliyor ya beyefendinin içi mi rahat acaba? Eger öyleyse daha önceki yorumlarını bir daha oku derim..

Merhaba kızlar..

Lafa nereden başlayacagımı bilmiyorum. Neyi nasıl anlatacağımıda. 1 buçuk senelik bi ilişkim var ALLAH izin verirse evlenmeyi düşünüyoruz. Lakin bu aralar aramız o kadar kötü ki en ufak şeyde kırılıyoruz kavga edip bitme noktasına getiriyoruz. Onu çok seviyorum onunda benı cok sevdıgını bılıyorum defalarca bitti desekte 1o 15 dk sonra pişman oluyoruz fazla ayrı kalamıyoruz. Ama bende ilgi bekliyorum. Çok bişey istemiyorum 7/24 benımle ilgilensin demiyorum. Cunku artık belki yarım saat belki 1 saat konusabiliyoruz. Telefonunu sureklı ya dukkanda unutuyo ya da evde bısey olsa saatlerce ulaşamıyorum ona. Gecen rahatsızlastım hastaneye bıle gıttıgımde ulasamadım. Yanımda olsun istiyorum zaten uzun zamandır görusemıyorz bıde bırbırımıze uzagız 2 3 ayda bı görusebılırsek gorusuyoruz ama ne olursa olsun uzaktada olsa bı telefon kadar yakın bana bunu hissettirmesini istiyorum. Bazen anlamsız trıplere giriyo saatlerce aglatıyo 1 kac saat sonra hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyo kırıldıgımı bellı etmek istemiyorum onunda üstüne gitmek istemiyorum ama ne yapacagımı artık nasıl davranacagımı bılemıyorum.. Arkadaslarımdan bıle uzaklastım aylardır evdeyım evden cıkmak istemiyorum. Sürekli aglamaklıyı. Dertlescek kımsem olmadıgı ıcın buraya yazıyorum. şimdiden tesekkur ederım ılgılenen herkese

Hasret cok zor

ÇEKKK RESTİ
ONA DA MUHTAÇLIĞINI HİSSETİRMEKTEN VAZGEÇ ARTIK
evet dygusal olarak ihtiyacın vart muhakkak
ama bunu ne kadar az belli edersen o kadar çok üzerine titrer
hayatın bu acı kuralını unutma
sevdiğini hissettirdiğin zaman sevildiğini daha az hissedersin

İçinize kurt düşürmek istemem ama boyle uzak mesafeli ilişkilerde telefon sık sık bi yerlerde unutulup uzun süren telefona bakilamayacak isler ortaya çıktığında sonunda 'sen kenarda dur da ben burda birini daha idare edeyim' gibi durumlar çıkıyor. Gozunuz kapalı güvenmeyen derim.

Back
X