İnsan kendisini mutsuz eden şeylerin peşinden hala nasıl gidebiliyor.Merhaba kızlar..
Lafa nereden başlayacagımı bilmiyorum. Neyi nasıl anlatacağımıda. 1 buçuk senelik bi ilişkim var ALLAH izin verirse evlenmeyi düşünüyoruz. Lakin bu aralar aramız o kadar kötü ki en ufak şeyde kırılıyoruz kavga edip bitme noktasına getiriyoruz. Onu çok seviyorum onunda benı cok sevdıgını bılıyorum defalarca bitti desekte 1o 15 dk sonra pişman oluyoruz fazla ayrı kalamıyoruz. Ama bende ilgi bekliyorum. Çok bişey istemiyorum 7/24 benımle ilgilensin demiyorum. Cunku artık belki yarım saat belki 1 saat konusabiliyoruz. Telefonunu sureklı ya dukkanda unutuyo ya da evde bısey olsa saatlerce ulaşamıyorum ona. Gecen rahatsızlastım hastaneye bıle gıttıgımde ulasamadım. Yanımda olsun istiyorum zaten uzun zamandır görusemıyorz bıde bırbırımıze uzagız 2 3 ayda bı görusebılırsek gorusuyoruz ama ne olursa olsun uzaktada olsa bı telefon kadar yakın bana bunu hissettirmesini istiyorum. Bazen anlamsız trıplere giriyo saatlerce aglatıyo 1 kac saat sonra hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyo kırıldıgımı bellı etmek istemiyorum onunda üstüne gitmek istemiyorum ama ne yapacagımı artık nasıl davranacagımı bılemıyorum.. Arkadaslarımdan bıle uzaklastım aylardır evdeyım evden cıkmak istemiyorum. Sürekli aglamaklıyı. Dertlescek kımsem olmadıgı ıcın buraya yazıyorum. şimdiden tesekkur ederım ılgılenen herkese
Hasret cok zor
Hayatında veya kafasında başka biri olmadığına emin misiniz?
evet o istanbulda ben düzcedeyim. arkadasımın akrabası oyle tanısmıstık bı ortamdaBaşka şehirlerde mi yaşıyorsunuz.?Uzaktan ilişki yürütmek zordur. Nasıl tanıştınız?
Karamsar olmak istemiyorum yanlış anlamayın sakın sizin içinize kurt düşürmek de değil derdim. Ancak özellikle uzun mesafe ilişkilerinde taraflardan birinde ilgisizlik varsa sonu pek de iyiye çıkmıyor. Gözünüzü dört açın derim ben. Annenizin de dediği gibi insan "babasına" bile güvenmemeli bu devirde. Burda neler okuyoruz, etrafımızda neler görüyoruzOna çok güveniyorum. Baska bırı olsa saklamaz acı sözlu bırı ben oyle tanıdım onu ama ınsan oglu işte
Ama annemın bı sözu var " 3o yıllık kocanı tanıyamıyosun" kafam karısık
Sen üzülmesin diye onu düşün senin kalbin Tuzla buz olsun oldu çay da içir .ayrıca dükkanda kaç kere unutmş bunun arkasında bişy olablr erkeklere fazla güvenme .yalancılıkta üstlerine yok.ciddi diye bağlı olmak zorunda değilsin bırak akışına değer vermiyor mu yok ver gitsin sen daha önemlisiniz kaybeden o olur unutma .şüphe ve ajanlığınıda kullan bi zahmet
Yani canım üzülmeni istemem ama çok seven erkek böyle davranmaz. Senin onu sevdiğin kadar sevmiyor gibi. Seven erkek sen arayacaksın,mesaj atacaksın diye telefonunu yanından ayırmaz.evet o istanbulda ben düzcedeyim. arkadasımın akrabası oyle tanısmıstık bı ortamda
üzüldüm halinize fakat bu adam hep böyle olacak siz yakın olsanızda evlensenizde değişen birşey olmayacak ilgisiz biri umursamaz biri demekki belki de öncelikleri farklı. bende sizin gibiyim ama bunlardan kurtulmaya çalışıyorum aslında pek ne yptığımı da bilmiyorum neyse. siz ilgi bekliyorsunuz bunda da çok haklısınız fakat o öyle biri değil siz bunu böyle kabul etmezseniz daha çok sorun yaşarsınız.bence siz kafanızda eksileriyle artılarıyla tartın ve bu adamla bir ömür geçirebilirmiyim ve bu adamdan baba olur mu diye düşünüp karar verin. birde şu ihtimal de var belki ilgisini çeken başka biri de olabilir.Merhaba kızlar..
Lafa nereden başlayacagımı bilmiyorum. Neyi nasıl anlatacağımıda. 1 buçuk senelik bi ilişkim var ALLAH izin verirse evlenmeyi düşünüyoruz. Lakin bu aralar aramız o kadar kötü ki en ufak şeyde kırılıyoruz kavga edip bitme noktasına getiriyoruz. Onu çok seviyorum onunda benı cok sevdıgını bılıyorum defalarca bitti desekte 1o 15 dk sonra pişman oluyoruz fazla ayrı kalamıyoruz. Ama bende ilgi bekliyorum. Çok bişey istemiyorum 7/24 benımle ilgilensin demiyorum. Cunku artık belki yarım saat belki 1 saat konusabiliyoruz. Telefonunu sureklı ya dukkanda unutuyo ya da evde bısey olsa saatlerce ulaşamıyorum ona. Gecen rahatsızlastım hastaneye bıle gıttıgımde ulasamadım. Yanımda olsun istiyorum zaten uzun zamandır görusemıyorz bıde bırbırımıze uzagız 2 3 ayda bı görusebılırsek gorusuyoruz ama ne olursa olsun uzaktada olsa bı telefon kadar yakın bana bunu hissettirmesini istiyorum. Bazen anlamsız trıplere giriyo saatlerce aglatıyo 1 kac saat sonra hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyo kırıldıgımı bellı etmek istemiyorum onunda üstüne gitmek istemiyorum ama ne yapacagımı artık nasıl davranacagımı bılemıyorum.. Arkadaslarımdan bıle uzaklastım aylardır evdeyım evden cıkmak istemiyorum. Sürekli aglamaklıyı. Dertlescek kımsem olmadıgı ıcın buraya yazıyorum. şimdiden tesekkur ederım ılgılenen herkese
Hasret cok zor
üzüldüm halinize fakat bu adam hep böyle olacak siz yakın olsanızda evlensenizde değişen birşey olmayacak ilgisiz biri umursamaz biri demekki belki de öncelikleri farklı. bende sizin gibiyim ama bunlardan kurtulmaya çalışıyorum aslında pek ne yptığımı da bilmiyorum neyse. siz ilgi bekliyorsunuz bunda da çok haklısınız fakat o öyle biri değil siz bunu böyle kabul etmezseniz daha çok sorun yaşarsınız.bence siz kafanızda eksileriyle artılarıyla tartın ve bu adamla bir ömür geçirebilirmiyim ve bu adamdan baba olur mu diye düşünüp karar verin. birde şu ihtimal de var belki ilgisini çeken başka biri de olabilir.
Yani canım üzülmeni istemem ama çok seven erkek böyle davranmaz. Senin onu sevdiğin kadar sevmiyor gibi. Seven erkek sen arayacaksın,mesaj atacaksın diye telefonunu yanından ayırmaz.
işi ne çok mu yoğun çalışıyo?
erkekler iş hayatına kendilerini fazla kaptırabiliyorlar zaman zaman. eğer öyle bi durumu varsa durduk yere ilişkinizi bitme noktasına getirmeyin derim ben. yok eğer değilse...
15 i gecmemıstırToplamda kac defa yuz yuze gorustunuz
farklı şehirlerde yaşayan çiftleri tek kavuşturan telefon.telefon sizin kavuşmanıza tek yardımcı araçken nasıl unutuyor orada burada anlamadım.sorumsuzluk bence.sevgisinden emin misin gerçekten?
mühendislikte çalısıyo proje fln cızıyo bıde son bı kac haftadr kendı dukkanlarını acmak ıcın ugrasıyolar. Evet cok yogun aılesı ııcın gelecegımız ıcın calısyo zaten ona bsy dıyemem oyle bı hakkım yok. Ama 3 4 aydr byleyız keske sorun bu olsa sabrederım elbet gececek derım ama sorunun ne oldugunu bılmıyorum. Bazen soruyorum cevap vermek ıstemıyo israr edıyorum sonra senı ozluyorum fln dıyo ama bende ozluyorum ona oyle davranmıyrum telefondan olmuyo yazdıklarımın ne kadarını okuyo bılmıyorum bunları yuz yuze konstgmzda ınsallah cozerız dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?