- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Ooo sen ne diyorsun bizimki kendi karnını doyurmaktan acizdi bana yiyecek bisey varmi diyordu. Başlarda. Sonra askim ben ac oldugumda sen beni neden iplemiyorsun demeye başladı. En son pes etti. Alo kebapçı.. abi bir dürüm söyleyecektim.. adana...Rahatsız, yorgun olursa anlarım ama kendi yatağını bile açamayacak kadar aciz bir insan neden evlenir ?
Eşini az çok bildiğim için biraz sorgula kuzum. O kelimelerin hiç birini hak etmiyorsun .Herkese iyi geceler diliyorum..
Her evlilikte sorunlar olur ama bizim sorun yokken bile sorun çıkarabilen bir eşim var sanırım,tamamen objektif bir şekilde küçük bir örnek vermek istiyorum size
Su an kayınvalidemdeyiz kızımın doğum günü yakın internetten süslemelere bakıyordum 2 3 gün kaldı çünkü , eşim yataklarimizi sermemi istedi ben kızımla yatıyorum o ayrı koltukta yatıyor . Kızımla yatağımizi serdim sonra onun yatağını yapmayi unuttum kafam doğum gününde çünkü ilk yaşı kızımın çok heyecanlıydim..
Neyse eşimin yanına gittim hazır mı yatağım diye sordu ben de unuttuğumu söyledim döndüm hazirladim sonra yattık
Bana dedikleri su
"Sen telefonda suslemelere bakmaktan ev işi yapmıyorsun , bir yatağımı bile seremeyeceksen evlenmeyecektin"
Ya bu seviyesiz cümle beni benden aldı ben onun hizmetci usagi miyim o an sadec seni Allah'a havale ediyorum gercekten dedim sonra bana sen nasıl bir mahlukatsin dedi bu seviyede bir tartisma gerçekleşti .
Yani hala anlayamıyorum bu kafayı o nazik kibar adam gitmiş yerine böyle biri geldi ya da ben salaktim göremedim..
En nefret ettiğim geri kafalı erkek modeli oldu bunun gibi çok kavgamiz olmaya başladı , sonra da hiçbir şey olmamis gibi davranmak istiyor ve benden de uzatmamami bekliyor .
Ben evliliğimizi sorgulamaya başladım sanırım artık ..
Sizin de fikrinizi almak istedim ,desteğiniz için şimdiden teşekkürler
Çok fazla kirici bir laf gerçektenO nasıl bir tabir "mahlukat "dermi insan eşine ya.
Bu dediginizde gelmedi değil aklıma ama yakaladigim şüphe duyduğum bir şey olmadı dahaSadece cevremde gözlemlediklerime dayanarak söylüyorum, erkek ilgisini saygisini kaybetmeye baslamissa, bir yerlerde ilgi duydugu ve kazanmak istedigi baska biri oluyor. Esinizin sorunu baskadir belki bilemiyorum. Ama size olan saygisini yitirmis görünüyor.
Çok fazla kirici bir laf gerçekten
Su an bana tavır yapıyor ben suçluyum gibi kendimi çok yorgun hissediyorum . Çok doğru soyluyorsunuz tek başıma uğraşıyorum her şeyle ..Ben olsam.nasil uste cikardim nasillll.... Bu cocuk tek sizin mi? Ikinizin bebisi. 1.yas gunu. Birlikte heves heves biseyler yapmaniz lazimken adam zaten konuyu soze devretmis. Daha da fazlaca is guc bekliyot sizden. Baba sorumlulugunu bile size tasitiyor neredeyse. Ben olsam.oracikta pisman ederdim bu laflarina. Sinra tabiki de bu uslup yuzunden konusmazdim da gunlerce.
Ooo sen ne diyorsun bizimki kendi karnını doyurmaktan acizdi bana yiyecek bisey varmi diyordu. Başlarda. Sonra askim ben ac oldugumda sen beni neden iplemiyorsun demeye başladı. En son pes etti. Alo kebapçı.. abi bir dürüm söyleyecektim.. adana...
Eşimi ihmal ettiğim elbette oldu fakat bu bazı dönemlerde örneğin kızım hasta olunca veya diş çıkarma dönemlerinde yani elimde olmayan sebeplerden yine de vakit bulduğum an uykumdan fedakarlık edip ilgilendim yani o konuda elimden geleni yaptığıma inanıyorum .Bilemedim adam romantik ve kibar olup oduna dönmez kolay kolay,aranızdaki seviye çirkinleşmiş.
Bu tek taraflı olmaz,ya göz ardı ettiniz her hakaret ve davranışını(bu çoğu kadının yaptığı en büyük hata),yada çocuk olunca çok boşlayıp evde eşya gibi davrandınız ve oda kendini kaybetmiş artık.
Doğum günü değil bu diyalog problemi derdiniz olsun ve bunu düzeltmek için çareler arayın bence.
İpin ucu kaçtımı küfür,şiddet vs gelir arka arkaya
Öyle yapicam kuzum evliliği sonlandırmayı düşünmeye başladım artık planlar kuruyorum neler yapabilirim diyeEşini az çok bildiğim için biraz sorgula kuzum. O kelimelerin hiç birini hak etmiyorsun .
Çok mantıklısizin aşka sorunlarınız da vardı hatırladığım kadarıyla bence o kutlama yapmak istemiyor alışveriş yapacağın için kızmış gibi geldi öncesindeki sorunları hatırladığım için bana öyle geldi
sınav ne durumda iş hayatına dönme iğmkanın var mı ?Öyle yapicam kuzum evliliği sonlandırmayı düşünmeye başladım artık planlar kuruyorum neler yapabilirim diye
Herkese iyi geceler diliyorum..
Her evlilikte sorunlar olur ama bizim sorun yokken bile sorun çıkarabilen bir eşim var sanırım,tamamen objektif bir şekilde küçük bir örnek vermek istiyorum size
Su an kayınvalidemdeyiz kızımın doğum günü yakın internetten süslemelere bakıyordum 2 3 gün kaldı çünkü , eşim yataklarimizi sermemi istedi ben kızımla yatıyorum o ayrı koltukta yatıyor . Kızımla yatağımizi serdim sonra onun yatağını yapmayi unuttum kafam doğum gününde çünkü ilk yaşı kızımın çok heyecanlıydim..
Neyse eşimin yanına gittim hazır mı yatağım diye sordu ben de unuttuğumu söyledim döndüm hazirladim sonra yattık
Bana dedikleri su
"Sen telefonda suslemelere bakmaktan ev işi yapmıyorsun , bir yatağımı bile seremeyeceksen evlenmeyecektin"
Ya bu seviyesiz cümle beni benden aldı ben onun hizmetci usagi miyim o an sadec seni Allah'a havale ediyorum gercekten dedim sonra bana sen nasıl bir mahlukatsin dedi bu seviyede bir tartisma gerçekleşti .
Yani hala anlayamıyorum bu kafayı o nazik kibar adam gitmiş yerine böyle biri geldi ya da ben salaktim göremedim..
En nefret ettiğim geri kafalı erkek modeli oldu bunun gibi çok kavgamiz olmaya başladı , sonra da hiçbir şey olmamis gibi davranmak istiyor ve benden de uzatmamami bekliyor .
Ben evliliğimizi sorgulamaya başladım sanırım artık ..
Sizin de fikrinizi almak istedim ,desteğiniz için şimdiden teşekkürler
Kasım'da sınav kuzum bekliyorum işte hayatım şekillenecek inşallah o zamansınav ne durumda iş hayatına dönme iğmkanın var mı ?
Kasıma kadar.sabır diyebilecek misin ?Kasım'da sınav kuzum bekliyorum işte hayatım şekillenecek inşallah o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?