O geldi aklıma onuda mı açsam dedimShow TV diziyi izliyorlardir belki oda güzel ikisi de aynı gün
Acbilirsin onuda izliyorum hatta az önce başlıklara baktım var mı diyeO geldi aklıma onuda mı açsam dedim
Altınbaşlardan diyorlar , ben internetin yalancısıyımaktif degilmis konu ferit in kim olduguna dair biseyler okudum meraktan geldim hem konu guncellensindiziyi hic izlemedim
Sanırım pek izleyen yok kızz bende buara izlemek nasip olmadı hiç kaçırmazdımaktif degilmis konu ferit in kim olduguna dair biseyler okudum meraktan geldim hem konu guncellensindiziyi hic izlemedim
Ben de yılbaşından beri izlemiyorum sadece fragmanlara bakıyorum dizinin reytingleri iyi ama Ferit karakterini iyice raydan çıkarmışlar bence bu kadar olmamaliydi.Sanırım pek izleyen yok kızz bende buara izlemek nasip olmadı hiç kaçırmazdım
Evettt heryerde capkınlık baydı beniiiBen de yılbaşından beri izlemiyorum sadece fragmanlara bakıyorum dizinin reytingleri iyi ama Ferit karakterini iyice raydan çıkarmışlar bence bu kadar olmamaliydi.
Dizi afedersinizde poka sardı iyice. Hep aynı şeyler. Ferit'in yaptığı bir değil,iki değil. Tam ıslak odunla dövmelik. İlk bir kaç bölüm izledim sonra baydı şimdi annem izlerken bakıyorum öyle ama afakanlar basıyo.Evettt heryerde capkınlık baydı beniii
Hahahahaha ayy eevett ne feritmis diyorum her konunun ismide feritt ama finale giriyormuş galibaa doğrumu yalanmı bilmiyorumDizi afedersinizde poka sardı iyice. Hep aynı şeyler. Ferit'in yaptığı bir değil,iki değil. Tam ıslak odunla dövmelik. İlk bir kaç bölüm izledim sonra baydı şimdi annem izlerken bakıyorum öyle ama afakanlar basıyo.
Baya izleniyordu Allah Allah? Reytingler mi düşmüş?Hahahahaha ayy eevett ne feritmis diyorum her konunun ismide feritt ama finale giriyormuş galibaa doğrumu yalanmı bilmiyorum
Google amca öyle dediBaya izleniyordu Allah Allah? Reytingler mi düşmüş?
Ay fragmanı izledin mi,yeni yayınlananı? Şimdi konuşunca youtubedan bakayım dedim de Kazım vuruluyor galiba. Demek ki o yüzden adam vicdana geldi bir kaç bölümdür. Ölecekmişte ondanmışGoogle amca öyle dedi
Ölüm iyiliği miAy fragmanı izledin mi,yeni yayınlananı? Şimdi konuşunca youtubedan bakayım dedim de Kazım vuruluyor galiba. Demek ki o yüzden adam vicdana geldi bir kaç bölümdür. Ölecekmişte ondanmış
Aynen hani derler ya öyleÖlüm iyiliği mien son fragmanda pelini yalıya getiriyordu Ferit gerçekten izlenmez artık sıktı bu kadarda olmaz.
Ne peloymuş bırakamadıÖlüm iyiliği mien son fragmanda pelini yalıya getiriyordu Ferit gerçekten izlenmez artık sıktı bu kadarda olmaz.
Ayy izlemedim kızz ama pelonun yalıya getirdiğini biliyorum omu fragman ıAy fragmanı izledin mi,yeni yayınlananı? Şimdi konuşunca youtubedan bakayım dedim de Kazım vuruluyor galiba. Demek ki o yüzden adam vicdana geldi bir kaç bölümdür. Ölecekmişte ondanmış
Fragmana ben de baktım ama vurulma anını goremedim kaç fragman var.Ay fragmanı izledin mi,yeni yayınlananı? Şimdi konuşunca youtubedan bakayım dedim de Kazım vuruluyor galiba. Demek ki o yüzden adam vicdana geldi bir kaç bölümdür. Ölecekmişte ondanmış
Yok reytingleri gayet iyi ama senaryodan memnun değiller diye haberler dolaşıyor internetteBaya izleniyordu Allah Allah? Reytingler mi düşmüş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?