Evet nefret ettiriyor kendinden ama geçen bolum Ferite iyi laf soktu terasta konuşurken işte sunaya yardım ettik tarzı vs konuşurken aynısını siz de yaptınız seyranda seni istemiyordu vs diyeIstee banada oyle geliyo yalıyı alır gibi kazım ama kazıma çok sinir oluyorumm.nefret ediyorum ondan kızları bide dövmüşlüğü varr
Cok fena gevşek yaa ayar oluyorumm biyandanda
Biyandan kafası iyi çalışırr bakma fena bi çocuk seyranıda kıskanıyor belli etmiyor yusufla beraber olduğunu dedi kazım ama ortada öyle birşeyde yokEvet nefret ettiriyor kendinden ama geçen bolum Ferite iyi laf soktu terasta konuşurken işte sunaya yardım ettik tarzı vs konuşurken aynısını siz de yaptınız seyranda seni istemiyordu vs diye
Evet bende ona dikkat ettim. Var Latifte biseylerHala ile dede niye ayrıldı acaba iki ailede zengin aslında kızlarına sırf zengin koca bulsun diye her türlü eğitimi aldirmislar
Hala ile dedeyi latif ayırmıştır belkide dede her kazım gile gidiyoruz deyince latif sürat şekli değişiyor belki oda ona aşıktı.
Oda yavaş yavaş çıkıyor ortaya ama tahminimce şu halanin babası hiçkimseye vermemiş evlendirmemiş buyaşa kadar buda latifte sanırım istedi vermediler yaniiHala ile dede niye ayrıldı acaba iki ailede zengin aslında kızlarına sırf zengin koca bulsun diye her türlü eğitimi aldirmislar
Hala ile dedeyi latif ayırmıştır belkide dede her kazım gile gidiyoruz deyince latif sürat şekli değişiyor belki oda ona aşıktı.
Oda çıkıyo birşeyler dönüyorrrİleride yeni oyuncular katılır bence dedenin başka kadından olan oğlu ifakat ile Orhan arasında geçen konuşma olmuştu büyük oglunun başka kadindan çocuk yapma meselesi,zamanında halis agada yaptı tarzı Orhan da nüfusuna aldida ne oldu yalidan içeriye girebiliyor mu demişti.
Nelerde biliyonAbidinede doğruysa Survivor'dan teklif gitmiş gazetede okumuştum
Oda sunaya aşık oldu bakalım sunayi fuatla yapacaklar orası belli oldu da birde abidinle sevgili olursa bir yasak aşk da onların ki olurNelerde biliyon
Hepte aynı şeylerr yavvOda sunaya aşık oldu bakalım sunayi fuatla yapacaklar orası belli oldu da birde abidinle sevgili olursa bir yasak aşk da onların ki olur
HelalllSon bölümü dün izledim gecikmeli
Orasını çözemedim ciddenSon bölümde gazeteci haberi pelinin yüzünden yaptı galiba seyran kurtarmisti halbuki.
Hahaha evet cok güldüm onaBu bölüm kazım komikti karısından korkmuş belli ki beni zehirler yada tavayla banada saldırır diye
Bana para gibi geliyoiCikan haberlerden ötürü kızını götürmek istiyor güya kızını düşünüyor bakalım gerçekten düşünüyor mu yoksa amacı daha çok para mı.
Banada bi tuğaf geliyo nedense anasıni hiç dinlemiyoFuat acaba Gülgün gerçek oğlumu acaba ona hiç düşkün değil annesi Ferit gibi bana nedense onun oğlu değil gibi geldi .
Show TV diziyi izliyorlardir belki oda güzel ikisi de aynı günYok toplamak lazım yargı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?