Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kim inanır bu kadının 62 yaşında olduğunda??maşallah fizik genç kız gibi çok beğeniyorum bu kadını ben bizde o yaşa geldiğimiz de öyle olabilsek keşke..:sinifsinif:
onun hayranlarından biriyim;günlük yaşamında giydigi kıyafetleri çok hoşuma gidiyor;duruşu;konuşması çok hoş...zaten o dizide bi nebahat bide nur(peyker)..bayılıyorumm onlara..
Güzel kadın ama estetikle bu hale geldiğini düşünüyorum...ama yinede bakımlı ve çok hoş bi bayan kendini bırakmamış hiç aksine git gide dahada bakımlı oluyo haziran gecesinde oynarken bu kadar güzel değildi...teyzem 51 yaşında aynı bu :)
Nebahat Çehre
Doğum Yeri : Samsun
Doğum Tarihi : 15 Mart 1944
Eğitimi : Sanat Merkezi
15 yaşındayken "Türkiye güzeli" seçildi. Fotomodellik ve mankenlik yaparken gelen teklifler üzerine 1962'de sinemada ilk rolünü oynayarak profesyonelliğe adım attı ve kısa sürede bir çok film çevirdi. 1964'te Yılmaz Güney'le tanışarak bir filmde rol aldı, 1966'da iki sanatçı evlendi. Bir süre sinemayı bıraktı. Yılmaz Güney'den boşanınca tekrar kamera önünde yer aldı. Kendi deyimiyle "'çoğu ayağı yere basmayan" filmlerde oynadı. Seks filmleri furyasında sahneye çıkarak şarkıcılık yaptı. İkinci evliliğinde yine sanat hayatına ara verdi, boşanınca bu kez tv dizilerinde rol aldı.
evet yaşını göstermiyo baya bakımlı fln ama ters ışık yüzüne vurduğu zaman bi irkiliyorum ben :kedi: kendide söylüyordu zaten kırışıklarım ışıkta gözüküyo fln diyefisfisfis ama bi operasyon fln yaptırabilir ya kendi rahatsız olmuyo heralde ki yaptırmıyo :sm_confused:
Yaşına göre oldukça bakımlı ve hoş giyinen biri ...
Ayrıca yüzündeki kırışıklıklar ise yaşadığı yılların hatırası gibi bence estetikle onları yok etmemeli...